Dana 15.10.2011. u 18 sati na Jelačićevom trgu u Zagrebu Zgubidani , Paraziti i Niškoristi organiziraju prosvjede protiv onih koji ih hrane .
Vidjet ćete da će biti prisutno malo ljudi .
Velikoj većini ljudi je dobro i zbog toga neće protestirati .
-Da imaju imalo srama ne bi iz kuće izlazili a da je normalna država služili bi poštetne kazne za veleizdaju.
-Još jednom napominjem, ovu državu vode ljudi koji ništa nisu stvorili svojim radom pa prema tome rad i ne znaju cijeniti niti mogu i znaju omogućiti da ljudi počnu živjeti od rada.
Upravo tako.Žalosno ali istinito.
Jednom prilikom sam napisao na forumu: U domovinskom ratu,Srbi su ubili 15 tisuca ljudi a Velike "Hrvatine" su OPLJACKALE cijelu Hrvatsku..
Kolega Pero sedmi zašto mislite da ste vi manji parazit od djelatnika državne službe koje tako nazivate ?
Jeli vaš izmet lijepše smrdi ?
Te parazite imaju i Švicarska, Danska, Norveška….., pa svaršeno rade svoj posao, na vrijeme, ljubazni su i nadasve povoljni, a sve u službi nacije .
Državni paraziti rade upravo oanko kako im Vlast naredi i nikako drugačije !!!!!!!!!!!!!!!!
Pa i prije samo 5 godina ja sam bio u realnom sektoru i imao preko 60 ljudi, a onda su mi došli ti paraziti i sve uništitli, ali ti paraziti iz ljudkog aspekta su me onda iskreno i savjetovali dok je bilo vrijeme, a što ja nisam razumio tada, da platim reket pročelniku Porezne uprave. Što imam platiti reket ili bilo što ako je poslovanje čisto ? Međutim to nikoga ne zanima, lovu na since pa imaš čisto poslovanje. Danas mi je žao i smtaram da mi je to jedna od većih pogrešaka u životu što to nisam platio, jer je to bio dio folklora naše stvarnosti, a ja želio biti nešto posebno .
Šuker je naredio punjenje državne blagajne bilo kako, a kada pročelnici Poreznih uprava su shvatili da u ime države moraju krasti onda su se i za svoj džep pobrinuli. USKOK-u nije smetalo što su mene i moju firmu uništitili, ali pročelnika su procesuirali jer je dio kolača spremao u svoj džep, a ne po dogovoru sve u državnu blagajnu.
Pogledajte jučerašnji nastup Jandranke Kosor u Rijeci pred skupom HDZ-a ;
"Došlo je vrijeme da USKOK/DORH pročešlja Rijeku i kroz tunel Učku " …..
ma nema šanse, Bajići je već pun kuac svega, čovjek je umoram i dosta mu je lopova i poštenih, mislim da su za njega polako već svi pošteni lopovi , a on uvijek dobiva istu plaću .
Još jednom napominjem, ovu državu vode ljudi koji ništa nisu stvorili svojim radom pa prema tome rad i ne znaju cijeniti niti mogu i znaju omogućiti da ljudi počnu živjeti od rada.
Nažalost ov je istina i velika tragedija hrvatske političke scene.
Ako malo izanalizirate Hrvatski sabor vidjeti ćete da 90% ljudi dolazi iz javnog sektora…ili su doktori ili profesori ili pročelnci nečega, oni ne razumiju apsolutno ništa od tržišnog gospodarstva.
Zato im je i tako lako obećavati i dijeliti novac šakom i kapom bez ikakvih ekonomskih studija isplativosti jer nikad u životu nisu zaradili novac na tržištu.
Kad bi se moglo ja bih naredio da barem 50% ljudi koji sjede u saboru dolazi iz realnog i privatnog sektora sa barem 10god staža. TADA BI SE ČULE SASVIM DRUGE IDEJE nego ove koje slušamo već 20godina a koje mene podsjećaju na realsocijalizam.
Nažalost u ovom trentku trenutku takve ponude nemamo a prvo bi trebali sami sebe pitati zašto je to tako?
Ostaje nam opcija da smijenimo postojeće u nadi da će ovi sljedeći barem malo manje krasti i barem malo manje štete napraviti
Evo da dam obol slijedećim izborima.
Po meni bi idealno bila koalicija HDZ-HSS-lista Ljube Jurčića.
Premijer-prve dvije godine J.Kosor,druge dvije Ljubo Jurčić.
1.Ministarstvo obitelji,branitelja i međugeneracijske solidarnosti-HDZ,Margareta Mađerić
2. -//- gospodarstva,rada i poduzetništva-Lj.Jurčić
3. -//- vanjskih poslova i europskih integracija-HDZ,G.Jandroković
4. -//- financija,HDZ,M.Dalić
5. -//- obrane,HDZ,D.Božinović
6. -//- unutrašnjih poslova,HDZ,T.Karamarko
7. -//- pravosuđa,lista Lj.Jurčića
8. -//- mora,prometa i infrastrukture,lista Lj.Jurčića
9. -//- poljoprivrede,ribarstva i ruralnog razvoja,HSS,Friščić
10. -//- zaštite okoliša,prostornog uređenja i graditeljstva,HDZ,Bačić
11. -//- zdravstva i socijalne skrbi, HDZ,Milinović
12. -//- znanosti,obrazovanja i športa, HSS,Klara Šćuka
13. -//- kulture,HDZ,Jasen Mesić
14. -//- regionalnog razvoja,šumarstva i vodnog gospodarstva,lista Lj.Jurčića
15. -//- turizma, HSS,Bajs
16. -//- uprave-ukida se ,novo Ministarstvo za strategiju ulaganja,lista Lj.Jurčića
Po meni bi ovo bilo jako dobro za Hrvatsku.
Walter što je to, HDZ s malo Vegete ( Lj. Jurčić ) ????
Vidi ovu ;
Ministarstvo :
1. Gospodarstva (investcije, rad, financije bez porezne uprave, razvoja , državne rezerve, regionalni razvoj i upravljanje držanim resursima
2. Sigurnosti ( vojska i policija kao jedno profesionalno tijelo, rezerva, vanjski poslovi i EU integracije, te zaštita okoliša i mora, prirodna bogatstva, teritorijalne cjelovitosti ). Prometna i kontakt Policija u službi županija i na ta teret istih
3. Pravosudje ( pokriva sudove i srodno, DORH, državna inspekcija i porezna policija kao jedno tijelo, te sva državna uprava
4. Znanost, sport, kultura i turizam, zdravstvo i skrb, javno privatno partenrstvo
5. Energije : poljopriveda i ribolov, promet i graditeljstvo, vodoprivreda, eko standardi
6. Nacionalni interesi : POA, SOA i USKOK svesti u jedno tijelo
Točku 6. ili Ministartvo nacionalni interesa nadzire uže saborsko vijeće, a Predsjednik Republike s pravom veta i punim nadzorom. Ovo Ministartstvo nema ministra već samo voditelje grana djelatnosti.
Samo 6 isprepletnih Ministarstva s pridruženih agencijama za pojedinu granu menađerskim ugovorima za Voditelje. Ovim se dobiva ciklička kontrola i nadzor na većinom odluka i poslova, kao i prevenciji.
Odgovornost državnih službenika ugovorom vezana na poptpuno predanost državi osobnom slobodom i kapitalom.
I onda branitelji stalno galame da se nisu borili za ovakvu RH i HDZ !
Pa kako nisu, oni ih na izborima stalno biraju, a sada će opet zahvaljujuči Šeksu i njegovom igrokazu s optužnicama iz Srbije koje je sam namjestio i sada je sam napisao zakon protiv ničega, tobože JNA i njihovih optižnica.
Šeks je HDZ-u ponovo osigurao braniteljsku populaciju na izborima . Bravo Šeks.
Ipak najuvjerljiviji je bio Ministar Bošnjaković ,a koji to nije smatrao tako, tako, ovaj tako važnim … Previše je mucao nije on za političara .
Stabilnost cega ?
Pod njenom vladavinom ekonomija je dozivjela katastrofu.
Hrvatska je medu 10 zemalja na planeti koja nije uspjela izaci iz recesije.
Sav teret krize svalila je na zaposlene u privatnom sektoru. Onom dijelu drustva koji jedini moze izvuci zemlju is krize. Ukinula je porezne odbitke i uvela krizni porez.
Kaznila je ljude koji pune proracun, a stitila parazite koji zive od proracuna.
[/quote]
Kolega ne pratite pokazatelje.
Hrvatska je izašla iz recesije.
Pozdrav
[/quote]
Mozda grijesim, ali cini mi se da Hrvatska jos nije imala 2 tromjesecija pozitivnog rasta.
Nažalost ov je istina i velika tragedija hrvatske političke scene.
Ako malo izanalizirate Hrvatski sabor vidjeti ćete da 90% ljudi dolazi iz javnog sektora…ili su doktori ili profesori ili pročelnci nečega, oni ne razumiju apsolutno ništa od tržišnog gospodarstva.
Zato im je i tako lako obećavati i dijeliti novac šakom i kapom bez ikakvih ekonomskih studija isplativosti jer nikad u životu nisu zaradili novac na tržištu.
Kad bi se moglo ja bih naredio da barem 50% ljudi koji sjede u saboru dolazi iz realnog i privatnog sektora sa barem 10god staža. TADA BI SE ČULE SASVIM DRUGE IDEJE nego ove koje slušamo već 20godina a koje mene podsjećaju na realsocijalizam.
Nažalost u ovom trentku trenutku takve ponude nemamo a prvo bi trebali sami sebe pitati zašto je to tako?
Odgovor je vrlo jednostavan. Vecina onih koji su ih izabrali nikada nisu stvorili nista, nego su uvijek drugi rijesavali njihove probleme.
Najgora stvar je da hrvatski fakulteti i dalje proizvode kadar koji nikome ne treba i koji ocekuje da mu drzava osigura egzistenciju. Tako da ne postoji nada da ce se i u buducnosti ista znacajnije promjeniti u Saboru.
Twixer:
Najgora stvar je da hrvatski fakulteti i dalje proizvode kadar koji nikome ne treba i koji ocekuje da mu drzava osigura egzistenciju. Tako da ne postoji nada da ce se i u buducnosti ista znacajnije promjeniti u Saboru.
——————
To je istina .
Taj kadar hrvatskih fakulteta u najvećem broju je zastupljen i među "nezaposlenima" , među onima koji protestiraju na faxu , onima koji noćima bauljaju gradom tzv fejzbukovcima , u Varšavskoj ….
Uglavnom naši fakulteti proizvode kadar za neradna radna mjesta .
Jeste li negdje vidjeli studente strojarstva ili FERa ?
radi hdz mašinerija. svaka čast. ustrojeni ste ko alfa marinci [thumbsup]
Uzalud im trud, životna stvarnost okrutno pokazuje nesposobnost vladajuće garniture:
[bye]