Ona i njena vlada su stvorili uvjete za nezavisnost pravosuđa i to treba cijeniti.
[lol] [lol] [lol]
Upravo tako. To je vidljivo i jasno svakom dobronamjernom,a i međunarodna zajednica je to s pravom pozdravila.
Pozdrav
[/quote]
Je li Vi to vidite na sva tri svjetska jezika s kojima se svakodnevno služite?
A da održite jedan brzi tečaj iz engleskoga jezika za Vašu dragu lady Macbeth?
Day after yesterday party?!
[lol]
quote=Pino D.]
Nisam našao prikladnu temu za ovo, pa evo ovdje.
"Uspon Radimira Čačića"
Vaš link
[/quote]
Upravo tako. To je vidljivo i jasno svakom dobronamjernom,a i međunarodna zajednica je to s pravom pozdravila.
Pozdrav
[/quote]
Je li Vi to vidite na sva tri svjetska jezika s kojima se svakodnevno služite?
A da održite jedan brzi tečaj iz engleskoga jezika za Vašu dragu lady Macbeth?
Day after yesterday party?!
[lol]
[/quote]
Volite potcjenjivati ljude .Kerum,predsjednicu vlade. Smetaju vam uspješni ljudi?
I usput meni docirati s visoka bez argumenata i pokrića.Koje Vi kvalifikacije imate i koliko stranih jezika govorite?
No da Vas podsjetim,ona nije moja draga Lady Macbeth.Ona je naša predsjednica vlade!!!
Sviđalo se to vama ili ne.Ta žena je uspjela u životu i za razliku od vas ne blati ljude oko sebe već
pokušava nešto učiniti za svoju zemlju.Dovoljno dobro ili ne ,reći će birači na izborima.
Imam osjećaj da vas pokreće isključivo zavist i neispunjene ambicije.
No to je vaš problem i sami će te ga morati rješavati.
Pozdrav
Danas u emisiji Nu2 kao gost Ljubo Jurčić svima je jasno i predivno pokazao i rekao kamo i kako mora RH u budućnost , šteta što nema svoju stranku ;
http://www.hrt.hr/?id=enz&tx_ttnews%5Bcat%5D=186
Jedino njegov stav oko INE ne podržavam, ali ostalo sve pet !
Posebno naglask je stavio gdje Premijer nije ništa drugo nego mudra osoba koja mora prepoznati i znati postaviti prave ljude na pravo mjesto, ali samo u interesu RH odnosno zajednice.
Izabrana je u skladu sa Ustavom republike Hrvatske potrebnom većinom svih zastupnika u
Saboru Republike Hrvatske. Tako se biraju predsjednici vlada i u velikoj većini demokratskih
država u svijetu koliko je meni poznato.
Pozdrav
[/quote]
Ma Ivo joj je to poklonio za rođendan. Šeks progurao u saboru…….ali neka, voljom naroda, ovoga puta neće imati "potrebnu većinu" a znaš zašto? Meni i tebi je još relativno dobro…….ali "volja naroda" kopa po kontejnerima. I možemo mi tu pisati šta god hoćemo, ali hdz će izgubiti izbore……jasno ko dan…..kao što će se crobex sutra opet crveniti. Može okladica? Volim "easy money"
Izabrana je u skladu sa Ustavom republike Hrvatske potrebnom većinom svih zastupnika u
Saboru Republike Hrvatske. Tako se biraju predsjednici vlada i u velikoj većini demokratskih
Pozdrav
[/quote]
jaca nije bila na izborima nego ivo koji je dobio izbore (makar je rekla jaca:" kud ivo, tud i ja" – inače, ivo je trenutno u remetincu, čisto da se zna) pa je vladu imao pravo sastaviti samo ivo (jaca je bila dio te vlade), a onda je ivo kad je odlazio odredio jacu za nasljednicu kao kad kralj abidicira! jaca NIJE izabrana voljom naroda, ona je NAMETNUTA hrvatskom narodu voljom čovjeka koji je sad u remetincu!!!!
Poštovani kolege ,
moje postove ocjenjujete loše , ružno pišete o meni , vređate me , iako se ja nigdje nisam izjasnio za koga ću na izborima glasati . Britvu još ne spominjete .
Uvijek pišem : glasat ćemo za najbolje ili najmanje loše .
Dozvolite mi da imam svoje mišljenje .
A moje je mišljenje , poznavajući ljude širom Hrvatske da pobjediti neće Kukuriku koalicija .
Evo da obrazložim moje mišljenje zbog čega većina neće glasati za njih :
Kukuriku koalicija , bez obzira kako se kad zvala i dalje podržava ubojice i lopove .
Oni i danas ne dozvole da se ispitaju i procesuiraju osumnjičeni za ubojstva i pljačke .
Netko je poslije rata 1945. ubio 100.000 Hrvata bez suđenja a Kukuriku koalicija zajedno sa Stipom Mesićem i Josipovićem 66 godina ne dozvoljava da se bar ispitaju osumnjičeni .
Kad pričamo o mrtvima , drugi čovjek Kukuriku koalicije Čačić pored toga što je ubio dvoje ljudi i dalje vozi i ugrožava nas i živote naše djece .
Zamislite , nakon četiri totalke i dvoje mrtvih njemu se nitko ne usudi uzeti vozačku dozvolu .
I pored knjige o njegovim pljačkama njega se niko ne usudi procesuirati .
O tome ni mediji ne pišu , kao što ne pišu o Kukuriku Ferenčaku koji je osuđen zbog pljačke 10 miliona .
Ljudima u Hrvatskoj u sječanju je ostalo kako su Kukuriku vladali od 1945. do 1990. sječaju se i da su naše oružje predali JNA , a nisu zaboravili ni to da su izašli iz Sabora kada se glasalo o neovisnosti Hrvatske .
I pored toga na izborima 2000. birači su im dali šansu koju oni nisu iskoristili te su vladali samo 3 godine za koje su Hrvatskoj napravili takvu štetu da nisu dobili povjerenje ni 2003. a ni 2007.
Kada danas čitam intervjue Kukuriku čelnika jasno mi je da ako oni pobjede biti će čistki (kao i 2000.) proganjanja neistomišljenika a možda će raditi i "britva" ako ne i "Goli otok ".
I zato , pazite što radite 04.12.11. , glasajte za najbolje , ili najmanje loše !
Pozdrav
Večernji list , 01.listopada 2011. :
…" Vesna Pusić , zacijelo najnemoralnija političarka u dvadesetak godina hrvatske samostalnosti ,
čelnica stranke u kojoj svaki drugi član vodstva osuđen zbog kriminala i u kojoj je bilo obiteljskih
nasilnika čije žrtve , isprebijane do krvi , javno govorile o svom slučaju ,….."
quote=Pino D.]
Nisam našao prikladnu temu za ovo, pa evo ovdje.
"Uspon Radimira Čačića"
Vaš link
[/quote]
Zar bi za takvu Kukuriku koaliciju trebalo glasati ?
Tema treba biti gospodarstvo i standard ljudi a to je nepoznanica za ovu vlast zato što kao prvo nikada ništa nisu stekli pošteno u životu nego su se naglo obogatili dolaskom na vlast pa prema tome ne mogu niti znaju stvorit uvijete da bi i ostali mogli živjet normalno.
U hdz-u se nalazi više bivših članova komunističke partije nego u bilo kojoj stranci.
To što pričaš je demagogija koja se prodaje ljudima kao i nogomet. Skretanje pogleda sa stvarnih problema.
Za hns se slažem da je to sranka podmuklih ljigavaca koji bi da naprave to što su tu recimo u Americi bili osuđeni za veleizdaju. Govorim za Pusić i Mesića.
A Mesića bi još dodatno osudio za zapovjednu odgovornost uništavanja slovenije i početak rata u hrvatskoj kao predsjednika sfrj i vrhovnog komandata vojske.
Pozdrav
[/quote]
Ma Ivo joj je to poklonio za rođendan. Šeks progurao u saboru…….ali neka, voljom naroda, ovoga puta neće imati "potrebnu većinu" a znaš zašto? Meni i tebi je još relativno dobro…….ali "volja naroda" kopa po kontejnerima. I možemo mi tu pisati šta god hoćemo, ali hdz će izgubiti izbore……jasno ko dan…..kao što će se crobex sutra opet crveniti. Može okladica? Volim "easy money"
[/quote]
Kolega, pojma nemam tko će dobiti izbore!!!
Jedino što vjerujem da nitko više neće lako vladati i da će izbori kao i postizborne križaljke
biti neizvjesne do samog kraja.
Nadam se da će pobijediti bolji i pošteniji političari od ovih do sada bez obzira na stranačke i ine
"dresove".
Želio bih jedino da ljudi glasaju za programe i projekte,a ne iz predrasuda i "protiv" jer to ne vodi
u boljitak ,već stvara nove podjele i nemire.
Također smatram da nemoralnim političarima protiv kojih se vode istrage za najteža kaznena djela
ne smije biti mjesta u politici uključujući i HNS i HDZ i SDP .
Anketama ne bih pridavao previše pažnje jer su se iste do sada pokazale krajnje nevjerodostojne.
Pozdrav