Ako drugi osvoje vlast – upišite gubitak , a Jadranka je bogomdana za male ddioničare .
Jadranka nije sposobna promjeniti nista. A dok se stvari ne promjene nece biti ni ulaganja, ni zaposljavanja.
Ona je oku lijepa , a ako zatvoriš oći osijetićeš val optimizma , koji će te danahnuti iznutra.
Ona je hrabra i neobično humana. Ona je žena 21 stoljeća .
Ona je oku lijepa , a ako zatvoriš oći osijetićeš val optimizma , koji će te danahnuti iznutra.
Je, osjećam ga.. Trnci me prolaze.. [lol]
[/quote]
Tvoji trnci idu u krivom smjeru .
[/quote]
Osjećam ih u rukama i nogama.. Predivno..
[/quote]
Tvoji trnci idu u krivom smjeru .
[/quote]
Osjećam ih u rukama i nogama.. Predivno..
[/quote]
To je jedino što imaš .
Hehee, ovaj post me podsjetio na ovaj vic:
Zaustavili policajci Jadranku Kosor.
– “Prometnu i osobnu molim!” kaže policajac.
– “Pa znate li vi tko sam ja?” upita ga Jadranka.
– “Ne!” odgovori policajac.
– “Ja sam, evo, prva dama Hrvatske!” kaže Jadranka.
– policajac je zbunjeno odmjeri i pozove kolegu “Ej Mile, dođi vidi što se Severina ofucala!”
Draga ,
netreba biti lijepa ,
već treba vući optimalne poteze kojima će stimulirati bogate da budu još bogatiji i da bogati plaćaju manje poreza kako bi im ostalo za investiranje u gospodarsatvo .
Poznato je da bogati teže još većem bogatstvu što pogoduje širenju gospodarstva .
Dok siromašni samo razmišljaju o potrošnji .
Evo ja na primjer , čim mi se ukaže višak novaca odmah investiram u gospodarstvo , dok moj presiromašni susjed kad mu kapne lova odmah kupi cijelo janje i sve požderu za jedan dan a sutra poseru i opet su siromašni .
Nebi sad hvalio poteze J.K. , ali moram napomenuti da su Kukuriku koalicija (2000.-2003.) povećali porez na dobit sa 20 % na 20%+15% +18 % .
Napravili su meni ogromnu financijsku štetu .
I nikad za Kukuriku pljačkaše neću glasati .
Kada se promjenila vlast na kojoj je danas Kosorica natrag su smanjili poreze na 20 % .
Siguran sam da će me napasti i moj post ocijeniti loše Paraziti ,Zgubidani, Ljenčine i Niškoristi .
Pobijedit će oni koji neće tražiti porez na dividendu od malih dionićara .
Tako je !
Zar bi iko normalan glasao za nekoga tko će nam uzeti pored 20 % koje smo već platili još 15 % + 18 % prirez u Zgb ?
[cool]
Tako je !
Zar bi iko normalan glasao za nekoga tko će nam uzeti pored 20 % koje smo već platili još 15 % + 18 % prirez u Zgb ?
[cool]
[/quote]
Zasto bi glasao za nekoga ko ce unistiti hrvatsku ekonomiju i s njim sva tvoja ulaganja ?
Bolje je placati porez na dividendu je jos puno bolje nego ne imati dividendu.