I Z B O R I I I I I ……2011/2012

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska I Z B O R I I I I I ……2011/2012

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Za forumaše koji Keruma smatraju "vizionarom":
Pročitajte na portalima indexa ili jutarnjeg kako je vrli gospodn gradonačelnik novac namijenjen Karepovcu potrošio za uređenje obale ispred svog hotela i još jednom lagao građane….kako je već posve jasno da je njegovo obećanje o jeftinim stanovima za splitske podstanare tek obmana…i kako seke brani svoga bracu tako ganutljivo da to naprosto tjera suze na oči…. [lol]

Kada "pljujete" nekoga ,trebate barem navesti vjerodostojne izvore,a ne pozivati se na žuti tisak.
Čemu takva grozničavost" u dokazivanju da Kerum ne valja.
Ako nije dobar Vama ,možda je većini birača u X izbornoj dobar.
Ne "zagovaram" Keruma ,ali ne mogu podržati ovakvo etiketiranje bez valjanih dokaza.
Strpite se malo.Vidjet ćemo da li će "birači reći" da je "dobar ili ne".
Ako čovjek opet osvoji Saborske mandate na izborima kako će te to onda komentirati.
Biti će "krivi" birači ako nisu glasali po Vašoj volji???
Oprostite,ali sam siguran da će Kerum bolje proći ako ga napadaju i "blate".
Vaš Ostojić nikada,po meni, neće osvojiti vlast u Splitu.
Pozdrav

Pročitajte na portalima indexa ili jutarnjeg kako je vrli gospodn gradonačelnik novac namijenjen Karepovcu potrošio za uređenje obale ispred svog hotela i još jednom lagao građane….kako je već posve jasno da je njegovo obećanje o jeftinim stanovima za splitske podstanare tek obmana…i kako seke brani svoga bracu tako ganutljivo da to naprosto tjera suze na oči…. [lol]

Novine, novinari, televizija, portali……
Za tebe je i sex najvjerojatnije vibrator!
Imaš li ti uopće ikakav kontakt s realnošču, s stvarnim ljudima?

Novine, novinari, televizija, portali……
Za tebe je i sex najvjerojatnije vibrator!
Imaš li ti uopće ikakav kontakt s realnošču, s stvarnim ljudima?
[/quote]

Je li Vas gospodine sava to hvata nervoza ili mi se to samo čini? [lol]

Kada "pljujete" nekoga ,trebate barem navesti vjerodostojne izvore,a ne pozivati se na žuti tisak.
Ne "zagovaram" Keruma ,ali ne mogu podržati ovakvo etiketiranje bez valjanih dokaza.
Ako čovjek opet osvoji Saborske mandate na izborima kako će te to onda komentirati.
Pozdrav
[/quote]

Nema to što Judita govori nikakve veze s politikom, već sa zakonom. Ako Kerum i njegova "seka" koriste položaj gradonačelnika i predsjednice Gradskog vijeća s namjerom da sebi ili drugoj fizičkoj ili pravnoj osobi pribave protupravnu imovinsku korist na štetu proračuna Grada Splita (a o tome svako toliko slušamo, gledamo i čitamo u žutim i manje žutim medijima) onda je to kazneno djelo “zlouporaba položaja i ovlasti”.

Da smo mi zaista pravna država (a nismo) i da smo svi jednaki pred zakonom (a nismo) onda bi Kerum i njemu slični tipovi (npr. Bandić, Mamić, Kalmeta …) davno bili pod lupom "institucija koje rade svoj posao".

Bez obzira koliko je glasova dobio i koliko je ljudi za njega glasalo, Kerum kao osoba je likom i djelima karikatura politike u Hrvata.
Žalosno je da smo kao narod spali na takvu civilizacijsku razinu da dopuštamo da se kroz politiku afirmiraju ljudi bez kulture i odgoja, bez moralnih, ljudskih, obrazovnih kvaliteta i karaktera, već se na prste jedne ruke može pobrojati kvalitetne ljude koji su se u politici pojavili i vrlo brzo utopili u kaljuži naših političara.
Bez razuma biramo ljude iz cirkusa.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Policija konačno mora počet djelovat na lokalnoj razini i pozabavit se namještanjem i pogodovanjem poslova, raznim provizijama, davanjem i primanjem usluga, trošenjem novca u privatne svrhe itd.
Lokalni šerifi čine daleko veću štetu i blokiraju investicije i razvoj svojih zajednica nego svi ovi fiktivni milijuni o kojima pričamo.
Problem je jedino što su ti načelnici policije i policajci često kućni prijatelji sa ovim krkanima.
Zagreb je tipičan primjer, a i za Zaprešić znam kako se dobivaju poslovi i kome gradonačelnik turk (HDZ) pogoduje a vjerujem da je situacija manje više ista u svi manjim gradovima (a i većim).

Pozdrav
[/quote]

[/quote]

Puno sam morao izbrisati nebitnog ali ovo ti je silno-
Pa odmah jedno pitanje – po čemu se to razlikuju npr Kerum i Milanović?
U političkom, gospodarskom pa ako hoćeš i u ljudskom smislu.
Za mene je u svemu navedenom veći Kerum od MIlanovića.
Sve se može argumentirati – uostalom te bitne značajke prepoznali su birači.
Dakle – tko onda spada u cirkus?

Moze link na taj Jurcicev plan pa da prokomentiramo.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Jurcic-gradanima-Imate-pravo-na-rad-ali-nemate-pravo-na-nerad

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Problem je jedino što su ti načelnici policije i policajci često kućni prijatelji sa ovim krkanima.
Zagreb je tipičan primjer, a i za Zaprešić znam kako se dobivaju poslovi i kome gradonačelnik turk (HDZ) pogoduje a vjerujem da je situacija manje više ista u svi manjim gradovima (a i većim).

Upravo si načeo bit problema, a to su međusobni interesni odnosi između policijskih rukovodtielja, političara i gospodarstvenika.

Zadnjih dana se naša vrla premijerka našla "uvređena i iznenađena", pa je digla veliku halabuku oko curenja djelova iskaza HDZ-ove blagajnice u kojem je ukazala kako je predsjednička kampanja dotične premijerke bila plaćena iz crnog fonda (prevedeno na narodski jezik – plaćeno je maznutom i izreketarenom lovom bez izdavanja računa). Odmah se podigla hajka kako bi se utvrdilo tko je taj koji je dao iskaz u javnost, a novinare se počelo pozivati na razgovore ne bi li se otkrilo tko duboko grlo koje je otkrilo službenu tajnu.

Gdje je dotična gospođa bila zadnje dvije godine tijekom kojih su se gotovo svakodnevno u medijima objavljivali "tajni" detalji istraga u tijeku i iskazi protiv Sanadera, Polančeca i kompanije, dok su se ona i njena svita "onih koji ništa o tome nisu znali" zlurado smijuljili?
Zašto se u tim slučajevima nije tako promptno i odlučno krenulo utvrđivati od kuda cure tajni podaci? Šta mislite tko ih je plasirao u javnost?

Puno sam morao izbrisati nebitnog ali ovo ti je silno- …….
……..Dakle – tko onda spada u cirkus?
[/quote]

Cirkusanti !

http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Jurcic-gradanima-Imate-pravo-na-rad-ali-nemate-pravo-na-nerad
[/quote]

I sta je ovo. Ja ovdje ne vidim nikakav program.

1) Ljubo Jurcic je na celu nakakve stranke umirovljenika. Dakle interesne skupine koju malo ili nimalo ne zanimaju bilo kakve promjene
2) Podrzava ga nekakva Sandra Bagaric operna pjevacica. Osoba koja kao i ovi umorovljenici zivi od proracuna
3) "Na prvo mjesto stavlja monetarnu politiku, pa proracun". Je li njemu jasno da monetarna politika nije u domeni vlade ?

Ja ne kuzim sta je ovo i sta ovaj covjek zeli. Po meni ovo nije nikakv program nego gomila demagoskih parola kojima Ljubo pokusava skupiti glasove umirovljenika, opernih i drugih pjevaca.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

@Twixer
To je jedino za sada dostupno (cijeli program nemogu pronaći na netu…….valjda ga još nisu objavili)
A i mišljenja sam da ga nije ni vrijedno komentirati. (ipak on vreće novca uspoređuje sa vrećama krumpira………..bilo na TV-u prije par mjeseci)

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

New Report

Close