I Z B O R I I I I I ……2011/2012

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska I Z B O R I I I I I ……2011/2012

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.jutarnji.hr/radimir-cacic-danas-izlazi-pred-sud-zbog-prometne-nesrece-i-smrti-dvoje-ljudi–prijeti-mu-i-do-5-godina-zatvora/975184/

Eto i sad će takva sirotinja koja ima primanja manja od 1000e bit na vlasti i onda je normalno da će namještat sebi i svojima natječaje i sve ostalo.

Ps.
nije li ovo odvjetnik koji brani njemu toliko mrskog sanadera

Kako nije moguće, francuzi rade 35h tjedno a žive x puta kvalitetnije od korejaca i amerikanaca koji rade 135h tjedno. Ne ide mi u glavu zašto se svi zgražaju na "neradnicima" koji bi htjeli sve kad je to poanta svake ekonomske aktivnosti, maksimalna korist uz minimalano ulaganje. go pigs.

Da je tamo dobro ljudi bi isli raditi u Francusku, a ne u Njemacku i US.
[/quote]
Pa nisu valjda svi oni milijuni arapa i afrikanaca došli na filmski festival? jesi vidio momčadsku sliku ijedne francuske reprezentacije u posljednje vrijeme? radnici u najefikasnijim europskim ekonomijama rade osjetno manje i osjetno su bogatiji od njihovih kolega u americi i aziji. na koji se to način može negatino protumačit meni nije jasno. francuska je tu primjer jer je u samom vrhu i velika je zemlja, ne jer je najbolja, a je najbolja.
[/quote]

Eto recimo da si u pravu. U tom slucaju ja im savjetujem da smanje radni tjedan na 15 sati, onda ce zivjeti barem dva puta bolje.
[/quote]

Ne recimo nego je u pravu, a ti u krivu. pa nije se išlo u njemačku po izboru nego po dogovoru SFRJ i Njemačke i Turske i Njemačke. Zato se išlo u njemačku. Francuzi imaju puno veći standard od nijemaca (jedino su švabe jače u broju multimilijunera gdje su odmah iza engleza), a o kvaliteti života da ne pričamo. Tu im nema premca. I neka tako bude. Zašto bi ljudi dopuštali da ih izrabljuju. Upravo zato je FR trn u oku okorjelih kapitalista jer to je u biti socijalistička zemlja.

...povijest se ponavlja...

Nećete valjda dopustiti da mediji od vas rade ovce!
Milanović – lider oporbe i budući Premijer!
SMIJEŠNO JE I TRAGIKOMIČNO ČOVJEKA KOJI NEMA NI O ČEMU STAV, NIJE NAZOČIO NA 95% SJEDNICA SABORA, NIJE SUDJELOVAO AKTIVNO NI NA ONIH 5% KOJIMA JE NAZOČIO GURATI NA MJESTO Premijera.
Pa šta smo mi – pokusni kunićinečijih hirova?
Mediji će izgubiti i ono malo legitimiteta jer toliko su se angažirali oko njegove promocijeda postaje jadno.

SMIJEŠNO JE I TRAGIKOMIČNO ČOVJEKA KOJI NEMA NI O ČEMU STAV, NIJE NAZOČIO NA 95% SJEDNICA SABORA, NIJE SUDJELOVAO AKTIVNO NI NA ONIH 5% KOJIMA JE NAZOČIO GURATI NA MJESTO Premijera.
Mediji će izgubiti i ono malo legitimiteta jer toliko su se angažirali oko njegove promocijeda postaje jadno.

Sava, dr. Ivo je u buksi. Nema smisla plakati za njim. [kiss]

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Kolege forumaši,nevjerovatno mi je da ne komentirate već danima predizborni Kukuriku program!!!
Što je tamo reformski,radikalno pa ako hoćete i suštinski drugačije od programa HDZ-a?
Zašto bi trebalo glasati za taj program?
Pozdrav

meni je, kao i većini, svejedno tko će doći na vlast, samo da se jaca i njena kamarila maknu jer je svojom nesposobnošću i korumpiranošću HDZ napravio toliko zla ovoj državi i narodu, da će se izbori izričito voditi ne "za" nego "protiv" – tj. narodsko plebiscitarno pokazivanje crvenog karotna jaci i HDZ-u !!!!!

PROKLETE JUDE I VAŠE ŠKUDE, PRODALI STE NAŠU HRVATSKU U ZLOSRETNU UNIJU...

Kolege forumaši,nevjerovatno mi je da ne komentirate već danima predizborni Kukuriku program!!!
Što je tamo reformski,radikalno pa ako hoćete i suštinski drugačije od programa HDZ-a?
Pozdrav

Ja bih glasao za HSLS ali svi pouzdani članovi su prebjegli u HDZ…..a opet svi pouzdani iz HDZ-a su prebjegli u Remetinec……..a za crvene jednostavno nemogu glasati, jer bi mi se djedovi, stričevi i ujaci okretali u grobu………HSP neće u EU…….pa za koga da glasam?

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

za crvene jednostavno nemogu glasati, jer bi mi se djedovi, stričevi i ujaci okretali u grobu.

Misli u čemu će ti se djeca okretat, ne ovi u grobu.
Oni su imali svoju priliku i zajebali su, nek se vrte.

Hrvatska ovisi o bankama kreditorima, a koje ujedno koriste sve doslovne sve opcije za svoju zaradu. Banke kreditori imaju samo jedan interes, što veću zaradu, direktno ili indirektno preko svojih proizvođačkih tvrtki .
Bankama kreditorima je interes što veći porez i nameti građanima, a s ciljem što većeg popunjena državne blagajne. Banke kreditori državne blagajne svih zemalja, a posebno male RH drže kao svoju samoposlugu iz koje uzimaju kako i kada žele, na ovaj ili onaj način.
Tko je najbolja Vlada za RH, ona Vlada ili ljudi koji će se najbolje snaći u tim okolnostima. Oni ljudi koji razumiju svjetski poredak odnosna snaga i interesa, te nađu mjesta za plivanju unutar tih struja.
HDZ ima problem u tom snalaženju definitivno. Na sve ucjene su pristali. Još i gore, dopustili su da uđu u kolotečinu bankarskih interesa i građane RH dovedu na stup srama preživljavanja.
Sve zemlje EU ovise o tim bankama, u svim zemljama najvećim uvoznicima nafte, SAD je postavio vojne baze kako bi osigurao nabavu nafte preko Dolara, ali opet zemlje kao Italija, Austrija, Njemačka, Francuska, Japan……i njihovi sateliti uspjeli su koliko toliko sačuvati financijsko dostojanstvo svoje zemlje, a time i standard građana.

Kako niti bankama kreditorima ne odgovaraju Vlade koje ruše standard svojih građana samo tako jer time ti isti građani plaćaju manje poreze u državnu blagajnu odnosno njihovu samoposlugu, HDZ definitivno pada i to zato jer tako žele banke kreditori, a izbori kao folklor za mase je sporedna činjenica.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Pozdrav

Ja bih glasao za HSLS ali svi pouzdani članovi su prebjegli u HDZ…..a opet svi pouzdani iz HDZ-a su prebjegli u Remetinec……..a za crvene jednostavno nemogu glasati, jer bi mi se djedovi, stričevi i ujaci okretali u grobu………HSP neće u EU…….pa za koga da glasam?
[/quote]

ja ću za one koji ne žele u EU, to je prava stranka za mene!

ne dajmo jeftino dionice, neka ih drugi rasprodaju i ruše cijene!

za crvene jednostavno nemogu glasati, jer bi mi se djedovi, stričevi i ujaci okretali u grobu.

Misli u čemu će ti se djeca okretat, ne ovi u grobu.
Oni su imali svoju priliku i zajebali su, nek se vrte.
[/quote]

Bolje u dugu nego u grobu

Pozdrav

Pravi ljudi na pravom mjestu u pravo vrijeme… zar ne… ili?
http://69.73.176.90/~ngbuntov/index.php?option=com_content&view=article&id=1884:kampanja-hsls-a-neslubeno-qstartalaq-u-novoj-gradiki&catid=25:grad&Itemid=125

New Report

Close