I Z B O R I I I I I ……2011/2012

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska I Z B O R I I I I I ……2011/2012

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pod hitno uvesti "kompetentokraciju" (svi imaju pravo glasa) ali kandidate bira racunalo (na temelju referenci) pa se ti brajko "vozi" na ambiciji bez znanja. cekam kad ce ovaj tip glupave demokracije biti proslost, da je dovoljno biti clan neke stranke, pa si eto valjda zbog toga kompetentan. strašno.

Tko da pobjedi kad su jedni te isti
šta da glasujem za jednog od 152 lopova i bandita iz SABORA njih treba sve na GOLI OTOK i doživotna robija jer koliko su napravili zla to nije moglo da smo do danas ratovali

Barem da je naše pravosuđe kao američko ako ništa druga. Svi tu nešto protiv Amerike (nisu mi jasni takvi), ali u bilo čemu da se ugledamo na njih bili bismo bolji nego što jesmo.
Eto kako oni sa takvim ljudima:
http://www.poslovni.hr/vijesti/blagojevichu-prijeti-ogromna-zatvorska-kazna-182263.aspx

što je to novo što se priča da Pavuna okuplja velike Hrvate oko sebe?
Hrvatski plamen?

iznad 1,90 m?
[/quote]

[smiley] pa pod br.1 ima li razlike između velikih i visokih? ili pod br.2 velikih (fizički) i velikih (djelima)?

pobjedit će vjerojatno onaj koji će imati najviše glasova i koji će ući u koaliciji s onim koji bi zbrojem glasova imao dovoljno da pobijedi, to je samo moje mišljenje

[lol]

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Kakav pesimizam na ovoj temi! Evo, ja vjerujem da će se stvari mijenjati nabolje! Mislim da smo dotakli dno u svakom pogledu: dovoljno mi je pogledati lica nekih sadašnjih ministara i više ne znam jesam li upala u neku epizodu Monty Pythona ili je to stvarno "moja domovina"?!

Kakav pesimizam na ovoj temi! Evo, ja vjerujem da će se stvari mijenjati nabolje! Mislim da smo dotakli dno u svakom pogledu: dovoljno mi je pogledati lica nekih sadašnjih ministara i više ne znam jesam li upala u neku epizodu Monty Pythona ili je to stvarno "moja domovina"?!

Neće se ništa mijenjati, jer da bi krenuli naprijed, narod bi morao izabrati one koji će reći:"ljudi, novaca više nema, morat ćemo smanjiti penzije, poticaje i davati otkaze."

Ali narod takve nikad neće izabrati. Možda ćemo osjetiti maleni napredak zbog toga što je Europa izašla iz recesije, pa će malo više kupovati od nas i poslati nam malo više turista. I to je to.

Vlast će vjerojatno osvojiti SDP i za dvije godine opet ćemo imati prosjvede, sa transparentima "Zoki lopove" I onda opet ispočetka.

Izbori u Republici Hrvatskoj bit će održani – na najdaljnjem mogućem datumu koji podrazumijeva
iscrpljenje svih mogućih- nemogućih pravnih i nepravnih zakona, akata , odluka i propisa, bez ustava , sa
ustavom i Saborom ili bez njega….

Otprilike 2/2012….

Ove informacije ja imam iz HDZ-a.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Neće se ništa mijenjati, jer da bi krenuli naprijed, narod bi morao izabrati one koji će reći:"ljudi, novaca više nema, morat ćemo smanjiti penzije, poticaje i davati otkaze."

Ali narod takve nikad neće izabrati. Možda ćemo osjetiti maleni napredak zbog toga što je Europa izašla iz recesije, pa će malo više kupovati od nas i poslati nam malo više turista. I to je to.

Vlast će vjerojatno osvojiti SDP i za dvije godine opet ćemo imati prosjvede, sa transparentima "Zoki lopove" I onda opet ispočetka.
[/quote]

Pa i nismo tako koma u smidlu državne Uprave.
Sa npr nije 30 milijardi otišlo u 2 stup te da nije poreznog duga i duga za doprinose od cca 15-tak milijardi koje je država morala namiriti zaduživanjem bili bi prvaci svijeta.

Mene više zabrinjava privatni sektor – bez snage i ieje da pokrenu svoje djelatnosti pa tako i cijelu zajednicu prema boljitku:

Mislim da je vrijeme da se osnuje nova privatna banka – pandan HBORU – koja bi financirala određene projehte prvenstvene koncesije i JPP kako bi se iskuristila neiskorištena državna imovina.

I nemojte spominjari Milanovića – gori je od Račana.
Odlučno možda!

Ove informacije ja imam iz HDZ-a.

a oni nikad ne lažu. [thumbsup]

grčka je naša furka..

Pa i nismo tako koma u smidlu državne Uprave.

Imamo 600-injak jedinica lokalne samouprave, dakle gradova i općina. Otprilike svaka druga ima i po jedno komunalno poduzeće.

Imamo i Županije.
I Ured državne uprave.

Imamo više sudaca od Engleske. Imamo prekršajni, općinski, županijski, vrhovni, upravni, trgovački, ustavni i službenički sud.

Imamo i gruntovnicu i katastar.

jedina stvar koja još nije izvjesna u hrv. politici jest kako će, hoće li, i kako će namjestiti ili izbjeći referendum za ulazak u EU. Sve ostalo je potpuno izvjesno najkasnije od 2001. naovamo. Da izbori išta mijenjaju, bili bi ilegalni.

Tko je ikad proveo više od minute na službenim stranicama ministarstava, agencija isl. ili pročitao više od 2-3 zakona, vrlo dobro zna kako dnevna politika sa time nema veze.

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close