Stoga se malo smirite.Ako se desna opcija uspije konsolidirati i prikljuće im se Bandić i Kerum ništa nije izvjesno.Karamarko će očito to pokušati.Vidjet ćemo.
Spominjete Keruma kao alternativu??? Mislite li na onoga trgovca, bivšeg švercera humanitarnom robom, koji je zloupotrijebio razočarenje ljudi u političare da bi sam stvorio mrežu rođaka, poslušnika i nasilnika pomoću kojih rješava samo i isključivo VLASTITE probleme. Mislite li na onog agresivnog, neobrazovanog i licemjerog čovjeka koji našim novcem sad gradi šetnjicu ispred svog hotela, kojemu su puna usta kršćanskih vrijednosti dok istovremeno krši sve civilizacijske norme u obiteljskim i poslvnim odnosima te svojim likom i djelom svjedoči samo jedno: DA SMO PALI NIŽE NEGO ŠTO SMO IKADA MOGLI SANJATI…
[shocked]
Sve ste pobrkali .
Na izborima morate paziti koji su stoka sitnog zuba , a koji su
crveni , žuti i Zeleni Vragovi !
Glasajte za najbolje !
Ili za najmanje loše !
Kad malo proanaliziram postove onih koji se ne slažu s mojim mišljenjem , vidim da se ti ne javljaju nikada poslije podne , subotom , nedjeljom i praznikom .
Zaključujem :
Ti svi koji moje postove ocjenjuju s jedinicom ustvari su lopine koje u svoje radno vrijeme , na tvrtkinom računalu troše tvrtkine impulse .
Umjesto da rade oni još tvrtki čine štetu : po cijele dane su na raznim forumima , troše tvrtkine telefonske impulse , zovu rođake u Australiju…..
Vjerojatno u tvrtki maznu i Wc papir , olovke , gumice i flomastere (za djecu).
I oni imaju obraza da napadaju lopine u bivšoj vladi ?
Lopov je lopov .
Bez obzira ukrao milion ili sa tuđeg računala zgubidanio na forumu .
Danas kradu impulse a kad bi im se pružila prilika ukrali bi i milion .
Usput, dali bi vi na Izborima dali glas onoj opciji koja bi vam zabranila da u radno vrijeme na tvrtkinom računalu gubite vrijeme na forumu i telefonirate privatno rođaku u Australiju ?
[angry]
Stoga se malo smirite.Ako se desna opcija uspije konsolidirati i prikljuće im se Bandić i Kerum ništa nije izvjesno.Karamarko će očito to pokušati.Vidjet ćemo.
Spominjete Keruma kao alternativu??? Mislite li na onoga trgovca, bivšeg švercera humanitarnom robom, koji je zloupotrijebio razočarenje ljudi u političare da bi sam stvorio mrežu rođaka, poslušnika i nasilnika pomoću kojih rješava samo i isključivo VLASTITE probleme. Mislite li na onog agresivnog, neobrazovanog i licemjerog čovjeka koji našim novcem sad gradi šetnjicu ispred svog hotela, kojemu su puna usta kršćanskih vrijednosti dok istovremeno krši sve civilizacijske norme u obiteljskim i poslvnim odnosima te svojim likom i djelom svjedoči samo jedno: DA SMO PALI NIŽE NEGO ŠTO SMO IKADA MOGLI SANJATI…
[shocked]
[/quote]
Da spominjem Keruma kao relevantnog političkog čimbenika koji je na prošlim izborima premoćno pobjedio sve moćne stranke sa jakom infrastrukturom i članstvom na području Splita.
Vaše opaske nisu previše bitne biračima tamo ,jer ga doživljavaju kao čovjeka iz naroda koji pomaže
sirotinji i ima dokazane poduzetničke sposobnosti.
To da li nekome imponira ili ne način njegova vladanja je irelevantno ako čovjek ima "karizmu"
i hrabrost kao što ima on.
Siguran sam da će on i njegova stranka osvojiti više mandata od većine parlamentarnih stranaka (izuzevši HDZ i Kukuriku)danas.
Za razliku od Vas,ja podržavam njegovu hrabrost i političke vizije iako se sa nekim njegovim potezima ne slažem.
Pozdrav
[shocked]
[/quote]
Da spominjem Keruma kao relevantnog političkog čimbenika koji je na prošlim izborima premoćno pobjedio sve moćne stranke sa jakom infrastrukturom i članstvom na području Splita.
Vaše opaske nisu previše bitne biračima tamo ,jer ga doživljavaju kao čovjeka iz naroda koji pomaže
sirotinji i ima dokazane poduzetničke sposobnosti.
To da li nekome imponira ili ne način njegova vladanja je irelevantno ako čovjek ima "karizmu"
i hrabrost kao što ima on.
Siguran sam da će on i njegova stranka osvojiti više mandata od većine parlamentarnih stranaka (izuzevši HDZ i Kukuriku)danas.
Za razliku od Vas,ja podržavam njegovu hrabrost i političke vizije iako se sa nekim njegovim potezima ne slažem.
Pozdrav
[/quote]
Moje opaske nisu bitne biračima tamo??? Govorite o nama Splićanima kao "onima tamo"?! Zar nas to zamišljate kao neko egzotično pleme iz amazonske prašume? Da, ljudi su za njega glasali jer su mislili da će učiniti dobre stvari, ali on je dobro učinio samo sebi i svojima! On da ima karizmu?! Pa on je primitivac s visokim kvocijentom inteligencije koji je znao iskoristiti određeni društveno-politički trenutak. Vi podržavate njegovu hrabrost i političke vizije? Ponavljam: hrabrost i političke vizije! Ma kakva hrabrost- kakve političke vizije???!!!
[cool]
Problem je što nema kvalitetnih ljudi ni na jednoj ni drugoj strani. Mi jednostavno nemamo stručnjaka niti na jednoj poziciji.
Treba platit njemačkim umirovljenim stručnjacima koliko treba samo da dođu, uvedu red i organizaciju, postave prave ljude i to nadziru.
Kada bi se Merkel, Sarkozy ili Cameroon kandidirali na izborima u Hrvatskoj ne bi presli prag. Ali bi s druge strane Berlusconi ili Papandreu vjerojatno pobijedili.
Nije problem da nema kvalitetnih ljudi. Problem je sto ne bi dobili nikakvu podrsku na izborima. Ono sto prolazi u Hrvatskoj su demagozi koji prodaju pricu kako ce stvoriti zemlju u kojoj se moze dobro zivjeti sa malo ili nimalo rada. Sve ostalo nema nikakve sanse na izborima.
Po meni osnovni problem je nekokonkurentnost ekonomije a osnovni razlog je nekonkurentnost skolskog sustava. Jedini efikasan nacin da se postojeci sustav brzo unaprijedi je da bude izlozen prema sto vise konkurencije s kojom se mora boriti. Dakle kao vecina zemalja je bi uveo porezni odbitak na troskove obrazovanja. Recimo ako netko posalje dijete na skolovanje u privatnu skolu u Hrvatskoj, ali i u Engleskoj, Njemackoj. Austriji, US, ja bi mu te troskove racunao kao porezni odbitak. Dok god je Hrvatski skolski sustav zasticen od konkurencije on ce propadati, a s njim ce propadati i Hrvatska ekonomija. Poticanje konkurencije u podruciju obrazovanja je po meni apsolutno krucijalno da bi se popravio kvalitet skolstva i konkurentnost ekonomije.
Citat: “Ono sto prolazi u Hrvatskoj su demagozi koji prodaju pricu kako ce stvoriti zemlju u kojoj se moze dobro zivjeti sa malo ili nimalo rada.”
Zar nije to poanta? Malo rada = puno života!!!
Tako je, napokon si shvatio. Ovaj narod treba diktaturu a ne demokraciju, jer kad mu daš da bira onda usere.
Govori u svoje ime hrvatino, nismo svi stoka kao ti.
[/quote]
I govorim u svoje ime. Nema potrebe za nepristojnost kad smo na daljinu.
Ako se ikad sretnemo onda bi te molio da budeš ovolko hrabar.
…za moderatora. Izgleda da pravila nisu jednaka. Neznam dal bi meni pustili da nekog nazovem stoka .
[/quote]
To, kolega nije vređanje, već iznošenje prljavog rublja…. [lol]
Čitam sve što se ovdje piše, te ovo, te ono, te ono, te opo….itd.
Osnovni problem je što ljudi previše seru, i to je najveći problem, ovdje na forumu najviše, toliko seru da je nemoguće sranje brisati jer govno brzo izlazi. Jednostavno: treba prestati srati.
Pod kvalitetne ljude ne mislim na ove što vode stanke i kandidiraju se nego ljude koji mogu preuzet ministarstva, ubrzat procudere kod ulaganja, predložit kvalitetne zakone itd. Njih nema u ni u sdp-u, hn-u sili hdz-u. Svi ti koji će doći gurat će svoje interese, uzimat postotak sebe i svoje ljude i na kraju posuđivat novce po 6% kamata od banaka koje su prodali da bi mogli isplatit plaće i mirovine.
Citat: "Ono sto prolazi u Hrvatskoj su demagozi koji prodaju pricu kako ce stvoriti zemlju u kojoj se moze dobro zivjeti sa malo ili nimalo rada."
Zar nije to poanta? Malo rada = puno života!!!
Problem je jedino sto to dugorocno nije moguce.
Drzava moze jedno vrijeme uzimati kredite i dijeliti novce. Samo ovi klinci koji dolaze nisu blesavi da vracaju novce kojima su Jadranka, Sanader i Bandic kupovali izbore. Svi koji mogu ce pobijeci, a danas to nije osobito tesko. Zbog cega bi neki mladi Grcki fizicar ili inzenjer danas trpio posljedice pogresne politike, kada moze otici u Njemacku ili Nizozemsku.
Kako nije moguće, francuzi rade 35h tjedno a žive x puta kvalitetnije od korejaca i amerikanaca koji rade 135h tjedno. Ne ide mi u glavu zašto se svi zgražaju na "neradnicima" koji bi htjeli sve kad je to poanta svake ekonomske aktivnosti, maksimalna korist uz minimalano ulaganje. go pigs.
@Judita
U Vašem zadnjem postu isčitavam puno emocija i netrpeljivosti prema Kerumu i ništa više.
O Splićanima mislim sve najbolje i zato će opet,uvjeren sam,izabrati Keruma.
Mislim da je to "čovjek iz naroda" koji "narod razumije" i kojeg "narod razumije".
Kandidirajte se Vi na izborima i pokušajte svojom retorikom promjeniti nešto i uvjeriti građane u neku drugu opciju!!!Da li imate ikakvu šansu?
I ja komuniciram sa nekim Splićanima i svi me uvjeravaju da će Kerum i njegova stranka dobiti
dosta glasova za Sabor i sigurno ući u njega.
Pozdrav Splitu i Kerumu