I Z B O R I I I I I ……2011/2012

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska I Z B O R I I I I I ……2011/2012

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

eu će za 10-15 godina izgledat kao usa. ova kriza će se iskoristit u pr kampanji kao osnovni razlog da se države odreknu za početak fiskalnog suvereniteta. tako da se stvori jedinstvena država.

A ko će ga znati,možda će USA izgledati kao EU?

Možda među nama ima netko tko će nešto značiti nakon izbora u politici RH, a on bi za razliku od današnje Vlade, ovo morao znati ili se podsjetiti ;

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=HhmmNilvd84

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Nisam na to mislio.Mene zanima alternativa,jer cijela EU izgleda kao teški promašaj u očima većine njenih žitelja.Vjerujem da u EU ubrzo dolaze veliki socijalni nemiri a možda i nešto gore od toga.

Alternativa je puno malih politicki i ekonomski irelevantnih zemalja.

Zbog cega je EU promasaj ?

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Nisam na to mislio.Mene zanima alternativa,jer cijela EU izgleda kao teški promašaj u očima većine njenih žitelja.Vjerujem da u EU ubrzo dolaze veliki socijalni nemiri a možda i nešto gore od toga.

[/quote]
Pa to bi bio raj na zemlji, 30 svicarski, danski, austrija i luksemburga umjesto njemačke, francuske, italije i španjolske.

[/quote]
Pa to bi bio raj na zemlji, 30 svicarski, danski, austrija i luksemburga umjesto njemačke, francuske, italije i španjolske.

[/quote]

Svicarska ce aplicirati za ulazak u EU u manje od 5 godina. Vec su se vezali za Euro.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

[/quote]

[/quote]

Svicarska ce aplicirati za ulazak u EU u manje od 5 godina. Vec su se vezali za Euro.

[/quote]
A ja uzeo EURCHF long na 1,2025 s leveragom od 1:350. [smiley]

Nisam našao prikladnu temu za ovo, pa evo ovdje.
"Uspon Radimira Čačića"
Vaš link

Očito je da je Kukuriku-Kuku-Lele koalicija prepisala program sa 21 točkom od Sanadera .

Istina , Sanader je imao program 3 x 7 , ali oni su to uspjeli izračunati .

Tko može popušiti bilo čiji program a u kojem ne piše Krv , Znoj i Suze ?

Samo je Isus uspio sa 5 riba nahraniti 1000 ljudi i pretvoriti vodu u vino a da nije dizao ino kredite

[tongue]

.

pero7, jste ti i bisakovi iz iste partijske škole? imate iste stavove i isti stil pisanja? [tongue]

moje pisanje je osobno mišljenje, nije investicijsko savjetovanje niti poziv na kupnju ili prodaju dionica

[lol]

Već i mala djeca znaju da je HDZ prošlo svršeno vrijeme i prestanite se svi pravit pametni.
Veći je problem – KO MOŽE OPET GLEDAT ORJUNAŠE I KOMUNJARE NA ČELU DRŽAVE KOJU NEVOLE
iduće 4 godine.

ni HDZ ni SDP neće dobit dovoljno da mogu samostalno formirati vladu, skupa neće, stoga će prevaga biti treća najjača stranka a po meni je to HSLS, koji će, ako se bude držao svojih načela i obećanja, koalirati s onim koji prihvati njihove stavove. Zato sasvim svejedno, lijevi ili desni, bitno da ide na bolje [pray]

Već i mala djeca znaju da je HDZ prošlo svršeno vrijeme i prestanite se svi pravit pametni.
Veći je problem – KO MOŽE OPET GLEDAT ORJUNAŠE I KOMUNJARE NA ČELU DRŽAVE KOJU NEVOLE
iduće 4 godine.

komunjare su upravo na vlasti ali ti tog očito nisi svjestan. tužno je šta ima još brdo takvih.
a šta se tiče orjunaša, i toga će nažalost bit sve više ukoliko se hitno nešto ne napravi po pitanju decentralizacije.

New Report

Close