I Bianca Matković kandidatkinja za premijerku?

Naslovnica Forum Komentari članaka I Bianca Matković kandidatkinja za premijerku?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ovaj članak je Bianca preko Mačeka sama naručila.Prava istina je da 98% članstva HDZ neželi Biancu u toj stranci.
Bianca je mentalno bolesna i boluje od šizofrenije to mogu potvrditi mnogi članovi hdz.Biancu čuva njen stric Zdravko Mustać bivši UDBŠ i Kosovaac ubacili su je kod Sanadera da uništava sve sposobne i mlade hdzovce.Bianca je do sada nanjela dosta štete stranci i članstvu hdz sve je potjerala sa svojim lažnim informacijama kako bi jednog dana postala zamjenica predsjednika itd.
Bianca nije sposobna da sastavi dvije rečenice ,plaća i naručuje tekstove o sebi baš kao i Pašalić za vrijeme Tuđmana.Protiv Biance ne postoji ni jedan negativan članak ili tekst u novinama jer ima zaštitu Mustaća,Perkovića ,B.Lončara a s druge strane Jarnjaka i drugih pajdaša.

Ukoliko premijer stranke Ivo Sanader se bude kandidirao za predsjednika drzave, Bianca Matkovic itekako bi bila dobra zamjenica.Osoba od najvećeg povjerenja vladara Hrvatske, tajanstvena koliko i utjecajna, a strah i trepet za stranačke kolege, državne službenike i Vladine ministre, a sve više i za hrvatsku javnost. Zena zmaj i definitivno zasluzuje tako jaku poziciju.

Diljem svijeta žene se sve više angažiraju u politici. Njihovo sudjelovanje na svim razinama političkog života pokazuje da postaju sve važnije i na biralištima. No, u mnogim zemljama, žene se još uvijek bore da bi se njihovo sudjelovanje u politici shvatilo ozbiljno. Pa tako nažalost i u Hrvatskoj. Bianca Matković je priimjer sposobne žene koja je zasluženo se popela na sadašnju poziciju a i mislim da bi bez problema obavljala i premijersku funkciju.

Bianca mi se čini kao pravo osvježenje na političkoj sceni. mislim da bi zajedno sa Kolindom bila dobar tandem koji bi predvodio žene u stanci, a tako i u državi.

Mateo daj se priključi realnom svijetu i ako ti već imaš nekih kompleksa unutar stranke ovo nije mjesto za razriješavanje svojih frustracija… Jadno je mišljenje da bi itko išao naručivati tekstove o sebi jer onda očito ti imaš neke informacije koje ostali ne znaju a to može biti jedino moguće u tvom paralelnom svemiru… U svakom slučaju Bianca je naša Iron lady i Hrvatskoj zasigurno trebaju ovakve gospođe koje znaju raditi svoj posao a ne da budu ljepe i šute. Dotična gospođa može služiti na čast kako biti uspješna poslovna žena, političarka, žena i majka!

Kako volim kad se javi glupani poput ovog matea koji ne znaju o čemu bi pisali pa pišu gluposti. Razlog zašto nema negativnog članka o Bianci je zbog toga što žena šuti i radi svoj posao, što se ne bi moglo reći za mnoge druge (čitaj oporba).

Bianca je jako dobro rješenje, a na taj način i žene će se više uključiti u politiku, nije razvikana, ima veliko povjerenje u stranci koje je zaslužila svojim radom i zato je pun pogodak za to mijesto u slučaju da se dr. Ivo Sanader kandidira za predsjednika.

bianca matkovic kao desna ruka premijeru sigurno bi mu bila i dostojna zamjena..Ako dođe do kandidature mislim da bi to bila dobra opcija..

u koliko se premijer Ivo Sanader kandidira za predsjednika države Bianca Matković je dostojna zamjena.Bianca Matković je primjer uspješne žene koja je se zasluženo popela na sadašnju pozicuju, a mislim da bi bezproblema obavljala i premijersku dužnost…..

sposobna žena i definitivno zaslužuje tu funkciju,naravno ako dođe do kanditature……………

Bianca je osvježenje na političkoj sceni a i jako je sposobna pa je dobro došla na političku scenu.Jednog dana bi mogla biti dobra premijerka a i treba nam sposobnih žena

New Report

Close