I Bandić proizvede 7 tona voća, ali to je samo hobi

Naslovnica Forum Komentari članaka I Bandić proizvede 7 tona voća, ali to je samo hobi

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

pa ja se čudim gdje je onaj klaun kad ono on se prihvatio škara u voćnjaku. kako on sve stigne a drugi ništa? možda je i poticaj dobio kao poznati pčelar?! [emo_vrtimise]

who dares, wins

“I ja sam voćar, imam voćnjak sa 800 stabala s kojih uberem sedam tona voća i u njemu 40 košnica, iz kojih dobijem 500 kila meda”

Ako me sjecanje dobro sluzi, njemu je Toda donirao nekakve jabuke koje je on dijelio na proslim izborima. Poslije je Todo tvrdio da mu nije donirao jabuke nego ih je prodao bandicu.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

“Donirao” kasnije prelazi u “prodao”. Kako država Todi tako Toda dalje…

Tat je voćar jer ima puno voćki, tata je snjegović pa ga gađaju grudama, tata je spajdermen pa hvata pahuljice. Tat je zadužio grad za 2 milijarde eura, koje je s ekipom pojeo i poka..o Tata je sve i ništa. Tat što bismo mi bez tebe!?

Kad on puno dela i sa njim je stalno njegov cucak, koji je to glumac i dvoličnjak.

zašto ne, ako se todorić samo “nakratko odmara” u kulmerovim dvorima, gdje je zabranjeno stanovanje, ako sdp može preskakati obvezna financijska izvješća, a bivši predsjednik stanovati u stanu koji je platio novcima nepoznatog podrijetla, onda je ovo tek tričarija.

ta policija, pravosuđe i porezna uprava su tu da štite podobne, a ne da provode zakon.

jedino mi nije jasno zašto nas eu komisije hvale. nadam se da je to zato što čekaju da uđemo u eu, pa da nas onda svojski nagaze, 100 godina monitoringa bi bilo premalo za balkansku hajdučiju.

Lukica je zaboravio reći da je i tata – mata!

New Report

Close