Hvatamo novi zalet, uložit ćemo 140 milijuna eura u širenje Hrvatskom

Naslovnica Forum Komentari članaka Hvatamo novi zalet, uložit ćemo 140 milijuna eura u širenje Hrvatskom

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Dali i naše tvrtke mogu pod istim uvjetima otvarati svoje trgovačke centre kod njih u njihovoj domovini ?

Naravno da ne.

Te strane tvrtke dolaze k nama (uz velike poticaje) i uništavaju naše gospodarstvo prodavajući robu proizvedenu u njihovim državama.

.

Agrokor može bez problema pod istim uvjetima otvoriti trgovački centar na zapadu (na istoku je već prisutan), ali da li je to isplativo?

Naravno da ne.

Ja u Konzumu nisam vidio toliko domaće robe koliko sam vidio u Sparu, a sa ne govorim o tome da je Komzum za Uskrs prodavao ono smeće od rumunjske janjetine, a Spar odličnu makedonsku janjetinu.

Najvise domacih proizvoda ima Konzum iz proste cinjenice da je i veliki proizvodjac. Stranci toga nemaju pa ih nista i ne veze da bi domace bilo u prvom planu. A Spar ne spada u jeftine trgovce pa ne znam kako bi oni isli u ekspanziju na osiromasenom hrvatskom trzistu a vecina atraktivnih lokacija je zauzeta. Mozda misle kupit Billu,Plodine,Tommy….kao sto su i Dionu.

New Report

Close