Mislim da će ovdje opet javna ponuda.
Ugovor je obuhvaćao i opcijske dionice ?
Na godišnjem sam i ovih ću se dana time pozabaviti. Objavama na Hupzu i Adrisu.
Razlika zadnje protrgovane na uređenom tržištu u odnosu na akviziranu u ponudi za preuzimanje je nemalih 39,75%
Vidim da ovdje neki imaju problema sa elementarnim pojmovima, sto je rast, a sto pad cijene.
Proslo 125 kom po 3960.
Na BID-u je bilo 999 komada zadnjih petnaestak minuta na aukciji… Netko se pravo naljutio..
Nalog je bio 1.000 komada tj. 999 po toj cijeni, al je bilo je u ponudi samo 125 komada do 3.960,00 kn. Očito je da ključni turisti rade sve bolje i zarađuju sve više, pa se usklađuju cijene još je tu puno prostora.
Ovo je bilo baš silovito!
Morati ću postavljati prodajne naloge 30% iznad prosječne trgovine!
Čista demonstracija sile i, što je jos gore, čisto bacanje novaca.
Bilo je na asku 10 kom po 3500 / 50 kom po 3600 itd…..i to lijepo cijelo vrijeme stoji i čeka, a on, umjesto da polagano dize cijenu čišćenjem aska malo po malo (ako već zeli), što bi bilo normalno, odmah stavlja nalog na 3960, pokreće drazbu i time poklanja prodavacima (i to ne mali) novac. Ovom sto je imao 50kom po 3600 je poklonio čistih 18k kuna.
To je stvarno ekstremno ponašanje, čak i za ZSE, gdje smo se stvarno svega nagledali u zadnjih 10-tak godina (i u jednom i u drugom smjeru).
Čak i moj broker se ne moze načuditi ovakvom potezu.
Razlika zadnje protrgovane na uređenom tržištu u odnosu na akviziranu u ponudi za preuzimanje je nemalih 39,75%
Vidim da ovdje neki imaju problema sa elementarnim pojmovima, sto je rast, a sto pad cijene.
[/quote]
U pravu si! Blame me 😁 Priznajem, nije ni ovih 27 i nesto posto lose 😋 Pozz svima u publici i reziji 😁
Mozda ovih 1000 i nesto dionica nedostaje do praga 95 posto.
HUPZ ima 431.922 dionica od čega je 5.349 vlastitih, koje se ne računaju. Expertus i Adris zajedno imaju 405.738 dionica što im daje 95,12% dionica s pravom glasa.