HTPK (HTP Korčula d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HTPK (HTP Korčula d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a ja sam pokupovao na 53 kn danas, ha ha ha

danas se lijepo trgovalo, skoro 700 dionica je promjenilo vlasnika, zadnjih dana likvidnost se povecala, nije lose….

kolko si komada kupio po 53???

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

216

A da se ne naguravas na kupnji bilo bi toga i ispod 50 kad si vec toliko zapeja za ovaj biser.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

S obzirom da tržište još uvijek nije dovoljno reagiralo na veliki broj pozitivni vijesti vezanih za ovu dionicu (a prema svemu sudeći biti je ih još i više), smjer kretanja je jasan…

Također ne sjećam se (a pratim ovu dionicu dugo) kada je ask bio ovako šupalj čak je i nalog od 550 kn vidljiv unutar prvih 30 naloga (ovog na 68 ne računam vjerojatno kupuje), izgleda da tu sve više ulaze buy and hold investitori, što je preduvjet za oslobađanje vrijednosti i ispravljanje izrazite neefikasnosti tržišta na ovoj dionici, koja je nastala prije svega podjelom velikog broja dionica braniteljima i njihovom rasprodajom…

Na korf ne tako davno (kraj 2010., početak 2011.) je bila slična situacija sa cijenom (ne uspoređujem društva), nakon velikog broja pozitivnih vijesti i jasnog smjera cijena je i dalje bila 30-tak kuna, a danas je 96

Ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju spomenutih dionica

…Također ne sjećam se (a pratim ovu dionicu dugo) kada je ask bio ovako šupalj čak je i nalog od 550 kn vidljiv unutar prvih 30 naloga (ovog na 68 ne računam vjerojatno kupuje)

Aha, ja na ATPL vidim nalog od 3.500 kn! Najbolje da uđem prije nego nestane prodaje!?

Taj na 68 sam ti ja pa lupni slobodno.Ako hoces po ovoj cijeni mozemo se dogovorit i van burze.Ako nemas za svih 1423 komada evo cu ti razbit na 2 manja naloga na 67 i 69

Benkei, ne znam koliko dugo pratiš htpk (ili uopće pratiš), koji duže prate razumjeli su i razumiju…

Ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju spomenutih dionica

A da se ne naguravas na kupnji bilo bi toga i ispod 50 kad si vec toliko zapeja za ovaj biser.

Da, ja vise ne kupujem, imam skoro koliko i ti, a tko je jutros odmah počistio 285 komada po 55 kn, pomalo raste cijena i to je to, toga sam bio svjestan pa sam požurio po 53 kn, cim nešto najave eto nas preko 60kn

Ja sam pocistio.

kad ce neke vijesti da malo zivne kupnja na ovoj dionici [rolleyes]

New Report

Close