Ovdje nema euforije kao na PTKM, a u Jutarnjem su na istoj listi za privatizaciju u ovoj godini
Polako dolazi i nase vrjeme…
Ministar ne posustaje:
"U prva tri ovogodišnja mjeseca obavio sam već brojne razgovore s potencijalnim ulagačima i mogu reći da interes postoji i za dalmatinske turističke kuće, od Korčule, preko Podgore, Živogošća, Makarske i drugih, kaže."
[URL]http://hr.seebiz.eu/turizam/veljko-ostojic-ove-godine-od-turizma-7-milijardi-eura/ar-31626/[/URL]
Ovo baš i nije pre svijetla vijest , mogli smo i bez nje [wink]
Da će u prodaju o tome već pjevaju vrapci na grani, a ovo da "nitko ne želi preuzeti derutne hotele , milionske dugove i vojsku zaposlenih.." .. a ne znam, forumaši imaju tu moć da i kantu za smeće prikažu kao elitnu vilu na Pantovčaku .. ipak, ja bi ovo uzeo sa rezervom .. A i nigdje ništa konkretno o natječaju ??
Pa Bon Repos vec je u prodaji, izdvojen od ostatka kompanije, za 75 milja .. Jel bilo kupaca ? [proud]
http://www.poslovni.hr/vijesti/za-bon-repos-dvije-ponude-i-jedno-pismo-namjere-189843.aspx
Bru – tA – LA !! [lol]
Daj plejboj nemoj ništa pisat molim te…. [pray]
Daj plejboj nemoj ništa pisat molim te…. [pray]
Znači to mi ti čitavo vrijeme dijeliš kečeve ili ? [lol] Očito nisi uspio uvaljati po 65 kn kupljeno po 58 ili ti je dionica pobjegla ..
Članak koji sam prenio ovdje je tu sa poslovnog, star je ko Biblija, pod "Brutala" sam mislio na likčinu koja je prema članku poslala emailom ponudu od 85 miliona kn za Bon Repos .. Pa hebote, ako to nije hit, ne znam šta je onda [lol] [proud]
A ovo kak se ekipa odma zaletila umjesto da pogledaju prvo datum članka nema smisla više ni komentirati, samo pokazuje koliko je današnji naraštaj kupaca napaljen i hooked by media [thumbsup]
Ja sam ovdije odavno..
Imam par stotinjak dionica i nigdje mi se ne žuri..
A što se tiče kvote 65 ja svoje nedam ispod 165 i to vrlo uskoro.. [kiss]
Ali da si naporan jesi brate mili
ps. ne ocijenjujem na forumu , to je za likove poput tebe
Žao mi je jedino što si ti u ovoj dionici jer sam siguran da nisi da bi puno više rasla..
Meni se ne žuri.
Vlada je najavila privatizaciju HTPK a ne ja…
lp
http://www.vecernji.hr/vijesti/15-stvari-koje-vlada-mora-uciniti-u-iducih-100-dana-clanak-393194
Ovo su oni rekli a ne ja..
I smanji malo doživljaj.
Kladim se da ti portfelj nije veći od 50 000 kn.
Predmjevam da je to Htms i Htpk.
Što se tiče Htpk uz book od 202 kn i nominalnu od 300, nevjerujem da će uhvatit više od 190-200 kn po dionici.
Šteta a prije su mogli dobiti 355 ali radi tromosti audia i ostalih prošao voz.
Vjerujem u Čačića i njegovu odlučnost te ono što je najavio da će i napravit.
sretno svima
Što se tiče Htpk uz book od 202 kn i nominalnu od 300, nevjerujem da će uhvatit više od 190-200 kn po dionici.
glupost….pogledaj BV Maistre, pogledaj tko stoji iza nje (Adris)…pa da je taj Adris u Maistru zadnjih godina uložio 2 milijarde kuna…a cijena MAIS je na 50 kn….
HTPK skače ISKLJUČIVO zbog špekulanata koj kupe na 5x pa prodaju na 6x…možda ode još malo gore, ali to opet može biti SAMO zbog ŠPEKULANATA….kakvih 200 kn, teške gluposti