… Putem e-maila je treću najveću ponudu za kupnju hotelskog kompleksa ponudio Matko Mate Rebić na iznos od 85 milijuna i 500 tisuća kuna, kao i prethodnici uz jednokratno plaćanje
zašto dotični g.rebić ne skuplja dionice na burzi? za 85,5 mil.kuna,a i puno manje kn došao bi do kontrolnog paketa HTPK-a bez problema???
pa kupovinom BR ima čistu situaciju a s kontrolnim paketom nema zapravo ništa dok god je država večinski vlasnik..
iako slažem se da je kupovina cijelog paketa od države i po 300 kuna isplativija nego BR za 85
državi bi morao dati 65 mil za paket, još jedno 20-30 u od malih
i kupio je dug od 120 mil i imovinu od najmanje 250-300
dakle investicija od 85-90 mil za 130-180
je itko zna išto o rebiću?
navodno ima neko američko zaleđe, kako se prića po otoku…
A taj Rebić je s otoka ili?
Ako taj Rebić ima ikakvo zaleđe i love, treba ga spojiti s državom. Neka država napravi sve što treba da se to odradi. Audio iako je predstavnik države, zaboravite to su samo hohštapleri, još jedni na platnoj listi nesposobni da išta odrade. Treba napraviti pritisak na ministarstvo, mediji…..
P.S. nemam dionice htpk
Ako taj Rebić ima ikakvo zaleđe i love, treba ga spojiti s državom. Neka država napravi sve što treba da se to odradi. Audio iako je predstavnik države, zaboravite to su samo hohštapleri, još jedni na platnoj listi nesposobni da išta odrade. Treba napraviti pritisak na ministarstvo, mediji…..
P.S. nemam dionice htpk
Najpametnije bi bilo da njemu država proda svoj paket HTPKa za tu lovu. Bar bi dole došao gazda i rasčistio ove nesposobnjakoviće. Sad mijenjaju Juru i stavljaju drugog Juru. Istao s*anje drugo pakovanje. [sad]
a i taj rebić je neki "ozbiljan kupac",mislim meilom poslati ponudu bez potrebne dokumentacije…to on tjera zajebanciju,možda je neki pastir pa mu bilo dosadno na nekom brdu… pa ajd da kupim i ja koji otel kad može onaj jako andabak[tongue]
Sad bi trebali obrnuti priču… Novi natječaj ali ne po 85,5 nego po recimo 89,5 pa se vi javljajte sa bezveznim ponudama.. I tako nazad do 120 mil
Bravo drazenni. Dobro si to napisao. Jedini problem je da je sadašnjoj upravi jedini način da ostanu na vlasti da to prodaju pod svaku cijenu.
Iskreno meni nije jasno da netko iz Audio-a ne stopira cijelu priču i ne raspiše natječaj za prodaju svojeg paketa. Isti bi otišao i za 150 milja kuna i firma bi stala na noge, a bogami bi i Korčula imala dugoročno veliku korist od takve priče.
Ove prodaje i krugovi su samo kupovanje vremena nesposobnjakovića iz Uprave HTPKa. Njima je samo bitno da čim dulje potraje priča i da se oni dočepaju svojih mirovina. Što će biti dalje sa firmom njih ne interesira… To je problem nas dioničara, mada ja iskreno vjerujem da će ovdje strpljivi zaraditi lijepe novce. Jednog dana [smiley]