Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,82 | 370.394 | 10,339 | 36,10 | 36,40 | 2,27% |
E sada ne prodajem godinu dana, pa taman i da ode na 200 kn. Bit će i dividenda i dodatna dionica.Sramota šta rade od burze. Svi se usrali od Rohatinskog. A tek ovo s Atlantic grupom, koja je to sprdačina…..kakve se to igrice igraju, možda netko iskusniji da mi objasni.
nokla:
” za danas bi mogla biti, a što donose slijedeći dani!psihologija mase! g. avax10 i sampras što kažete kako će biti pred božićne blagdane? ”
Ništa gore nego sada, samo može biti bolje – tko je imao namjeru prodati HT prodao je u ovoj panici ili to upravo radi, a pravi ulagači sigurno neće prodavati HT da kupe odojka nego će si još dokupiti HT za blagdane.
pravih ulagača je maksimalno 50000, i pokušajte razmišljati njihovom logikom.
Oni su nas varali, gutali su među sobom, kao i na INI, a onda i mali krenuli, ali ne tako strašno kao što se čini.
Slažem se. Inače imam info odprije iz izvora bliskih vladi, da svi fondovi imaju zajedničke novce. I sve više sam siguran da je to istina.[smiley3]
Pa ako nije varanje, što se onda promijenilo u poslovanju T-HT da cijena na tako likvidnoj dionici pada po 2-3%, ma dajte, čisto manipuliranje cijenom.
I tako su ljuti što su se mali osokolili pa tako djeluju zajednički da se mali vrate njima, a ne samostalno od kojih nemaju nikakve koristi.
Prošli petak je trgovina bila skoro 70 000komada i danas će biti cca 75 000kom.Da je nastala prava panika danas bi bilo preko 100 000kom.
Evo bio sam u pravu za lse
HT-HRVATSKEREGS | Currency USD
All data delayed by at least 15 minutes
As at 19-Nov-2007 13:17:01
67.500 -2.50 -3.57%
Bid Offer Volume High Low Last Close
65.00 70.00 4,195 67.50 66.00 70.00 on 16-November
Time/Date Price Volume Trade value Type
12:44:54 19-Nov-2007 66.00 500 33,000.00 Automatic Trade
12:14:09 19-Nov-2007 67.00 1,195 80,065.00 Automatic Trade
10:10:33 19-Nov-2007 67.50 2,500 168,750.00 Automatic Trade
Kupovati, a šta drugo…[smiley10]. HT ili Končar? Možda ipak HT[smiley6].
Stvara se moćna brana na 330. Bilo bi lijepo za vidjeti ako neko vidi prvih 10 da nam posta.
Bojim se da je to samo kratkotrajna stabilizacija na 330 do sutra. Već smo “piknuli” 325, pa to očekujmo i sutra.
[smiley3]
E sada ne prodajem godinu dana, pa taman i da ode na 200 kn. Bit će i dividenda i dodatna dionica.Sramota šta rade od burze. Svi se usrali od Rohatinskog. A tek ovo s Atlantic grupom, koja je to sprdačina…..kakve se to igrice igraju, možda netko iskusniji da mi objasni.
kolega, budite vi dobri pa nam objasnite na koga aludirate, i kakve se igrice ovdje igraju
ovo vam funkcionira po zakonu ponude i potraznje
problem je u tome sto su u ht usli ljudi doslovno s ulice, koji nista ne razumije i ne zele nauciti, drugo, sad traje korekcija (nesto sasvim normalno na trzistu) i sve pada, nesto vise a nesto manje (nazalost ht vise, ali to zbog vrlih imatelja dionice)
nekako mi se cini da svi ocekuju da burza samo raste, gdje i otkuda bi bio taj kapital to ocito nikoga nije briga
Postovani kolege , kada prognozirate oporavak trzista?
Pravo pitanje! IMHO malog “dijoničara”:
– u lijepoj našoj formirana nova vlada;
– u regiji rješenje glede Kosova;
– oporavak posrnulog američkog gopodarstva;
– nafta?!
Ozbiljan oporavak u ovoj godini nije realno za očekivati. Da bi se vrijednosti nekih dionica vratile na razinu
oko 20. listopada proći će više od šest mjeseci. Slijedi sezona “kiselih krastavaca”.