Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,22 | 54.457 | 1,425 | 38,20 | 38,50 | 1,05% |
Ima nekoliko nelogičnosti: zovem par brokera, dobijam bez problema, izlažem e-naloge, vrlo brzo ih stave na monitor, pitam se, gdje je tolika gužva i navala? Ima li netko odgovor? Očito je da igru kroje veliki a ne mali, što je vidljivo iz današnjeg trgovanja s T-HT-om.
I meni se čini prvih dana trgovanja nisi mogao priči brokeru a sad telefon im jednom zazvoni i odmah se javljaju. Sve je to malo čudno. Inače krenulo je skidanje po bidu samo do kada tako.
Imamo branu na 345,pa na 340 330 325 … itd o čemu vi ljudi pričate,jeste li vi normalni,pada i gotovo i padaće će još mnogo mnogo,puna mi je kapa vaših prognoza
za danas bi mogla biti, a što donose slijedeći dani!psihologija mase!
g. avax10 i sampras što kažete kako će biti pred božićne blagdane?
Netko svako malo lupi po asku, i ja bi da imam više love, ali zašto udaraju po asku kad na bidu dobiješ koliko hočeš…zadnji je čas da se cijena digne…. već sad vidim veliki naslov u novinama”Oni koji su uzimali kredite, i rasturali štednje,dizali životna u minusu”…ovaj je još bolji..”Vlada nasamarila građane.”[smiley3][smiley2]
Zaboravio reći, zovem SDA, također, za registraciju dobijem odmah, tko to tako žurno prodaje i nama maže oči o tobože velikom interesu za prodaju na ovim razinama. Isti oni koji su spustili ATGR ispod cijene IPO-a.
Lagati nije lijepo i od njih se dobiju bore.[smiley1]
Kod mene na poslu upisalo je min 70% ljudi.Do sada ih nitko nije prodao (da ih laže oko 10% -realno).
Tako da o nekom prevelikom pritisku novih dioničara nema govora,većinom fondovske igre.
Imam ih 300-tinjak i ne zanima me prodaja.
Baffet kaže:Dobru firmu ne ispuštaj iz ruke.
Imamo branu na 345,pa na 340 330 325 … itd o čemu vi ljudi pričate,jeste li vi normalni,pada i gotovo i padaće će još mnogo mnogo,puna mi je kapa vaših prognoza
O čemi ti pričaš, na 330 kn je bilo 10 dionica!
[smiley3]
za danas bi mogla biti, a što donose slijedeći dani!psihologija mase! g. avax10 i sampras što kažete kako će biti pred božićne blagdane?
Ništa gore nego sada, samo može biti bolje – tko je imao namjeru prodati HT prodao je u ovoj panici ili to upravo radi, a pravi ulagači sigurno neće prodavati HT da kupe odojka nego će si još dokupiti HT za blagdane. [smiley2]
Stanje:
Kupnja – HT-R-A
247 330,08
235 330,06
500 330,05
150 330,01
518 330,00
Prodaja – HT-R-A
83 331,00
169 331,99
607 332,00
351 332,97
383 333,00
Oni su nas varali, gutali su među sobom, kao i na INI, a onda i mali krenuli, ali ne tako strašno kao što se čini.
nokla:
”
za danas bi mogla biti, a što donose slijedeći dani!psihologija mase! g. avax10 i sampras što kažete kako će biti pred božićne blagdane? ”
Ništa gore nego sada, samo može biti bolje – tko je imao namjeru prodati HT prodao je u ovoj panici ili to upravo radi, a pravi ulagači sigurno neće prodavati HT da kupe odojka nego će si još dokupiti HT za blagdane. [smiley2]
Stanje:
Kupnja – HT-R-A
247 330,08
235 330,06
500 330,05
150 330,01
518 330,00
Kakvo je ovo liparenje! Što će ovaj na 500 komada zaraditi s tih 5 lipa,zašto ne lupe pola kune,kunu,ali par lipa… to je koma. [smiley7]
tko je imao namjeru prodati HT prodao je u ovoj panici ili to upravo radi, a pravi ulagači sigurno neće prodavati HT da kupe odojka nego će si još dokupiti HT za blagdane. [smiley2]
A ja više naja casha…smrc, kakva šteta…
[smiley10]