HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 09:24
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,88
43.096
1,201
35,90
36,00
-0,28%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Moglo bi se zakljuciti da ljudi koji se nisu bavili dionicarstvom prije HT-a a koji imaju svoj kapital i zdrav razum su sa citanjem ovog foruma samo izgubili i dobili krivu sliku stanja stvari, jer zdrav razum je bio kupiti po 265 i prodati po 390, i to mislim da bi svaki normalan i razuman covjek uradio da nije slusao ova lupanja toboze nekih “iskusnih” investitora! Blago onima koji su to uradili, a oni koji nisu nemaju izbora nego se skoncentrirati i pomoliti samom bogu da se cijena podigne opet makar do 380 i istoga momenta prodati i okrenuti se svom poslu sa kojim su i zaradili te novce koje su utukli u dionice.

rijeka: ” Pri najvećim dnevnim padovima podaci su točni. Cca 3.700 dionica x 10-15 kuna (najveći dnevni pad) pa izračunajte. ”

Razbio sam Cikatica nasred brijega Grica ? [smiley2]

Zar mislite da ovdje nitko nema novca? Siguran sam da ovdje ima ljudi koji imaju višestruko više dionica od mene, ali o tome ne pišu. Prate što se događa, čitaju i strpljivo čekaju. I kupuju.

gadno je na prodaji gledati 63-ojke i sve naloge slične po količini. s druge strane velika ekipa na kupnji čeka i klopa[smiley2][smiley2]

Moglo bi se zakljuciti da ljudi koji se nisu bavili dionicarstvom prije HT-a a koji imaju svoj kapital i zdrav razum su sa citanjem ovog foruma samo izgubili i dobili krivu sliku stanja stvari, jer zdrav razum je bio kupiti po 265 i prodati po 390, i to mislim da bi svaki normalan i razuman covjek uradio da nije slusao ova lupanja toboze nekih “iskusnih” investitora! Blago onima koji su to uradili, a oni koji nisu nemaju izbora nego se skoncentrirati i pomoliti samom bogu da se cijena podigne opet makar do 380 i istoga momenta prodati i okrenuti se svom poslu sa kojim su i zaradili te novce koje su utukli u dionice.

Nitko vas ne tjera da čitate forum, a još manje da postupate po njemu. To uostalom piše i u napomeni na forumu.
Jedva čekam ovo podebljano. Tu će i ATGR malo podmazati stvari kad masa neuka shvati da IPO u prijevodu ne znači “50% profita u jednom danu” nego “Initial Public Offer”.
Da skratim: Iskrcajte se, odlazite i ne vraćajte se! Mirno vam more!

CROBEX za manje od dva sada trgovanja -2,23%.
ne vidim niti jedan razlog tome, a prče o izborima su smiješne. Šta se to kataklizmično može desiti da svi kao krave u stampedu prodaju i “spašavaju se”.

no comment

http://www.londonstockexchange.com/en-gb/pricesnews/prices/system/detailedprices.htm?sym=US4432962078USUSDIOB%20B288P82THTC

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

CROBEX za manje od dva sada trgovanja -2,23%. ne vidim niti jedan razlog tome, a prče o izborima su smiješne. Šta se to kataklizmično može desiti da svi kao krave u stampedu prodaju i “spašavaju se”.

To je to. Efekt krda. Govedo trči samo zato što govedo kraj njega trči. Stampedo!!!!

Kolega Robertus zahvaljujem se na zaželjenoj sreći (trebat će nam svima i malo nje). Idem ja nešto i raditi. Vidimo se na 320 (nažalost ili nasreću).

Prema mišljenju ljudi (mnogo pametnijih od mene) neizvjesnost je gora od bilo kakve izvjesnosti. Veći strah je čovjeka kada očekuje loše vijesti negoli kada ih dobije. Tako kažu psiholozi. Tako će biti ovaj tjedan do izbora. Tako ja mislim. A kada se budu znali rezultati izbora (ma kakvi oni bili) stat će ovo ludilo na cijeloj burzi pa tako i na “našem” HT-u. Možda neće odmah krenuti gore ali stabilizirat će se burza. Ali to je samo moje mišljenje.

i onda će vlada odlučit da dtk kablovi pripadaju lokalnim upravama a ne ht-u i što onda?
vrijednost ht-a će naglo past… i bez obzira na to, da ne govorim kako su bakreni vodovi općenito dostigli svoj vrhunac (limit) i vrijeme je za nove tehnologije (optiku), jeli t-ht spreman za to…

ja mislim da ova dionica nije najbolje riješenje za dugotrajno ulaganje…

Neobično mi se sviđa ovaj komentar. Možda zato što sam prepoznao sebe i svoje stavove u 80% napisanoga. No, bez negativne E treba nastaviti dalje…

Nitko vas ne tjera da čitate forum, a još manje da postupate po njemu. To uostalom piše i u napomeni na forumu. Jedva čekam ovo podebljano. Tu će i ATGR malo podmazati stvari kad masa neuka shvati da IPO u prijevodu ne znači “50% profita u jednom danu” nego “Initial Public Offer”. Da skratim: Iskrcajte se, odlazite i ne vraćajte se! Mirno vam more!
[/quote]
Naravno da nitko nikoga ne tjera na nista, ali je evidentno da “iskusni” su ustavari isto samo ovce koje lupaju gluposti i mlate praznu slamu po forumu, jer oni pravi iskusni ni ne navracaju na forum nego rade svoj posao i uzimaju novce, i siguran sam da su oni pravi iskusni svi prodali po 390! a zasto? pa zato sto ljudi znaju svoj posao!

Ne izgleda dobro kakva takva podrška je tek na 331,17

Kupnja Cijena
65 333,33
55 333,00
48 332,00
900 331,17
555 331,00
Cijena Prodaja
334,99 19
335,00 51
335,01 63
336,00 126