HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 06:53
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,07
176.037
4,881
36,00
36,40
-0,28%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Evo nova situacija s lse

As at 19-Nov-2007 10:08:40
73.000 +3.00 +4.29%

Bid Offer Volume High Low Last Close
67.50 78.40 – – – 70.00 on 16-Nov-2007

Meni se cini da je neko dao brokeru greskom nalog na 78.40 umjesto 68.40

[smiley9][smiley9][smiley9][smiley9]

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

Stizu oni koji nisu stigli odmah ujutro dobit brokere…ne boj te se bit ce njih jos… placite samo za time kao sto ja placem sto sam sam se ispraznio iz kesa…

Heh, ne razumijem zbog čega vi plačete, pa ako ste toliko uvjereni da ide ovo još dublje trebali ste prodati onaj dan kad ste počeli plakati, i kupit kad po vašem ne ide više dolje.
Ne može se plakati i ništa ne poduzimati:)

Evo nova situacija s lse As at 19-Nov-2007 10:08:40 73.000 +3.00 +4.29% Bid Offer Volume High Low Last Close 67.50 78.40 – – – 70.00 on 16-Nov-2007 Meni se cini da je neko dao brokeru greskom nalog na 78.40 umjesto 68.40 [smiley9][smiley9][smiley9][smiley9]

već je bilo pokušaja za 78

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

kako ste dosdni! Nemogu citati vise postove tipa mali izgubili,igre velikih, ht fijasko, kupiti prodati dajte ljudi ohladite pada cijena pa što onda kako pada tako ce i rasti kad dode vrijeme za to, zato oni koji su kupili i sada trebaju cekati smirite se, cekajte mjesec, dva, tri, godinu nije bitno al cekajte sta panicarite!

kolega, uza sve dužno poštovanje prema vama, ali mislim da ne govorite istinu kada kažete da dnevno gubite 40-50000 kn. Tada bi vaš portfelj bio cca 5.000.000 kn što mi je teško povjerovati. isprika, ako griješim

Ne pada svaki dan isto. Pri najvećim dnevnim padovima podaci su točni. Cca 3.700 dionica x 10-15 kuna (najveći dnevni pad) pa izračunajte.

Svaka čast,

za Vas je Ivica Mudrinić sa svojih 1000 obični diletant. Sretno sa upravljanjem tog portfelja (trenutna mu vrijednost cca 1.240.000 kn). Trebati će Vam, kao i svima nama.

kolega, uza sve dužno poštovanje prema vama, ali mislim da ne govorite istinu kada kažete da dnevno gubite 40-50000 kn. Tada bi vaš portfelj bio cca 5.000.000 kn što mi je teško povjerovati. isprika, ako griješim Ne pada svaki dan isto. Pri najvećim dnevnim padovima podaci su točni. Cca 3.700 dionica x 10-15 kuna (najveći dnevni pad) pa izračunajte.

po meni su u problmu samo oni koji su ocekivali brzu zaradu. oni drugi koji su planirali drzati HT dulje vrijeme ce kad tad doci na svoj target. mislim da onih trecih u ovoj prici nema. i dalje sam misljenja da je politika na veliko ima svoje prste ovdje. zanima me kako ce sve to izgledati par dana prije izbora…

kolege ovo je sigurno jedna od najvećih korekcija cijena u povjesti hr, pogledajte malo limun.
sada treba biti pametan i odlučiti kuda dalje, jer za par tjedana će biti puno mudrih poslije bitke.

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

Do kraja dana bi jos nekih cca 20 000 dionica od malih dioničara moglo na prodaju. Ne vidim u dubinu baš na kolikoj bi se cijeni to zaustavilo po sadašnjim nalozima na kupnji.

Pri najvećim dnevnim padovima podaci su točni. Cca 3.700 dionica x 10-15 kuna (najveći dnevni pad) pa izračunajte.

Razbio sam Cikatica nasred brijega Grica ? [smiley2]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

mi još dobro prolazimo kada vidim ATGR, VERN, IGH, DLKV

Prema mišljenju ljudi (mnogo pametnijih od mene) neizvjesnost je gora od bilo kakve izvjesnosti. Veći strah je čovjeka kada očekuje loše vijesti negoli kada ih dobije. Tako kažu psiholozi. Tako će biti ovaj tjedan do izbora. Tako ja mislim. A kada se budu znali rezultati izbora (ma kakvi oni bili) stat će ovo ludilo na cijeloj burzi pa tako i na “našem” HT-u. Možda neće odmah krenuti gore ali stabilizirat će se burza. Ali to je samo moje mišljenje.

New Report

Close