Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,92 | 141.150 | 3,627 | 39,00 | 39,10 | 0,78% |
to mi izgleda kao, ako ode Sanader vidite što vas čeka
Kupnja – HT-R-A
634 335,50
150 335,40
25 335,35
500 335,30
44 335,21
Prodaja – HT-R-A
2.079 336,00
63 336,99
28 337,00
94 338,00
179 339,00
Par mojih prijatelja izašlo iz Atgr i ušlo u HT. jedina sigurna dionica gdje mogu nadoknaditi gubitak.
ja mislih da ćem ht i atgr povhući i ostale dijonice u chrveno
ht – 335,30
atgr – 855
kolega,
znam kako vam je jer sam se i sam “riješio” gotovine ulažući u HT. sada nisam baš likvidan, ali tješi me da nisam jedini: očito ću paire o dionicama staviti u neku škrinju, kao u onoj čuvenoj reklami.
Ovo ostalo baljezganje “cijena zbog izbora ide gore” neću ni komentirati jer nema zdrave logike ni pameti.
Sto puta sam govorio da rast cijene nije realno očekivati zbog dolazećih izbora, a ekipa stalno ponavlja isto, kao pokvarena ploča.
Stizu oni koji nisu stigli odmah ujutro dobit brokere…ne boj te se bit ce njih jos… placite samo za time kao sto ja placem sto sam sam se ispraznio iz kesa…
Sada “voda ulazi u uši”. Dr Ivo je nemoćan (ili ne želi ništa učiniti). Fondovi su moćni (to sam ponovio već puno puta). I ne kontrolira ih politika (to je očito). I sada se razlikuju “hladnokrvni” od “paničara”. Dakle, neka svatko preispita sebe gdje pripada. Usput da nebi mislili “lako je ovom pisati kada nema dionice HT-a” imam ih i to jako mnogo. I imat ću ih, kako stvari sada stoje, još neko vrijeme (barem godinu dana). Dnevno gubim 40-tak do 50-tak tisuća kuna i ne hvata me panika. Ne pada mi napamet prodavati ih. Nemojte niti Vi to sebi dopustiti. Pljusak je, grmi, sijeva, “spojilo se nebo sa zemljom”, poplava na vidiku, odnest će sve, ali kada sunce svane bit će dan ljepši negoli ikada prije (onaj tko ga dočeka).
Par mojih prijatelja izašlo iz Atgr i ušlo u HT. jedina sigurna dionica gdje mogu nadoknaditi gubitak.
ima i onih drugih, koji su izasli iz HT-a da bi usli u ATGR jer misle da ce tamo prije nadoknaditi gubitak… bas me zanima koji ce biti uspjesniji
Ovo su igre velikih,
Kupnja – HT-R-A
120 336,01
728 336,00
100 335,99
1.000 335,50
150 335,40
Prodaja – HT-R-A
1.876 337,00
53 339,00
63 339,90
123 339,97
50 339,98
mali žele odmah prodati, a veliki mogu kupiti sve jeftinije, pa spuštaju cijenu.
ja pokupio po 338 ono što su “bacili”:))) e sad kako se dr. sutra vraća mislim da bi trebalo krenuti… jer ako ne onda je ovaj ipo najveći fijasko….
prvo da su dali po 320 kn…. i nepoklonili londonu….. cijena bi bila oko 400 min…. ali bi dobili veće pakete…
te bi u propračunu bilo 2 milijarde kn više!!!!(razlika 320 i 265)…….
jer tek kad na kupnji vidim 20000ak onda poćinju veliki…
druga varijanta je ptitisak na sve koji su na kredu uzeli…. novca treba prije blagdana….. a oni odjednom u 2008 naprave veliki skok u fondovima…
Izbori ce se odlucit unutar 1%. HT-ove dionice trenutno ima recimo nekih 100.000 ljudi. (neka me netko ispravi ako sam puno fulao u broju ljudi) Zar se Iveku nebi isplatilo odrijesit kesu i sredit da HT ode na 400 prije izbora ? On samo time mozda dobiva izbore ! Ja da sam on, nebi dvojio sekunde.[smiley6]
kolega,
uza sve dužno poštovanje prema vama, ali mislim da ne govorite istinu kada kažete da dnevno gubite 40-50000 kn. Tada bi vaš portfelj bio cca 5.000.000 kn što mi je teško povjerovati.
isprika, ako griješim
Sada “voda ulazi u uši”. Dr Ivo je nemoćan (ili ne želi ništa učiniti). Fondovi su moćni (to sam ponovio već puno puta). I ne kontrolira ih politika (to je očito). I sada se razlikuju “hladnokrvni” od “paničara”. Dakle, neka svatko preispita sebe gdje pripada. Usput da nebi mislili “lako je ovom pisati kada nema dionice HT-a” imam ih i to jako mnogo. I imat ću ih, kako stvari sada stoje, još neko vrijeme (barem godinu dana). Dnevno gubim 40-tak do 50-tak tisuća kuna i ne hvata me panika. Ne pada mi napamet prodavati ih. Nemojte niti Vi to sebi dopustiti. Pljusak je, grmi, sijeva, “spojilo se nebo sa zemljom”, poplava na vidiku, odnest će sve, ali kada sunce svane bit će dan ljepši negoli ikada prije (onaj tko ga dočeka).
Masa je rekla da prodaje pred izbore i evo ga, jako pametno, ako ništa drugo mogli su sačekat četvrtak ili petak, ali ko im kriv, još bolje za nas
Ma bravo rijeka, lijepo si to napisao. Eto nisam ni ja očekivao ovo, ali to je tako, žao mi bilo prodavati iz samo jednog razloga, brokerske provizije koja u slučaju ovom ne bi bila mala (za mene).