Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,92 | 141.150 | 3,627 | 39,00 | 39,10 | 0,78% |
[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
hejjj… tenkista…avax… danas mi izgledate kao ona dvojica staraca s balkona Mupeta…[smiley1]
kaj mislite da bu skocila gore ako ju Vi budete uvjeravali ili plasili…buuuu….buuuuu…issssss, siccccc… goreeeee
bez obzira koliko god bih htio da Vas optimizam prevlada… ovo mi ne govori u prilog tome…
…daj avax molim te usuti vise jer meljes li ga meljes i sve krivo meljes
Ako ti se moji postovi ne sviđaju jednostavno ih preskoči jer me tvoji (ni mauricijevi) komentari na njih uopće ne zanimaju. Umjesto laprdanja radije napiši svoje mišljenje (ako ga uopće imaš) o kretanju dionice HT-a u narednim danima.
Na PBZ Ivestoru sam želio zadati nalog za kupovinu na 300 kuna. Na Investoru je napisano da se nalozi ispod 312 kn i još nešto lipa mogu poništiti. Možda je to samo upozorenje a ne nemogućnost zadavanja naloga. Možda sam mogao nastaviti sa zadavanjem naloga. Nisam siguran, ali kada sam to pročitao odustao sam. Pokušat ću još jednom.
To ti se odnosi na probijanje dnevnog limita, a zbog takvih kao ti cijena stalno i pada.
ht u Londonu 78,40 dolara!!!!! 11 dolara više nego u Zagrebu!!!
halo, to je samo ponuda… nije bilo transakcija po toj cijeni….
Čini mi se da će HT danas jako nisko pasti. U subotu je udarna vijest na HRTu bila da je HT jako pao i da pada i svi oni koji i nisu pomislili na prodaju će je realizirati u toku ovoga tjedna. Panika je zavladala.
leon: ” …daj avax molim te usuti vise jer meljes li ga meljes i sve krivo meljes ” Ako ti se moji postovi ne sviđaju jednostavno ih preskoči jer me tvoji (ni mauricijevi) komentari na njih uopće ne zanimaju. Umjesto laprdanja radije napiši svoje mišljenje (ako ga uopće imaš) o kretanju dionice HT-a u narednim danima.
Sanader može tj. “njegovi” mirovinci(npr.HPB ili ERSTE) s 5 milijuna eura podići u narednih 2-3 dana cijenu HT-a na 400kn bez problema!
Jel HPB i ERSTE imaju svoje dobrovoljne mirovinske fondove?
Trebali bi se odužiti HDZ-u i malo dodati gas-a na kupnju da se oduže što je preko njih išao IPO i što su lijepo zaradili!
ne laži
Nažalost riječ je samo o offeru…
HT-HRVATSKEREGS | Currency USD
All data delayed by at least 15 minutes
As at 19-Nov-2007 9:23:45
78.400 +8.40 +12.00%
Bid Offer Volume High Low Last Close
– 78.40 – – – 70.00 on 16-Nov-2007
leon:
” …daj avax molim te usuti vise jer meljes li ga meljes i sve krivo meljes ”
Ako ti se moji postovi ne sviđaju jednostavno ih preskoči jer me tvoji (ni mauricijevi) komentari na njih uopće ne zanimaju. Umjesto laprdanja radije napiši svoje mišljenje (ako ga uopće imaš) o kretanju dionice HT-a u narednim danima.
pisao sam da ću kupovati po 310-330 kn, ali je g. avax10 govorio o velikom interesu za HT, pa je to nemoguće.
vidimo kako se stvari razvijaju.cijena pada, a volumeni veliki.
pisao sam da ću kupovati po 310-330 kn, ali je g. avax10 govorio o velikom interesu za HT, pa je to nemoguće. vidimo kako se stvari razvijaju.cijena pada, a volumeni veliki.
Ja sam i dalje uvjeren da nećeš kupovati na 310-330.