HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 22:36
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,50
90.514
2,351
38,60
38,80
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

356.5[smiley13][smiley13][smiley13]

ovo danas će biti crni dan.
na kupnji se vidi i 353 kn. Bog zna do kuda će ovo danas pasti

smanjuju se 63ojke
to je dobar znak
a bumo vidli
ispod 0 ne možemo [smiley1]

Postanite Eu-robovi

Tone ovaj brod, tone i tone. Odeeeeee ispod 360, a do izbora i ispd 350. Toliko o tezi Sanadera i fondova koji ce podizat cjenu za njega prije izbora[smiley3]

Fondovo stavili na prodaju po okruglo 400, 500 komada a budale prodaju. Sorry ali nemam drugi izraz.

ne bih rekao prijatelju da samo mali prodaju koliko vidim ima i fondova po 200, 300, 1000 ……[smiley5]

dan je pametniji od noći

Pa kud ide ovaj HT?
Biti će tu jako puno nezadovoljni glasača HDZ !!!
Kaj radi Ivo i njegova ekipa stručnjaka,zar nisu prošli i tu mogučnost?
357 kn zadnja.

Kao što sam i pisao prije par dana,brana je popustila na 360 kn.
Izdržite još mjesec-dva,samo hrabro,bez panike.
Ipak je to jedna od najprofitabilnijh firmi u RH,i fundamentalno duboko podcijenjena što naravno fondovi ne znaju procijeniti.
Nije njima skupo kupovati ni još niže.

[smiley6]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

nemojte imati nikakvih iluzija da će ivo namještati cijenu i da će po njegovoj naredbi cijena skočiti.
nema toga i svatko tko to očekuje neka čim prije dođe k zdravoj pameti.
cijena rapidno pada jer masa ulagača (u pravilu početnici) prodaje samo da “spasi što se spasiti da”.

dobar je stvar da niže od 0,00 kn cijena neće pasti [smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

ne očajavajte, već zaboravite ovu dionice ovu godinu, a možda i duže.

Pa kud ide ovaj HT? Biti će tu jako puno nezadovoljni glasača HDZ !!! Kaj radi Ivo i njegova ekipa stručnjaka,zar nisu prošli i tu mogučnost? 357 kn zadnja.

Poklon glasačima je bila cijena od 265 kn,a ne trenutna tržišna cijena,na nju baš ne može ni Drivo utjecati.[smiley2]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

tenkista:

Fondovo stavili na prodaju po okruglo 400, 500 komada a budale prodaju. Sorry ali nemam drugi izraz.

ne bih rekao prijatelju da samo mali prodaju koliko vidim ima i fondova po 200, 300, 1000 ……[smiley5]

Pa napisao sam da fondovi prodaju, tj. da su stavili na prodaju a mali lupaju po bidu.
A vratiti će se Sanader da spasi stvar ako treba, ne bojte se. Ima još 7 dana.

[/quote]
e ovo je presmješno….hahaha….nemoj se ljutit al stavit ću ovo u najsmješniji prilog hahahaha

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Kao što se može primijetiti, na T-HT ima scenarij obrnut nego poslije IPO INA.

Cijena INE nakon IPO je rasla, usprkos lošijim poslovnim rezultatima. Međutim gledajući s današnje pozicije, očito je bilo riječ o političko motiviranom činu, a to je, neka gleda raja kako raste, ne bili pred ove izbore imali pola milijuna potencijalnih glasača zadovoljni zaradom na IPO T-HT.
To je danas vidljivo kao iz aviona, jer nema logike da s dobrim izvješćem cijena i dalje pada.

INA – najveći prihodi u HR
T-HT – najveća dobit u HR

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close