Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,82 | 370.394 | 10,339 | 36,10 | 36,40 | 2,27% |
kad se dijeli dividenda? otprilike. da li je to ožujak, travanj ili neki drugi mjesec?
kad se dijeli dividenda? otprilike. da li je to ožujak, travanj ili neki drugi mjesec?
Odluka se donosi na skupštini koja će prethodno biti najavljena.
potsjetimo se.. dobit je oko 30 kuna po dijonici..
Tako je kolega,cca 30 KN PO DIONICI,pri današnjoj cijeni to iznosi 8.33% na uloženo.Ovo je kolege prava TVORNICA LOVE, a dividenda je najbitnija kalkulacija velikih investitora.Kažem ja vama ako gledamo većinu naših dionica, HT je koka koja nese zlatna jaja.
Pa vi i sutra dalje to prodajte po 360 i kusur…nebrem bolivet[smiley3][smiley3][smiley3][smiley3][smiley3][smiley3][smiley3][smiley3][smiley3][smiley3][smiley3][smiley3][smiley3][smiley3][smiley2]
Dali postoji neki uobičajeni period godine kad se dijeli dividenda ili to ovisi o svakoj upravi posebno?
super24:
”
potsjetimo se.. dobit je oko 30 kuna po dijonici..
”
Tako je kolega,cca 30 KN PO DIONICI,pri današnjoj cijeni to iznosi 8.33% na uloženo.Ovo je kolege prava TVORNICA LOVE, a dividenda je najbitnija kalkulacija velikih investitora.Kažem ja vama ako gledamo većinu naših dionica, HT je koka koja nese zlatna jaja.
Pa vi i sutra dalje to prodajte po 360 i kusur…nebrem bolivet[smiley3][smiley3][smiley3][smiley3][smiley3][smiley3][smiley3][smiley3][smiley3][smiley3][smiley3][smiley3][smiley3][smiley3][smiley2]
s tim da ja vjerujem da dobit ne da nece padati, nego ce cak i rasti.. svi govore o o fiksnoj i mobilnoj telefoniji kao da to odonosi lovu..
lovu ce nositi digitalna televizija, raznorazne usluge placanja, ponuda isl. stvari preko mobitela, mobilni internet i jos hrpa drugih gluposti…
I ja se slazem. Ako ocekujemo rast standarda, bilo realno ili zaduzivanjem, ici ce i rast prihoda od tk usluga, i biti ce mjesta za sve operatere. Ljudi jednostavno puse tk usluge u bilo kojem obliku. Barem je sada tako.
Ljudi mi koji NEĆEMO prodavati, ovo sve nas uopće ne bi trebalo sekirati, trebali bi samo biti sretni ako još malo padne da si pred Božić malo još jeftino nadokupimo (Svu ću Božićnicu to ulupat)[smiley11]
sve je to OK, ali ne bih volio da HT kupi ultraskupi slovenski telekom, to moze samo spustit cijenu
Ja sam si malo danas dao truda i prosurfao po Hanfinim stranicama da vidim sa koliko keša raspolažu fondovi. Čini mi se da su se kese dosta ispraznile. Pogotovo mirovinskim. Nije čudo što je na nekim dionicama korekcija, i što nije otimačina na HT-u. Moramo uzeti u obzir da su izneseni podaci sa krajem listopada i da je nakon toga još išla uplata za IPO Atlantica.
Evo stranica:
Vaš link
Vaš link
Vaš link
Ako je HT streso tecaj eura kao i turisticka sezona, onda je za ocekivati da bude jako velik zalogaj za nase kese, no na ovim razinama, posto je to porilicno zdrava i velika korporacija, ne vidim razloga da se ne ukljuci priljev novca iz vana.
Ja sam si malo danas dao truda i prosurfao po Hanfinim stranicama da vidim sa koliko keša raspolažu fondovi. Čini mi se da su se kese dosta ispraznile. Pogotovo mirovinskim. Nije čudo što je na nekim dionicama korekcija, i što nije otimačina na HT-u. Moramo uzeti u obzir da su izneseni podaci sa krajem listopada i da je nakon toga još išla uplata za IPO Atlantica.
…
Ma imaju para kolko hoces. Pogledaj depozite…
malo mi ne stima da je ukupna imovina 600 miliona?