HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 23:50
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
37,94
56.149
1,480
37,90
38,30
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

opr
Ja moram prodati jedan dio htio to ili ne. I zadao sam nalog na 363 dok još nije bila cijena niti 361,5 i nisam mogao to prežaliti i povukao ga. Nek’ se hebu fondovi ali tako jeftino ih ne dam pa makar ih prodavao poslije i za mnogo manje.

Bravo kolega, apsolutno se slažem s Vama i isto tako ću i ja postupiti i gasim komp do daljnjega, ne čitam business i sl. “poslovna štiva”. Do viđenja i vidimo se za koji mjesec .

Surround all arround when it hits the ground

Ma ljudi, čemu taj pesimizam!? Svi znamo da će rasti i rasti će.

ne pogura li Ivo i Polančec preko mirov. fondova cijenu na barem 400 kn, barem pred izbore ( tada imaju jedino rezona da ju dižu!) , glasat ću kao i mnogi ovdje koliko vidim za sdp

pa neka im bude[smiley3]

Tako je! Bravo ljudi! Nedamo se, niti svoje dionice u bescijenje! Sve ima svoje zasto, pa tako i trenutno stanje ht-a [smiley1]

[i]Life is a box of chocolate so eat it up..[color=black][/color]

ne pogura li Ivo i Polančec preko mirov. fondova cijenu na barem 400 kn, barem pred izbore ( tada imaju jedino rezona da ju dižu!) , glasat ću kao i mnogi ovdje koliko vidim za sdp pa neka im bude[smiley3]

samo glasaj…pa ćeš imat porez na kapitalnu dobit, štednju i ne znam ni sam kaj već ne…

ne pogura li Ivo i Polančec preko mirov. fondova cijenu na barem 400 kn, barem pred izbore ( tada imaju jedino rezona da ju dižu!) , glasat ću kao i mnogi ovdje koliko vidim za sdp

pa neka im bude[smiley3]

hrki panika te a,di ćeš ?!skijanje,kolinje,reparatura na autu…..šta je[smiley1]nisi se nada ovako ronjati ispod 400 kn

Prognoze za kraj dana??

I has the money, what I do wif it?

hrki: ” ne pogura li Ivo i Polančec preko mirov. fondova cijenu na barem 400 kn, barem pred izbore ( tada imaju jedino rezona da ju dižu!) , glasat ću kao i mnogi ovdje koliko vidim za sdp pa neka im bude[smiley3] ” samo glasaj…pa ćeš imat porez na kapitalnu dobit, štednju i ne znam ni sam kaj već ne…

neću imat, jer nemam , niti ću imati dobit preko 50000 kn

a za ove manje dobitke porez se ne udara
btw, i ako se izglasa zakon , izglasat će se najprije za 6-12 mjeseci , a do tada većina običnih ljudi će prodati ono malo što imaju, pa ih porez ionako neće tangirat

[smiley2]

niti ću imati dobit preko 50000 kn a za ove manje dobitke porez se ne udara btw, i ako se izglasa zakon , izglasat će se najprije za 6-12 mjeseci , a do tada većina običnih ljudi će prodati ono malo što imaju, pa ih porez ionako neće tangirat [smiley2]

a nemaš ni štednje…ha?
[smiley5]

hrki:

ne pogura li Ivo i Polančec preko mirov. fondova cijenu na barem 400 kn, barem pred izbore ( tada imaju jedino rezona da ju dižu!) , glasat ću kao i mnogi ovdje koliko vidim za sdp pa neka im bude[smiley3]

samo glasaj…pa ćeš imat porez na kapitalnu dobit, štednju i ne znam ni sam kaj već ne…

jednog lijepog dana kad se to uvede, nikako prije 2009, čisto iz tehničkih razloga. A porez će se uvesti, bio na vlasti SDP ili HDZ, ista stvar kao i s Gotovinom. Nadam se da ne moram naglašavati kako nas koji smo kupili dionice ne kači taj zakon o porezu na kapitalnu dobit zato jer smo kupili dionice prije stupanja na snagu tog zakona i još ćemo dvije godine kupovati bez straha od poreza. Lijepi pozdrav.

Ljudi su, općenito, nalik na pse koji počnu lajati čim izdaleka začuju

Prognoze za kraj dana??

359 kuna?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ja mislim da vam ne stoje tvrdnje da će sanader, fondovi ili bilo tko drugi gurati cijenu pred izbore gore da više ljudi glasa za njega jer kako vidimo po prodaji ljudima je i ovo dosta, pa imaju zaradu oko 100 kn po dionici i puna šaka brade, a to što mi (koji smo ipak u manjini) znamo i očekujemo da ova dionica postigne veću cijenu ipak nije baš tako jako primamljiva jer ćemo mi ionako glasati za njega jer je protiv poreza na kapitalnu dobit.

I has the money, what I do wif it?

New Report

Close