Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 36,07 | 176.037 | 4,881 | 36,00 | 36,40 | -0,28% |
A IPO Optime? Mislim da bi to moglo utjecati na cijenu t-ht-a, ljudi su vidjeli kako se lako može zaraditi na IPO-u ovog telekoma pa će svi pohrliti kupiti i onaj. Prodavat će ovdje jeftino i rušiti cijenu da bi mogli kupiti tamo. Navodno je krajem godine Optimin IPO.
uz preferiranje institucionalnih investitora (imatelja obveznica optime), ne vjerujem da će biti nekog većeg kolača za male.
a veliki sigurno neće prodavati ht radi toga.
ja mislim da će i ovaj tjedan ht još padat. barem do 355.
bravo tenkista ti me jedini razumiš. ovdje ne vrijedi zakon tržišta već fondova. a ivo je samo novi veliki moćni fond koji radi u našu i njegovu korist. cijena će biti veća od 419. da neće onda bi ipo bio samo par dana prije. svak pametan bi to učinio. kad skoči trebalo bi prodat jer će mo doć opet u istu sitvaciju. sada cijena neće sigurno ispo 358 jer još uvijek vrijedi zakon fondova.
ja mislim da će i ovaj tjedan ht još padat. barem do 355.
i ja mislim!!!!!!!!![smiley16]
neznam koliko ce se brzo prosiriti vijest o optickim kablovima u domovima koje ht namjerava instalirati[smiley11]
Na businessu novinar Petrov kaže da će zbog pritiska prodavatelja dionica moguće ispod 360, a ukoliko se ne varam potražnja je konstantno veća od prodaje. Zašto ne napiše da se zbog veće potražnje očekuje rast???!!!!
Kakve su to igre?
Na businessu novinar Petrov kaže da će zbog pritiska prodavatelja dionica moguće ispod 360, a ukoliko se ne varam potražnja je konstantno veća od prodaje. Zašto ne napiše da se zbog veće potražnje očekuje rast???!!!! Kakve su to igre?
a zašto bi se mirovinskim f. žurilo, pa berem oni imaju vremena. Nema rasta dok god svi hoće prodati, a to s obzirom na količinu malih dioničara željnih da unovče vrijednosnice može potrajati. Do tad treba čekati nema druge.
molio bih iskusnije odgovor na pitanje:koliko dugo vrijedi zadani nalog ako uopće ima “rok trajanja” [smiley9]hvala
a zašto bi se mirovinskim f. žurilo, pa berem oni imaju vremena. Nema rasta dok god svi hoće prodati, a to s obzirom na količinu malih dioničara željnih da unovče vrijednosnice može potrajati. Do tad treba čekati nema druge.
Kao što rekoh kolega zar potržnja nije veća od prodaje?!Osim toga ovo većinom prodaju fondovi, mali koji su do sada zadržali dionicu nisu baš brzopleti i glupi
molio bih iskusnije odgovor na pitanje:koliko dugo vrijedi zadani nalog ako uopće ima “rok trajanja” smiley9hvala
a nalog vrijedi do opoziva ili datuma kojeg si ti naveo kad si ga zadavao
molio bih iskusnije odgovor na pitanje:koliko dugo vrijedi zadani nalog ako uopće ima “rok trajanja” [smiley9]hvala
Zavisi kako si zadao: vremenski ili do otkaza.