Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
Kupnja 47337 komada
Prodaja 26898 komada
??
Ja vidim:
kupnja 64.280, prodaja 53.160 u prvih 1000 naloga
Luka14:
”
Kupnja 47337 komada
Prodaja 26898 komada
”
E vjerojatno ja ne vidim 1000 naloga nego jedan dio…
??
Ja vidim:
kupnja 64.280, prodaja 53.160 u prvih 1000 naloga
tenkista,
u šta se kladimo??? ovo bi mi bila najdraže izgubljena opklada.
Može Ivo dići i na 500 ako hoće. Gotovo sam uvjeren da će prije izbora biti minimalno 400 kuna. Mogu se i kladit ako tko hoće.
točno.koristim konkurenciju jer sam svaki put dobio odgovor u T-comu.žao nam je ,trenutno nemamo slobodnih linija,jedino vam možemo spojiti vezu na postojeću, ali kada budete spojeni ostali ukućani neče moči koristiti telefon.viša sila.
evo jedno zanimljivo pitanje…zašto se HT sada ne prebaci na sustav zse-a?
ma jel moguće da nekome paše da mi mali ne vidimo omjer k/p?? [smiley1][smiley1][smiley1]
kako je moguce da je cijena atm jedva 362 kada su nalozi za kupnja toliko mnogobrojniji od naloga za prodaju prodaje??!! nije mi to jednostavno jasno!! to je suprotno svakom normalnom i racionalnom ekonomskom razmisljanju.. ajte ako ima koga pametnoga da mi to malo objasni!
situacija se polako mijenja na bolje
kako je moguce da je cijena atm jedva 362 kada su nalozi za kupnja toliko mnogobrojniji od naloga za prodaju prodaje??!! nije mi to jednostavno jasno!! to je suprotno svakom normalnom i racionalnom ekonomskom razmisljanju.. ajte ako ima koga pametnoga da mi to malo objasni!
Prodavači ne stavljaju naloge, samo lupaju po bidu.
Većina njih nije ni čula da postoje nalozi. Oni to prodaju ko kumice na placu. Koliko je grincek i salatica? 4 kune! Može…evo! Ljudi ne kompliciraju ko mi. Duže će živjeti.[smiley2]
Može Ivo dići i na 500 ako hoće. Gotovo sam uvjeren da će prije izbora biti minimalno 400 kuna. Mogu se i kladit ako tko hoće.
Treba samo reći fondovima nek ne prodavaju i cijena će sama otići gore. Ništa drugo. Bojim se da će i danas fondovi prodavati i kočiti rast. Ali najmanje dan prije izbora, uvjeren sam da neće. [smiley1]
tenkista: ” Može Ivo dići i na 500 ako hoće. Gotovo sam uvjeren da će prije izbora biti minimalno 400 kuna. Mogu se i kladit ako tko hoće. ” Treba samo reći fondovima nek ne prodavaju i cijena će sama otići gore. Ništa drugo. Bojim se da će i danas fondovi prodavati i kočiti rast. Ali najmanje dan prije izbora, uvjeren sam da neće. [smiley1]
Počeli smo sami sebe citirat.[smiley2]