Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,94 | 56.149 | 1,480 | 37,90 | 38,30 | 0,00% |
Pridružujem se kolegi koji je prije tjedan dana napisao da ne bude li HT do izbora 420 kn onda Ivo nema moj glas. Nemojte sada tu spominjati ekonomiju jer smo ovo kupili iz političkih razloga pa tako onda moramo i odigrati do kraja. Inače ja ne prodajem prije 500+ ali bilo bi ljepše vidjeti dionicu na 400+ i znalo bi se da se kreće.[smiley2]
Ivo ne kupuje glasove investitora cijenom HT-a nego “ne-uvodjenjem” poreza na kapitalnu dobit;
IPO-m HT-a vec je dobio glasove tisuca i tisuca gradjana koji su zadovoljni i sadasnjom cijenom/zaradom; dokaz su svakodnevni nalozi na prodaji od 63 komada
ipak ne vjeujem da stvar moze tako jednostavno funkcionirati da celnik stranke odluci podici cijenu dionice kao sto je HT za kojih 20-30% u dva tjedna; kaj bi on trebao podici dirigentsku palicu i reci fondovima “presutra neka cijena bude 390kn!”
dosta plakanja.vratite osmijeh na vaša lica.
1. vaš fiksni telefon treba biti HT, a ne konkurentski.
2. vaš mobitel treba biti T-com.
3. vaša kabelska TV treba biti TV-Max
4.vaš internet treba biti ADSL
zajedno u pobjedu. zajedno idemo naprijed. odoh ja tržiti još 130 komada.
Ha….Ako Stipe može rušit,onda Ivo može pumpat…[smiley2]
Zaboravite na ovu dionicu nekoliko mjeseci. Još jednom se pokazala “teorija mase”, tj. da se bolje isplati ići kontra mase, nego sa masom. Ja sam promijenio mišljenje u vezi HT-dionice i odlučio sam čekati godinu dana, plus bonus dionice, plus dividenda, plus porast u tome periodu. Kome se ne žuri, neka se ne zamara.
dosta plakanja.vratite osmijeh na vaša lica.
1. vaš fiksni telefon treba biti HT, a ne konkurentski.
2. vaš mobitel treba biti T-com.
3. vaša kabelska TV treba biti TV-Max
4.vaš internet treba biti ADSL
zajedno u pobjedu. zajedno idemo naprijed. odoh ja tržiti još 130 komada.
Nije li Vaš nick (Xnet) naziv paketa kabelskog interneta kojeg nudi opreater B.net?[smiley1]
Može Ivo dići i na 500 ako hoće. Gotovo sam uvjeren da će prije izbora biti minimalno 400 kuna. Mogu se i kladit ako tko hoće.
Nalozi na kupnji niču kao gljive poslije kiše. Još da malo prodavači zaštrajkuju i idemo gore. S tim da kad krene gore, bit će to puno, puno brže. Svakih 10 minuta po 10 kuna. Vidjelo se to neki dan. I tada će mnogi ostati samo na čekanju i zauvijek ostati bez HT-a.
Kupnja 47337 komada
Prodaja 26898 komada
Gdje to vidiš? Dok sam imao pravi mostić nije bilo ukupne količine na bivšem VSE. Čak mi je i broker rekao da ni on ne vidi.
A ako je ovo istina onda taj odnos izgleda jako dobro.
Nalozi na kupnji niču kao gljive poslije kiše. Još da malo prodavači zaštrajkuju i idemo gore. S tim da kad krene gore, bit će to puno, puno brže. Svakih 10 minuta po 10 kuna. Vidjelo se to neki dan. I tada će mnogi ostati samo na čekanju i zauvijek ostati bez HT-a.
I onda je svizac zamotao čokoladu.
Da ne bi mislio da ja navlačim za dole, jok nadokupio po 390 kn.[smiley15]
A IPO Optime? Mislim da bi to moglo utjecati na cijenu t-ht-a, ljudi su vidjeli kako se lako može zaraditi na IPO-u ovog telekoma pa će svi pohrliti kupiti i onaj. Prodavat će ovdje jeftino i rušiti cijenu da bi mogli kupiti tamo. Navodno je krajem godine Optimin IPO.