HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 23:19
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
37,94
56.149
1,480
37,90
38,30
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

HT-R-A
Kupnja Prodaja
363,11 27
363,00 5
362,00 110
361,85 10
361,55 143
p
360,00 607
361,00 704
361,50 42
361,51 73
362,00 333

mala disproporcija na k/p-u [smiley2]

di ćemo mi gore uz ovakve prodavaće…

idemo li danas ispod 360?????
tko će li ga znati

I has the money, what I do wif it?

Pridružujem se kolegi koji je prije tjedan dana napisao da ne bude li HT do izbora 420 kn onda Ivo nema moj glas.
Nemojte sada tu spominjati ekonomiju jer smo ovo kupili iz političkih razloga pa tako onda moramo i odigrati do kraja. Inače ja ne prodajem prije 500+ ali bilo bi ljepše vidjeti dionicu na 400+ i znalo bi se da se kreće.[smiley2]

Cijene i kolicine po kojima se trgovalo u prvih deset minuta…

Cijena Količina

361 1214
361,01 21
361,5 42
361,51 73
361,75 69
361,99 49
362 40

Uz sve duzno postovanje moderatoru, al ljubazno ga molim da razmotri i druge opcije moderiranja jer na zalost ovo je stvarno unistavanje nekih prekrasnih dostignuca moderne tehnologije... nije istina da se moderiranje ne moze obavljat i na puno kvalitetniji nacin. No hard feelings...

idemo li danas ispod 360????? tko će li ga znati

I niže još je par dana do izbora a mali se moraju do tada iskrcati pod svaku cijenu.

Pridružujem se kolegi koji je prije tjedan dana napisao da ne bude li HT do izbora 420 kn onda Ivo nema moj glas. Nemojte sada tu spominjati ekonomiju jer smo ovo kupili iz političkih razloga pa tako onda moramo i odigrati do kraja. Inače ja ne prodajem prije 500+ ali bilo bi ljepše vidjeti dionicu na 400+ i znalo bi se da se kreće.[smiley2]

mislim da se ovi tvoji ciljevi neće ostvariti još dugo (nažalost)

I has the money, what I do wif it?

Pridružujem se kolegi koji je prije tjedan dana napisao da ne bude li HT do izbora 420 kn onda Ivo nema moj glas. Nemojte sada tu spominjati ekonomiju jer smo ovo kupili iz političkih razloga pa tako onda moramo i odigrati do kraja. Inače ja ne prodajem prije 500+ ali bilo bi ljepše vidjeti dionicu na 400+ i znalo bi se da se kreće.[smiley2]

kolega da li ste ukalkulirali 30-ak tisuca penzica sta ce prodavati za 7 mjeseci? koliko ce biti njihov target ako kupe po 150-160 kn?
400, vise od 500? pa rekao bih 350 im je dosta a ima ih dosta…

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Eto zašto ljudima netreba ništa davati, trebaju platiti da bi znali cijeniti! Sada bježe iz HT jer su dovoljno zaradili pa će kupiti puno bolje dionice ili još gore neke kojih će dobiti VIŠE! ( za ubit se)![smiley16][smiley16]

tenkista:

kolega da li ste ukalkulirali 30-ak tisuca penzica sta ce prodavati za 7 mjeseci? koliko ce biti njihov target ako kupe po 150-160 kn?
400, vise od 500? pa rekao bih 350 im je dosta a ima ih dosta…

rima i stima!

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Do podneva treba izdrzati navalu panicara a nakon toga moze se ocekivati lagane promjene prema gore…
kao sto se moze primjetiti i volumen i broj transakcija popusta… [smiley11]

mozda ima neke nade za nas… s obzirom da smo se do sada previse puta uvjerili u to da se puno toga desava suprotno ekonomskim pokazateljima i financijskim proracunima… ovdje ocito moramo pocet vise vrednovat psihologijski pristup, teorije krda i fizikalne zakone mase… pa tako s obzirom da volumen i transakcije su pokazatelji usporavanja i kad se umire…tad ce cijena morat prema gore…

Uz sve duzno postovanje moderatoru, al ljubazno ga molim da razmotri i druge opcije moderiranja jer na zalost ovo je stvarno unistavanje nekih prekrasnih dostignuca moderne tehnologije... nije istina da se moderiranje ne moze obavljat i na puno kvalitetniji nacin. No hard feelings...

na LSE spread od 9,78%

Bid Offer
70.50 77.40

[b]"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju"[/b]

THT za zaposlenike ide u 3. mjesecu 2008 (trebao je ići do kraja ove godine), a oni mogu prodavati tek nakon 6 mjeseci tj 1 godine, a i tih 30 000 dioničara nije ništa naspram 360 000 koliko ih je sudjelovalo u IPO-u, te zbog toga to neće uopće imati nikakav utjecaj na cijenu !

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

New Report

Close