HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 03:36
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,94
101.247
2,817
36,00
36,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Moj je savjet ostavite se T-HT, udri po Lukama, Ploče i Rijeka, od jučer popodne Luka ploče porast 40%, LKRI 5%.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

laser:

tko je mislio da će ovo nakon mjesec dana u nebesa je pretjerani optimist.pa nije to ina sa 50 000 građana.investicija vam je sigurna,rasti će a šta bi vi htjeli ,100% u mjesec dana.ovo je dugoročna igra

da li pod dugoročno misliš na period od nekih godinu dana ili par godina?

minimum godinu dana.nedavno sam napisao da ću od dividendi dobiti 6 prosječnih mjesečnih plaća + zarada na porastu dionica koja će prije ili kasnije sigorno biti u rasponu 450-500 kn.pa di možeš bolje.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Moj je savjet ostavite se T-HT, udri po Lukama, Ploče i Rijeka, od jučer popodne Luka ploče porast 40%, LKRI 5%.

O igram se ja s lukom već duže. Doduše ne s Pločama, tu su mi malo prevelike amplitude, a nisam baš neki daytrader. Igram se s drugom, malo sjevernijom i zasada mi se jako sviđa rezultat.

HT sam malo prodavao, upravo radi dokupa LKRI, još tamo na 386. Ostatak ne ide ispod 450 pa makar čekao 2 godine!

tenkista
Sad ću vam reći jednu istinu. Ne da je samo podcjenjen HT nego i 90% dionica na našem tržištu. Vidjet ćete kad to krene gore. Gasim komp. Pozdrav!

naravno da je ako ce mo gledati na duzi period. problem je mentalitet i zelja za brzom zaradom. dionice se kupuju od viska slobodnog novca. nabrojit cu samo dva pravila. jedno je zidovsko, a drugo svicarsko. prvo: uloziti po formuli 100 – godine zivota = kapital koji smijemo uloziti u dionice, drugo: samo 40 % slobodnog kapitala uloziti u dionice. svi oni racunaju na jedan duzi period. dali mi mozemo zamisliti da kupimo dionice i da na njih zaboravimo najmanje 4 g.? neizvedivo ili?

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

ja iz čarapice izvukao još neke novčeke…evo mene na 361,50 pa da vidimo koga to svrbe ove dionice…tata će vam pojesti par tih paketića…

london:) pomalo raste….

Bid Offer Volume High Low Last Close
71.30 71.80 28,555 71.40 71.40 71.50 on 08-Nov-2007

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

HE he u zadnjih šest minuta samo 5 transakcija, mislim da su dosta danas iscjedili ajmo sad gore na veće razine.

Evo meni se osobno žuri prodat i i rado bih to što prije riješio.

Ponuda: 1 paket (63 kom), cijena: 529,99 kn.

Ima zainteresiranih?

[smiley2]

HE he u zadnjih šest minuta samo 5 transakcija, mislim da su dosta danas iscjedili ajmo sad gore na veće razine.

Ja bih prije rekao da je to taktiziranje fondova, da gurnu cijenu jos malo nize, nego sto je manjak ponude drhtavih rucica. BTW, Izgleda da su drhtave rucice drhtavije nego sto smo svi mislili

Bio je nalog na prodaji na 1288 kom po 363 kune. A onda je podijeljen na dva dijela, manji dio na 323 a 1022 kom na 363,99. Dokaz da prodaje fond. Točno sam pratio i računao.[smiley2]
Htio sam reći na 363. Uglavnom, prljave igre fondova.[smiley3]

Evo meni se osobno žuri prodat i i rado bih to što prije riješio. Ponuda: 1 paket (63 kom), cijena: 529,99 kn. Ima zainteresiranih? [smiley2]

Naravno da ima zainteresiranih, samo treba malo pričekati da se dođe do tvoje cijene.

joj šta bi dao da za nekih 100 mil kn da im otmem ove masne naloge od po 2,3,4000 komada po 363.
da vidimo kak bi se onda bahatili i s čim…

New Report

Close