Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
Pazi Ti bogca… kak se volumen na 363 topi… bas me interesira jel zato sto neki srljaju gore i kupe najblize sto se da (ne bih reko)… ili zato sto im je lijepse jos nize…jer sto si nize… nize je za past…[smiley2]
Kupnja – HT-R-A
19 362,60
1.055 362,50
1.440 362,35
5 362,13
683 362,00
Prodaja – HT-R-A
925 363,98
500 363,99
3.780 364,00
76 364,88
1.161 365,00
Odlazim…..
Odkad se bavim dionicama, uglavnom je sve išlo super, jer sam slušao iskusnije i bio strpljiv. HT je dosad moj najveći promašaj, jer sam išao kontra masa. Da mi se sad vratit, prodao bih odmah po 400 i sada dokupljivao po 365. Ovako sam totalno nelikvidan s 30% portfelja i mogu samo čekati nasred mora, a vjetra još uvijek niotkuda.
Da zaključim pouku – ako već ideš s masama, pusti da te nose do kraja.
bwsmp: ” da uglavnom su fondovi prodavali po 63 dionice…. ” Ahahahahah, dobra, dobra, kako volim ovaj forum[smiley2][smiley2][smiley2]
upravo tako, pa zašto ne bi fondovi mogli plasirati po 63 dionice…ako im treba psihoza to je najbolji naćin…
kolega je još neiskusan pa nije vidio cimalice na DDJHu i kako to može oboriti cijenu…[smiley1][smiley1]
Kupnja – HT-R-A
337 362,35
5 362,13
683 362,00
3 361,80
277 361,30
Prodaja – HT-R-A
4.093 363,00
419 363,97
288 364,00
76 364,88
30 364,98
mene neće uplašiti, ali neke bojim se da
[smiley2]
sve je to stvar psihologije….svi očekuju rast i kad bi sada fondovi pustili da to raste već preksutra bi morali kupovati po 420…a zašto bi…lijepo su se dogovorili i sada tresu “drhtave ručice”…za ovu stagnaciju nema logičnog objašnjenja, što opet znaći da je umjetno iscenirana…
I Đuro je bio umjetno isceniran, zato oči otvoriti i biti spreman na zaokrete.
Odkad se bavim dionicama, uglavnom je sve išlo super, jer sam slušao iskusnije i bio strpljiv. HT je dosad moj najveći promašaj, jer sam išao kontra masa. Da mi se sad vratit, prodao bih odmah po 400 i sada dokupljivao po 365. Ovako sam totalno nelikvidan s 30% portfelja i mogu samo čekati nasred mora, a vjetra još uvijek niotkuda. Da zaključim pouku – ako već ideš s masama, pusti da te nose do kraja.
Nemoj se ljutiti, ali što znači išlo super, nekada ne možemo sve uhvatiti, a nekad kada mislimo da smo blokirabi možemo zato ostvariti puno veći rast
mislim da treba sacekati da se plasljivci rijese ove vrijednosnice, a pitanje je samo koliko vremena jos treba proci.
Objašnjenje je vrlo logično-tržišno-previše robe premalo novaca…
Tržište je najpametnije i zna…ako se puno nudi cijena pada….
Ma koliko mi bili pametni i sagledavali sve aspekte i utjecaje,makroekonomske,političke, psihološke,izbore,predizbore,stvar je jednostavno takva,trenutno je više zainteresiranih da brzo prodaju , nego onih koji žele brzo kupiti bilo po kojoj cijeni…Previše je onih koji misle da su im dionice poklonjene,kao i uvijek u Hrvata…nas je teško naučiti da neke stvari treba znati cjeniti…zato smo sve i rasprodali….
Odkad se bavim dionicama, uglavnom je sve išlo super, jer sam slušao iskusnije i bio strpljiv. HT je dosad moj najveći promašaj, jer sam išao kontra masa. Da mi se sad vratit, prodao bih odmah po 400 i sada dokupljivao po 365. Ovako sam totalno nelikvidan s 30% portfelja i mogu samo čekati nasred mora, a vjetra još uvijek niotkuda.
Da zaključim pouku – ako već ideš s masama, pusti da te nose do kraja.
mudro zboris…
odluka za i protiv mase je u tome s cime raspolazes…
da imas iza sebe zalihu… tad se ne bi zamarao s prodajom vec bi samo cekao dokupe i balansirao… a ovako kad nemas zalihe tad se grizes za svaku sitnicu koju si mogao jos bolje…
Odkad se bavim dionicama, uglavnom je sve išlo super, jer sam slušao iskusnije i bio strpljiv. HT je dosad moj najveći promašaj, jer sam išao kontra masa. Da mi se sad vratit, prodao bih odmah po 400 i sada dokupljivao po 365. Ovako sam totalno nelikvidan s 30% portfelja i mogu samo čekati nasred mora, a vjetra još uvijek niotkuda. Da zaključim pouku – ako već ideš s masama, pusti da te nose do kraja.
zasto si iso kontra masa… puno vise ljudi drzi dionicu… a onolko koliko ih prodaju toliko ih i kupuju… sve je stvar trenutka i osobne procjene kada uletiti… kad ce dionica biti 500+ onda ti nece biti bitno jel si uso po 370 ili 360…