HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.11.2024. u 03:59
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,50
90.514
2,351
38,60
38,80
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Pazi Ti bogca… kak se volumen na 363 topi… bas me interesira jel zato sto neki srljaju gore i kupe najblize sto se da (ne bih reko)… ili zato sto im je lijepse jos nize…jer sto si nize… nize je za past…[smiley2]

Uz sve duzno postovanje moderatoru, al ljubazno ga molim da razmotri i druge opcije moderiranja jer na zalost ovo je stvarno unistavanje nekih prekrasnih dostignuca moderne tehnologije... nije istina da se moderiranje ne moze obavljat i na puno kvalitetniji nacin. No hard feelings...

a kaj je sa veterinom…. vrijedi li tu raditi dokup?

Kupnja – HT-R-A
19 362,60
1.055 362,50
1.440 362,35
5 362,13
683 362,00

Prodaja – HT-R-A
925 363,98
500 363,99
3.780 364,00
76 364,88
1.161 365,00

Odlazim…..

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Odkad se bavim dionicama, uglavnom je sve išlo super, jer sam slušao iskusnije i bio strpljiv. HT je dosad moj najveći promašaj, jer sam išao kontra masa. Da mi se sad vratit, prodao bih odmah po 400 i sada dokupljivao po 365. Ovako sam totalno nelikvidan s 30% portfelja i mogu samo čekati nasred mora, a vjetra još uvijek niotkuda.

Da zaključim pouku – ako već ideš s masama, pusti da te nose do kraja.

Glas [b]PROTIV[/b] oporezivanja kapitalne dobiti

bwsmp: ” da uglavnom su fondovi prodavali po 63 dionice…. ” Ahahahahah, dobra, dobra, kako volim ovaj forum[smiley2][smiley2][smiley2]

upravo tako, pa zašto ne bi fondovi mogli plasirati po 63 dionice…ako im treba psihoza to je najbolji naćin…
kolega je još neiskusan pa nije vidio cimalice na DDJHu i kako to može oboriti cijenu…[smiley1][smiley1]

Kupnja – HT-R-A
337 362,35
5 362,13
683 362,00
3 361,80
277 361,30

Prodaja – HT-R-A
4.093 363,00
419 363,97
288 364,00
76 364,88
30 364,98

mene neće uplašiti, ali neke bojim se da
[smiley2]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

sve je to stvar psihologije….svi očekuju rast i kad bi sada fondovi pustili da to raste već preksutra bi morali kupovati po 420…a zašto bi…lijepo su se dogovorili i sada tresu “drhtave ručice”…za ovu stagnaciju nema logičnog objašnjenja, što opet znaći da je umjetno iscenirana…

I Đuro je bio umjetno isceniran, zato oči otvoriti i biti spreman na zaokrete.

1.,

Odkad se bavim dionicama, uglavnom je sve išlo super, jer sam slušao iskusnije i bio strpljiv. HT je dosad moj najveći promašaj, jer sam išao kontra masa. Da mi se sad vratit, prodao bih odmah po 400 i sada dokupljivao po 365. Ovako sam totalno nelikvidan s 30% portfelja i mogu samo čekati nasred mora, a vjetra još uvijek niotkuda. Da zaključim pouku – ako već ideš s masama, pusti da te nose do kraja.

Nemoj se ljutiti, ali što znači išlo super, nekada ne možemo sve uhvatiti, a nekad kada mislimo da smo blokirabi možemo zato ostvariti puno veći rast

mislim da treba sacekati da se plasljivci rijese ove vrijednosnice, a pitanje je samo koliko vremena jos treba proci.

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Objašnjenje je vrlo logično-tržišno-previše robe premalo novaca…
Tržište je najpametnije i zna…ako se puno nudi cijena pada….
Ma koliko mi bili pametni i sagledavali sve aspekte i utjecaje,makroekonomske,političke, psihološke,izbore,predizbore,stvar je jednostavno takva,trenutno je više zainteresiranih da brzo prodaju , nego onih koji žele brzo kupiti bilo po kojoj cijeni…Previše je onih koji misle da su im dionice poklonjene,kao i uvijek u Hrvata…nas je teško naučiti da neke stvari treba znati cjeniti…zato smo sve i rasprodali….

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

1.,

Odkad se bavim dionicama, uglavnom je sve išlo super, jer sam slušao iskusnije i bio strpljiv. HT je dosad moj najveći promašaj, jer sam išao kontra masa. Da mi se sad vratit, prodao bih odmah po 400 i sada dokupljivao po 365. Ovako sam totalno nelikvidan s 30% portfelja i mogu samo čekati nasred mora, a vjetra još uvijek niotkuda.

Da zaključim pouku – ako već ideš s masama, pusti da te nose do kraja.

mudro zboris…

odluka za i protiv mase je u tome s cime raspolazes…
da imas iza sebe zalihu… tad se ne bi zamarao s prodajom vec bi samo cekao dokupe i balansirao… a ovako kad nemas zalihe tad se grizes za svaku sitnicu koju si mogao jos bolje…

Uz sve duzno postovanje moderatoru, al ljubazno ga molim da razmotri i druge opcije moderiranja jer na zalost ovo je stvarno unistavanje nekih prekrasnih dostignuca moderne tehnologije... nije istina da se moderiranje ne moze obavljat i na puno kvalitetniji nacin. No hard feelings...

1.,

Odkad se bavim dionicama, uglavnom je sve išlo super, jer sam slušao iskusnije i bio strpljiv. HT je dosad moj najveći promašaj, jer sam išao kontra masa. Da mi se sad vratit, prodao bih odmah po 400 i sada dokupljivao po 365. Ovako sam totalno nelikvidan s 30% portfelja i mogu samo čekati nasred mora, a vjetra još uvijek niotkuda. Da zaključim pouku – ako već ideš s masama, pusti da te nose do kraja.

zasto si iso kontra masa… puno vise ljudi drzi dionicu… a onolko koliko ih prodaju toliko ih i kupuju… sve je stvar trenutka i osobne procjene kada uletiti… kad ce dionica biti 500+ onda ti nece biti bitno jel si uso po 370 ili 360…

New Report

Close