HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.11.2024. u 07:50
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,50
90.514
2,351
38,60
38,80
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nije ni meni jasno ovo štopanje fondova. Istina, bili bi već na 400 ali kome to smeta? Meni ne![smiley2]

opet neka strašila na prodaji po 364 i 365 kn (po par tisuća komada)!!!
nije mi jasne te kočnice… im ali netko adekvatno objašnjenje toga? tenkista? beholder?

[b]Uvijek imaj na umu da je put samo put. [/b] [i]Carlos Castaneda 'Učenja Don Juana: Znanje Jaqui Indijanaca' [/i]

2tenkista:

Izgleda da smeta SDP-u…

Najbolje ponude [ HT-R-A ] Kupnja Cijena
655 363,00
19 362,60
1055 362,50
1440 362,35
5 362,13
Cijena Prodaja
364,00 1146
364,88 76
364,99 1800
365,00 786
365,50 38

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

ja osobno ne znam nikoga tko je prodao HT (iako sam nedavno nasao prve koji nisu kupili).. sve su to ljudi koji su to kupili umjesto da drze lovu u banci.. nije tu nikome hica prodati kako vecina ovdje prica. hica je onima koji bi to htjeli brzo obrnuti.. no ti su u manjini..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Ja sam našao jednog koji je prodao. Ostalih 99 koje znam nisu i nemaju namjeru. Siguran sam da je više od polovice prodaje bilo od fondova.

da uglavnom su fondovi prodavali po 63 dionice….

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

zasto ne? prodavali su i branitelji ddjh prije nego su uopce dobili dionice..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

doberman
kak to mislite da je kupnja zakazala????

Promet je mnogo manji danas u prvih sat vremena nego jučer. Ili ta dionica nije interesantna kupcima ili se iz razloga koji ste naveli kupci prave da im nije interesantna.

Sto se tice prometa… to je tocno da je i volumen a i kolicina transakcija manji nego jucer… sto samo znaci da kupnja ne srlja glavom bez obzira kao npr jucer… kad neki mladi i nadobudni menageri su pohrlili pokupovat sve sto se da kupit…u strahu pred “fantasticnim” izvijescem koje svaka teca s placa je cekala da procita da bi se znala ravnat po njemu…mos mislit… a i one tece koje su ga “procitale” kroz jucerasnje i danasnje vijesti su odlucile da je pametnije da cim prije prodaju jer kad Vecernjak na naslovnici nacrta graf sa silaznom putanjom i bombastican naslov o 100-nama tisuca “nestalog” “izgubljenog” novca na burzi…
sto je za cinit…? njihov zakljucak…bjez, dok imam s cime… to ce sve otic u ku…

Uz sve duzno postovanje moderatoru, al ljubazno ga molim da razmotri i druge opcije moderiranja jer na zalost ovo je stvarno unistavanje nekih prekrasnih dostignuca moderne tehnologije... nije istina da se moderiranje ne moze obavljat i na puno kvalitetniji nacin. No hard feelings...

Ahahahahah, dobra, dobra, kako volim ovaj forum[smiley2][smiley2][smiley2]

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

ma i oni pogledaj sada prodaju od 7000 komada u rasponu cijene 364-365,50 tko drugi nego fondovi!

dan je pametniji od noći

zasto ne? prodavali su i branitelji ddjh prije nego su uopce dobili dionice..

točno tako[smiley1]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close