Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
Sada se i kupuje po asku, a prije je bio samo bid…………
netko je “izvalio tri naloga po 2500, dva otišla u hipu i treći će po 364[smiley2]
Sada se i kupuje po asku, a prije je bio samo bid…………
I jučer se dopodne kupovalo po asku. Izgleda da se trend preokreće. Ja jučer kupio po 370 ali dobro, nisam puno popušio, jednoga odojka. [smiley2]
Netko veliki se iskrcava. Tek što se jedan veliki nalog popapa novi drugi stiže.
Ali i kupnja je nekako zakazala iako je stigao povrat od Atlantica.
khmmm… ne znam kroz koji “dalekovid” Vi promatrate ovu nasu pozornicu… al iz moje perspektive nekak se vise vide neke dvoznamenkaste cifre na kolicinama… a tek tu itamo nesto vece kad se “sitne ruke sloze”…[smiley1]
a btw… kak to mislite da je kupnja zakazala????
zar mislite da zato jer je netko dobio povrat novaca da to znaci da je mutav slijep ili u najmanju ruku darezljiv pa da se trudi svim silama ukrcati na visim cijenama kad se ocito vidi trend cijene …down…[smiley16]
BigBoss je u pravu. Smanjuje se navala 63-ca. Ne znam koliko im se isplati štopanje ako je kupnja po asku veća od prodaje po bidu.
Prije im se to štopanje isplatilo, ali sad? Skupo ih to košta.
Najbolje ponude [ HT-R-A ] Kupnja Cijena
35 363,02
50 363,01
1270 363,00
19 362,60
1055 362,50
Cijena Prodaja
363,13 43
363,99 75
364,00 1691
364,88 76
364,99 1800
ja sam se posljednjih dana nakrcao HT-a…kad ga nitko neće, hoću ga ja…ajde da i ja jednom poslušam onu staru narodnu…idi uvijek kontra gomile [smiley2]
prvi put imam u portfelju dionicu s udjelom većim od 50% portfelja, a s tim da ne računam svoje paketiće koji još nisu kod brokera…
za puno toga me je strah, ali da ova dionica neće rasti toga me nije strah
ja sam se posljednjih dana nakrcao HT-a…kad ga nitko neće, hoću ga ja…ajde da i ja jednom poslušam onu staru narodnu…idi uvijek kontra gomile [smiley2]
prvi put imam u portfelju dionicu s udjelom većim od 50% portfelja, a s tim da ne računam svoje paketiće koji još nisu kod brokera…
za puno toga me je strah, ali da ova dionica neće rasti toga me nije strah
Tu smo negdje![smiley2]
Moguće je da su zbrojeni mali nalozi na 364. Nemam tu mogućnost da vidim, ali uočite 364,99 1800 kom i ako ste uočili jučerašnje velike naloge na prodaji koji su do kraja dana otišli po bidu ja zaključujem da se ili netko iskrcava ili pod svaku cijenu pokušava vratiti cijenu nazad.
doberman
kak to mislite da je kupnja zakazala????
Promet je mnogo manji danas u prvih sat vremena nego jučer. Ili ta dionica nije interesantna kupcima ili se iz razloga koji ste naveli kupci prave da im nije interesantna.