HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 03.11.2024. u 12:25
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,82
370.394
10,339
36,10
36,40
2,27%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Definitivan i finalni zakljucak “Dok je dionica rasuta u rukama neukih ljudi pravila i realne cijene nece biti” a koliko ce to trajati to nitko nezna i sve ostale predpostavke i spekulacije cijene su blebetanje i laganje samog sebe!

Ja odustajem od ove dionice!Nije ispunila moja očekivanja,ja sam očekivao 100% prinosa u mjesec dana i to se nije ostvarilo,razočarenje do boli![smiley13]

Novac je kisik burze!

Definitivan i finalni zakljucak “Dok je dionica rasuta u rukama neukih ljudi pravila i realne cijene nece biti” a koliko ce to trajati to nitko nezna i sve ostale predpostavke i spekulacije cijene su blebetanje i laganje samog sebe!

Meni je drago da je netko svatio u čemu je problem, ja sam dosada par puta pokušavo ukazati ali sam svaki put doživio napad da ja rušim cijenu, a to nije istina ja ove dionice imam u velikim količinama ali znam da skoro neće gori.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

ma ovo je sve pet, ovo je prava value dionica, rezultati firme su super
ja sam strpljiv, ne ocekujem odmah lovu, a obzirom na broj dionica koje sam dokupio u medjuvremenu, ni dividenda nece bit za bacit

[color=blue][/color]Sta ne moze sa pare, moze sa puno pare!

Meni je drago da je netko svatio u čemu je problem, ja sam dosada par puta pokušavo ukazati ali sam svaki put doživio napad da ja rušim cijenu, a to nije istina ja ove dionice imam u velikim količinama ali znam da skoro neće gori.

Ipak nije sve tako crno. Gotovo bih se kladio da ce sutra uslijediti rast, doduse ne spektakularan cca.3%. Ipak ti ljudi gledaju “Najgledanijih 30 minuta”, samo je pitanje kako ce Sprajc formulirati vijest.
Ako bude naglasak da nakon pocetnog rasta dionica je pala….. nista od toga. Ako bude intonirao drukcije onda moja prognoza stoji.
Buduci da je Sprajc lijevicar… hm… mogao bi se odluciti za prvu varijantu da jos malo za….be Ivu, ali opet sefica mu je cuvena Hlo o kojoj ne treba govoriti cijoj struji pripada.

Kako se osjećaju oni koji su neki dan kupovali LKPC po 6250,LKRI po 990kn,JDBA po 18000kn,Viro po 1750kn…..ja sam nadokupio HT po 363kn i 380kn.
Na HT-u mirno spavam a poslije današnjeg izvješća ću još mirnije.Ako ne naučiš “ležati” na dionici nekoliko godina onda će ti biti jako bitno kolike će biti penzije u budućnosti!!!

Novac je kisik burze!

Ja odustajem od ove dionice!Nije ispunila moja očekivanja,ja sam očekivao 100% prinosa u mjesec dana i to se nije ostvarilo,razočarenje do boli![smiley13]

T-HT svaki dan(365 dana u godini) za svoje dioničare zaradi preko milijun dolara,nije loše..ha?Čiste dobiti svaki dan preko milijun dolara,hej??!!!!!!

Sta toliko placete.
Umjesto da klikcete od srece sto je jeftin i molite da jos padne kako bi nam Mirovinski fondovi i drugi Hr. institucionalni investitori usli sto jeftinije, a mi tako imali (vece zarade) i bolji standard u buducnosti.

Oni koji nemaju povjerenja u nastavak ovakvog gospodarenja, nego se nadaju preuzimanju kormila i prelamanju postojecih planova, opravdano drscu od svog vlastitog scenarija i neka samo prodaju sto jeftinije.
Savjet im je ako im se ostvari zamisao i bolje je da prodaju pobilo koliko, jer vrijedice jos manje.

A mi koji vjerujemo u kontinuirani napredak i jos bolje sutra ostat ce mo u dionicama i necemo ih prodavati do zadnjeg daha.

Ako svijet propadne niti zec nece pobjeci, a kamo li ovi sa Cash-h-r.

([b]moje[/b]) želje meni -želim i tebi

[color=blue]Povlaštene dionice HT-a svima koji su bili zaposleni u telekomu i pošti od 1955.[/color]

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/telekomunikacije/povlastene-dionice-ht-a-svima-koji-su-bili-zaposleni-u-telekomu-i-posti-od-1955.,2021.html

[color=blue]T-HT-ova dionica unatoč dobrim poslovnim rezultatima nije prešla granicu od 370 kuna[/color]

http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=30278

Nakon T-HT-a danas su najtrgovanije bile dionice IGH, čiji je promet bio 12 milijuna kuna, a cijena im je pala 3,57 posto;

kaj je ovaj lider neinformiran? kakav pad, kakvih 12 milijuna?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Nakon T-HT-a danas su najtrgovanije bile dionice IGH, čiji je promet bio 12 milijuna kuna, a cijena im je pala 3,57 posto; kaj je ovaj lider neinformiran? kakav pad, kakvih 12 milijuna?

Pa zar je bitno je li istina,bitno je da se piše i da ima stranica za prodati..[smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

baš gledam reklamu RBA koja kaže, pričaju Radić Stjepan i I. Mažuranić, dionice kao nisu sigurne, a invest. fondovi jesu, pa bolje onda u RBA

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close