Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 36,10 | 142.745 | 3,954 | 36,30 | 36,50 | 0,00% |
Miro25: ” 2Leon ako ce biti 3 milijarde dobiti onda je to zarada po dionici od nekih 36 kn ” to mi je pristojnih 30 000 kn dividendi godišnje ili 6 mjesećna prosjećna plaća.di ćeš bolje.
i jos dodatne dionice [smiley2] mislim da ce mi ova dionica biti dosta dugo u portfelju…
Neće još reći u dnevniku. zadržavaju da se fondovi ćim više nakrcaju. Čudi me da vi sa foruma slabo kupujete. Ja kupio 100 kom po 369,99.
ocekivano lose izvjesce, prihodi od fiksne telefonije smanjeni gotovo 10%, zahvaljujuci povoljnim ponudama homeboxa i povoljnijim mobilnim uslugama (ljudi se zasitili da ih HT pljacka na telefonskim racunima i cudnom obracunavanju impulsa), a to je tek pocetak… u mobilnoj telefoniji se jos dobro drze zahvaljujuci vezama sa velikim firmama koje imaju ugovore 098, no i to se lako moze promjeniti u buducnosti… izgleda da ce konkurenti kao sto su VIP i TELE2 uzimati sve veci i veci dio kolaca
Je istina Arap, firma s 2,1 milijardu kuna dobiti ništ nevalja, fuj………….[smiley1]
I onda je dijete zaspalo od dosade jer nije voljelo slušati bajke.
četvrti kvartal mora biti super !!!!!
milioni tisuća poziva SDA povećat će prihod na godišnjoj razini za dio fiksne telefonije, primam oklade do visine jedne kavice i kolača![smiley2]
Nitko još ni ne zna za izvješće osim nekolicine koji po cijeli dan vise na forumu i pred kompjutorom. Vidjet ćete kad državna televizija udri trubit o tome u svim vijestima, novine se raspišu o fantastičnim rezultatima, a svi analitičari daju preporuke da se dionice HT-a ne prodaje već drži i dokupljuje [smiley2]
U potpunosti se slažem! Oni će znati za ove rezultate tek kada im Hrga i Šprajc to kažu.
Očekujem dobit za cijelu godinu 3,5 milijarde.
Svi oko mene , kad je krenuo IPO, su nazivali na sve strane ne pitajući za cijenu. S mobitela na fiksni, s fiksnog na mobitel, brokere, banke, SDA, prijatelje, savjetnike. Zatim masovno uvođenje Maxdsel-a, prelazak onih iz drugih mreža na T-com nakon IPO-a, itd,itd. ja sam za 10. mjesec sigurno duplo potrošio. Dva dodatna mobitela za lakše dobivanje veze i još dosta toga. Ludnica od dobiti će biti za kraj godine. Samo će cijena biti dan prije 500+. Pozdrav! [smiley1]