Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,81 | 24.605 | 634 | 38,70 | 38,80 | 0,26% |
dobit u ovom kvartalu 819 milja a ukupno ukupno 2152 milja… znaci do kraja godine bi moglo biti 3milijarde dobiti, a to daje P/E 10… bit ce masna dividenda…[smiley2]
dobit u ovom kvartalu 819 milja a ukupno ukupno 2152 milja… znaci do kraja godine bi moglo biti 3milijarde dobiti, a to daje P/E 10… bit ce masna dividenda…[smiley2]
KOLIKO MASNA?
necemo preko 370, neko se ocito pobunio i odlucio da se ta granica nece probiti!
necemo preko 370, neko se ocito pobunio i odlucio da se ta granica nece probiti!
Polako, dug je dan, trguje se tek sat vremena (a promet HT-a je već 9,5 mil.kn)
Da li netko zna u kolko je sati presica?
u 14:00
Da li netko zna u kolko je sati presica?
14.00h
…
nego ima li tko info kada bi bila isplata dionica i tko ima pravo na isplatu(s kojim datumom treba imati dionicu)…. koliko znam za isplatu ide od 50-100%.. što je sasvim pristojno
Ovo i mene jako zanima…zna li tko?
nema podrške na kupnji a prodaja sada sve veći nalozi preko 200 komada, ne idemo gore do 14,00 [smiley2]
leon:
”
necemo preko 370, neko se ocito pobunio i odlucio da se ta granica nece probiti! ”
Polako, dug je dan, trguje se tek sat vremena (a promet HT-a je već 9,5 mil.kn)
kakve veze ima promet kad je ostvaren na razinama ispod 370 a tako ce biti i do kraja jer se ne dopusta probijanje
Razgovaram s novopečenim dioničarima i pitam ja njih kolki očekujete prinos sad za treće tromjesječe a oni me gledaju u čudu ko da govorim kineski. Njih ne interesiraju prinosi već samo da se proda!
Dok se ne raščiste tzv investitori nema nama nekog značajnijeg pomaka.
Jedno su želje a drugo stvarnost[smiley10]
kakve veze ima promet kad je ostvaren na razinama ispod 370 a tako ce biti i do kraja jer se ne dopusta probijanje
Promet pokazuje veliki interes za kupnju dionica HT-a, ali fondovi igraju strpljivo i polako čiste prema gore.