Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
Izvješće je odlično, HT je doista jedna od naših najboljih firmi. Konsolidirana neto dobit povećana je ja sa 1,87 mld. kn na 2,15 mld kn ili 15% !! [smiley2][smiley2][smiley2] Da vidimo danas rast, pa još kad objave u svim novinama i na TV-u, prestat će brzo rasprodaja [smiley2]
Bravo mi potrošači i korisnici HT-a, jer mi smo ostvarili plus[smiley2]
Ajmo nek neko izračuna fundamente [smiley1]
Valjda ce sada biti ljudima jasno što imaju i po kojoj cijeni prodaju
kupnja i prodaja ništa ne kažu da je izvješće dobro, čak naprotiv, što dokazuje da se samo pita brokera koja je zadfnja cijena i odgovori prodaj![smiley1]
Što mislite,tko će poslije ovog izvješća početi agresivnije kupovati građani ili fondovi?
kupnja i prodaja ništa ne kažu da je izvješće dobro, čak naprotiv, što dokazuje da se samo pita brokera koja je zadfnja cijena i odgovori prodaj![smiley1]
Što je dobro za nas, možemo u miru kupiti.[smiley1]
Nitko još ni ne zna za izvješće osim nekolicine koji po cijeli dan vise na forumu i pred kompjutorom. Vidjet ćete kad državna televizija udri trubit o tome u svim vijestima, novine se raspišu o fantastičnim rezultatima, a svi analitičari daju preporuke da se dionice HT-a ne prodaje već drži i dokupljuje [smiley2]
[/quote]
kupnja je dignuta na 365
Kakva je k/p?
nadam se što niže,baš sam uplatio nešto cashovine u portfelj 🙂
kao i jučer nikakove promjene na kupnji a prodaja se spustila na 360 kuna!
nema se više love za kupnju ja nisam ništa prodao već od svibnja mjeseca samo sam malo po malo kupovao pa što bude . Čekam iza nove godine rezultate i onda na pijacu.[smiley2]
Po ovoj “bagateli” ne prodaju samo mali. [smiley6]
Varaš se, to su ISKLJUČIVO mali koji se slažu jedan na drugoga na 363. Pratim od 09.00 kad je tamo bilo možda 200 komada i stalno dolaze novi nalogići od po 50-63 komada.
U svakom slučaju, očekujem da fondovi danas i sutra HT vrate na 400 kn.