Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.11.2024. u 05:33
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
ne trguju GDR-ima HT-a u Londonu fondovi iz UK, nego iz Hrvatske – to se lijepo vidi jucer i danas
[color=blue][/color]Sta ne moze sa pare, moze sa puno pare!
nema veze … glavno da smo se mi izlistali na stranjskom tržištu … pa nek nas gledaju [smiley2]
Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch
mc22,
TKO JOS MISLI DA CE HT PREKO 400
Šta ste se kolege,novopečeni dioničari uspaničili, pa zar nije normalno da dionica pada i raste.A vi mislili da će te preko noći postati milijunaši…. neide to baš tako[smiley8]
Trenutna situacija oko cijene je sasvim nešto normalno, idući tjedan, mjesec, može cijena biti 20% viša, samo strpljivo[smiley2]
mc22:
” TKO JOS MISLI DA CE HT PREKO 400
ja mislim, da ne mislim ne bih jos kupovao ovih dana upravo od ovakvih kao ti.[smiley1][smiley2]
I m a g i n a t i o n * a t * w o r k
Nikl,
Da li postoji ideja za isplativije ulaganje? Za moj dokup brinu investicijski fondovi.[smiley2]
još uvijek relativno povoljno možeš kupit zemljište u unutrašnjosti HR (npr.Lika ili Slavonija).
To zemljište za par godina preko dilera prodaj strancima (po mogučnosti prodaju tempiraj pred ulaz HR u EU). eto ti isplativijeg ulaganja.
[smiley1]
I m a g i n a t i o n * a t * w o r k
PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________
sportri: ” pa što je ovo u Londonu, ni bida ni aska???? ”
Hrvati spojili paraznik, pa nikog ni sa jedne strane… [smiley1]
skupo im je tamo tamo se ovce nedaju šišat ko ovde
PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________
Nikl,
Da li postoji ideja za isplativije ulaganje? Za moj dokup brinu investicijski fondovi.[smiley2]
E pa kako da vam netko odgovori na to? Dali mi vi možete reći koliko mislite da će ovo porasti i za koliko vremena?! Može biti da neće rasti nikuda ili da će rasti 200% ali tko to zna?
U svakom slučaju nikada neće biti sigurnije od velike banke ali ni isplativo kao kladionica alo pogodite koeficjent 10 i tako nekoliko dana za redom. Eto to su vam krajnje opcije a sve je ostalo između pa vi sad kako vas volja.[smiley2]
Kad se sretnu osoba s novcem i osoba s iskustvom: Osoba s iskustvom ode sa novcem, a osoba s novcem ode sa ...
Molio bih moderatora da ne pušta postove koji nisu vezani za ovu temu i koji nemaju suviše smisla[smiley3]