HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 03:45
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
37,94
56.149
1,480
37,90
38,30
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

asdfgh123: ” Nikad kraja. U pravu ste. Samo fondovi moraju imati i prinos jer ako nema prinosa nema ni klijenata, a onda nema ni novca za upravljanje. Zato na cijenu dionice neće imati utjecaja koliko ima takvih prodavača nego kada fond želi da ide cijena gore. To je vrlo vjerojatno u trenutku kada se nakrcaju blizu maksimuma. do kojeg se smiju nakrcati. ” ima li ikakvih naznaka kad bi to moglo bit….sad kad smo svi koji smo mislili nadokupit već nadokupili, bilo bi lijepo da dođe i vrijeme da poberemo vrhnje. Kolega linus, ne vjerujem da će baš svi prodavat na ovakvim razinama….čak sam mislio da će puno prije posustat ovi na prodaji, ali prevario sam se. Ništa, danas je ovako kako je….idemo vidit šta će nam sutrašnji dan donijet.

da ali koliko je dionica protrgovano 2 500 000 – 3 000 000 od 20 000 000 ima još puno neiskusnih da nam pokvare računicu a opet ako fondovi odluče potegnuti kao što smo već vidjeli ode cijena gore
ljudi ti ne kuže da i oni mogu diktirati cijenu oni vide kolika je trenutna i po tome prodaju!

I has the money, what I do wif it?

mogli bi završiti između od 367-368 kn

I has the money, what I do wif it?

Ljudi, saberite se.
Što ste očekivali? Dionica je i na LSE, tamo ne slušaju Šukera kad kaže da nema krize.

Ljudi, saberite se. Što ste očekivali? Dionica je i na LSE, tamo ne slušaju Šukera kad kaže da nema krize.

samo je pitanje tko trguje u Londonu
[smiley2]

Ljudi, saberite se. Što ste očekivali? Dionica je i na LSE, tamo ne slušaju Šukera kad kaže da nema krize.

Na LSE se trguje kako diktira Zagreb, da cjena u Zagrebu skoči u Londonu bi odmah skočila.
Cijenu diktira Zagreb a ne London.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

ovo je za sada sve još uvijek pod utjecajem agenata stabilizacije…tek će se od 5.11. znati na čemu smo…

agenata stabilizacije je odaadio svoje,,njegovo je sad samo da cijena u londonu i zg bude otprilike ista…

quote=asdfgh123]
mori: ” ČARUGA: ” pa ljudi ovo je smješno treba se bar malo postavit na prodaji ” he…ljudi koji nazovu brokera oće prodat dionice ODMAH!!!! nije bitno kolika je cijena….ne žele se postavljat na prodaji….žalosno, ali istinito. Samo mi nije jasno koliko takvih još ima? Izgleda da ima nema kraja. [smiley10] ” Nikad kraja. U pravu ste. Samo fondovi moraju imati i prinos jer ako nema prinosa nema ni klijenata, a onda nema ni novca za upravljanje. Zato na cijenu dionice neće imati utjecaja koliko ima takvih prodavača nego kada fond želi da ide cijena gore. To je vrlo vjerojatno u trenutku kada se nakrcaju blizu maksimuma. do kojeg se smiju nakrcati.
[/quote]

ASDFGH odi na sda pogledaj ovaj skrbnicki od PBZ-a koji ima 3300000 donica ht-a.jesu oni dobili to po 265 kn ili su kupili po 390,kad je izaslo na burzu????.
O.k znaci institucionalni investitori imaju oko 5.5% HT,a građani 26%,meni se cini da HT-u odreduju cijenu mahniti građani a ne fondovi,prema ovom sto vidim u sda.
No kakva je to transparentnost,za ovako velika dionicka drustva bi trebali stavit na vidjelo top 100 dinicara ,ili barem da stave podatak koliko % HT drze fondovi a koliko građani.

polagano nestaje robe na tržištu, fondovi a što sad????? očete rušiti jedni drugima? da li predstoji borba titana?

dok ima svijeta bit ce i ovaca tako da mislim tko nije prodao danas moci ce sutra po 360kn, barem se nadam trebam dokupit da si popravim prosjek[smiley2]

ne mari za male stvari i ostat ce male

Ma sve je to divno i krasno, no mi koji nismo još prodali moramo se strpiti bar do izbora, a onda ćemo znati na čemu smo.
Po fundamentima i trenutnoj cijeni smo najpodcjenjeniji telekom u regiji, možda čak i u Europi. To nam svima nešto govori. Ovi koji se misle iskrcavat neka se samo iskrcavaju, meni se nikud ne žuri. Znam kolika je fundamentalna vrijednost, a u obzir treba uzeti i to da su se veliki igrači natovarili ”dijonicama” po značajno nižim cijenama nego što je realna vrijednost.
Dakle, svatko može zaključit što ga volja. Ja znam što mi je činiti, a drugima ne želim ništa sugerirat da ne bi ispala navlakuša.

Pozdrav svima

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

quote=asdfgh123] mori: ” ČARUGA: ” pa ljudi ovo je smješno treba se bar malo postavit na prodaji ” he…ljudi koji nazovu brokera oće prodat dionice ODMAH!!!! nije bitno kolika je cijena….ne žele se postavljat na prodaji….žalosno, ali istinito. Samo mi nije jasno koliko takvih još ima? Izgleda da ima nema kraja. [smiley10] ” Nikad kraja. U pravu ste. Samo fondovi moraju imati i prinos jer ako nema prinosa nema ni klijenata, a onda nema ni novca za upravljanje. Zato na cijenu dionice neće imati utjecaja koliko ima takvih prodavača nego kada fond želi da ide cijena gore. To je vrlo vjerojatno u trenutku kada se nakrcaju blizu maksimuma. do kojeg se smiju nakrcati.
ASDFGH odi na sda pogledaj ovaj skrbnicki od PBZ-a koji ima 3300000 donica ht-a.jesu oni dobili to po 265 kn ili su kupili po 390,kad je izaslo na burzu????. O.k znaci institucionalni investitori imaju oko 5.5% HT,a građani 26%,meni se cini da HT-u odreduju cijenu mahniti građani a ne fondovi,prema ovom sto vidim u sda. No kakva je to transparentnost,za ovako velika dionicka drustva bi trebali stavit na vidjelo top 100 dinicara ,ili barem da stave podatak koliko % HT drze fondovi a koliko građani.
[/quote]

odlična ideja

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

New Report

Close