HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 01:19
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
37,94
56.149
1,480
37,90
38,30
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Najbolje ponude [ HT-R-A ] Kupnja Cijena
100 370,01
40 369,00
220 368,10
108 368,05
50 368,02
Cijena Prodaja
371,00 87
371,93 59
371,94 30
371,95 1116
371,99 63

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

Evo malo dobrih vijesti

T-Mobile potpisao sporazum o nacionalnom roamingu s Tele2

T-Mobile Hrvatska postat će davatelj usluga nacionalnog roaminga za Tele2 u Hrvatskoj, počevši od 1. lipnja 2008. Sporazum obuhvaća govorne usluge, SMS i prijenos podataka.

Od početka trgovanja pojavile su se dvije izuzetne vijesti koje bni druge dionice lansirale u nebesa.
Prvo je prije tjedan dana objavljeno da je HT potpisao ugovor sa Varaždinom za pravo služnosti čime defakto grad priznaje da je HT vlasnik DTK (to je samo uvod u cijeli lanac ovakvih ugovora).
Sada je objavljeno da je od iduće godine nacionalni roaming Tele 2 potpisao sa HT-om umjesto VIP-om koji trenutno ima taj ugovor.

pa ljudi ovo je smješno treba se bar malo postavit na prodaji

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

pa ljudi ovo je smješno treba se bar malo postavit na prodaji

he…ljudi koji nazovu brokera oće prodat dionice ODMAH!!!! nije bitno kolika je cijena….ne žele se postavljat na prodaji….žalosno, ali istinito. Samo mi nije jasno koliko takvih još ima? Izgleda da ima nema kraja. [smiley10]

Iskreno bih bio najsretniji da danas fondovi pokupe po 370 za jedno 300 miliona, ovako je još jedno tjedan,dva čeka

Surround all arround when it hits the ground

ČARUGA: ” pa ljudi ovo je smješno treba se bar malo postavit na prodaji ” he…ljudi koji nazovu brokera oće prodat dionice ODMAH!!!! nije bitno kolika je cijena….ne žele se postavljat na prodaji….žalosno, ali istinito. Samo mi nije jasno koliko takvih još ima? Izgleda da ima nema kraja. [smiley10]

Ima ih još dosta nije ih se iskracalo niti pola.

I has the money, what I do wif it?

ČARUGA: ” pa ljudi ovo je smješno treba se bar malo postavit na prodaji ” he…ljudi koji nazovu brokera oće prodat dionice ODMAH!!!! nije bitno kolika je cijena….ne žele se postavljat na prodaji….žalosno, ali istinito. Samo mi nije jasno koliko takvih još ima? Izgleda da ima nema kraja. [smiley10]

Nikad kraja. U pravu ste. Samo fondovi moraju imati i prinos jer ako nema prinosa nema ni klijenata, a onda nema ni novca za upravljanje. Zato na cijenu dionice neće imati utjecaja koliko ima takvih prodavača nego kada fond želi da ide cijena gore. To je vrlo vjerojatno u trenutku kada se nakrcaju blizu maksimuma. do kojeg se smiju nakrcati.

Evo dobrih vijesti, novinar sa businessa koji je rakao u petak da fondovi čekaju 370 da krenu u žešću kupnju sada između ostalog piše sljedeće:

S druge strane, dugoročni investitori u tu perspektivnu dionicu pažljivo su pratili signale tehničke analize vrebajući najbolji trenutak za kupnju ili dokup te dionice. Na razini 362 kune tržište je pokazalo volju za obranom cijene, a nakon toga se cijena oporavila i trenutno je na razinama oko 370 kuna. Autor teksta ZSE uživo stekao je tijekom današnjeg dana dionice HT-a u četiri izvršenja naloga za kupnju.

Kužim da ima dobre informacije od strane fondova.

Surround all arround when it hits the ground

Nikad kraja. U pravu ste. Samo fondovi moraju imati i prinos jer ako nema prinosa nema ni klijenata, a onda nema ni novca za upravljanje. Zato na cijenu dionice neće imati utjecaja koliko ima takvih prodavača nego kada fond želi da ide cijena gore. To je vrlo vjerojatno u trenutku kada se nakrcaju blizu maksimuma. do kojeg se smiju nakrcati.

ima li ikakvih naznaka kad bi to moglo bit….sad kad smo svi koji smo mislili nadokupit već nadokupili, bilo bi lijepo da dođe i vrijeme da poberemo vrhnje.
Kolega linus, ne vjerujem da će baš svi prodavat na ovakvim razinama….čak sam mislio da će puno prije posustat ovi na prodaji, ali prevario sam se.
Ništa, danas je ovako kako je….idemo vidit šta će nam sutrašnji dan donijet.

Kad bih to znao prodao bi svu svoju imovinu i ulupao u HT.

asdfgh123:
” kraja. U pravu ste. Samo fondovi moraju imati i prinos jer ako nema prinosa nema ni klijenata, a onda nema ni novca za upravljanje. Zato na cijenu dionice neće imati utjecaja koliko ima takvih prodavača nego kada fond želi da ide cijena gore. To je vrlo vjerojatno u trenutku kada se nakrcaju blizu maksimuma. do kojeg se smiju nakrcati.

ima li ikakvih naznaka kad bi to moglo bit….sad kad smo svi koji smo mislili nadokupit već nadokupili, bilo bi lijepo da dođe i vrijeme da poberemo vrhnje.
Kolega linus, ne vjerujem da će baš svi prodavat na ovakvim razinama….čak sam mislio da će puno prije posustat ovi na prodaji, ali prevario sam se.
Ništa, danas je ovako kako je….idemo vidit šta će nam sutrašnji dan donijet.

kako će tek biti krajem slijedećeg mjeseca.jurčić i comp.[smiley6]

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

New Report

Close