HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 17:39
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
37,94
56.149
1,480
37,90
38,30
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Možda ga kupim i po 350 dovraga i bestraga

A da sad dignem lombardni na HT, kad nece vise puno nize past…hmmm… Mozda je sad vrijeme…

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

[color=blue][/color]”Onaj koji ne može gledati pad svoje dionice od 50% neka ne trguje na burzi” (W.Buffet)

valjda vam je jasno da dok su mali nalozi na prodaji (1-63 dionice) da tonemo i dalje.
nemojte samo dizati paniku i gledati svaku kunu i lipu kako pada jer ćete se nagledati padanja.

osobno očekujem da će i dalje padati jer će uz sve ostale “dioniačre” uskoro i ekipa sa foruma početi prodavati jer su svi uznemireni.

glavu gore i gledajte nešto drugo, a ne ovaj spust.

ne zaboravite da je najniža cijena bila 358 kn po kojoj su fondovi kupovali (treći dan), pa da vidimo da li će oni braniti tu cijenu ili su već prodali, pa će rušiti cijenu na neku još nižu

Kako će biti problema kad se ovo sutra objavi mu novinama,pa Vlada će imati kontra efekt od ovog IPO.

10 posto su uspjeli skinuti fondovi, sa zaključne 398 pa do danas 362…..[smiley2]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

ja ne razumijem da ne razumijete svi ovdje prisutni da su već svi akteri HT IPO-a već odavno zaradili… di je onda tu loš bod za Vladu?

nema mi druge nego se zae..ti

Kako će biti problema kad se ovo sutra objavi mu novinama,pa Vlada će imati kontra efekt od ovog IPO.

tako i treba, naivni neka uzimaju kredite![smiley1]

dan je pametniji od noći

Mirovinski fondovi i skrbnički računi u TOP 10 svaki dan kupuju a građani prodaju,jel to razlog za paniku?
Dionice se kupuju kad padaju 4-5 dana zaredom a ne kad rastu 4-5 dana zaredom.Ako ovo shvatite imat će te 4-5 puta veće prinose!!!

Novac je kisik burze!

Mirovinski fondovi i skrbnički računi u TOP 10 svaki dan kupuju a građani prodaju,jel to razlog za paniku?
Dionice se kupuju kad padaju 4-5 dana zaredom a ne kad rastu 4-5 dana zaredom.Ako ovo shvatite imat će te 4-5 puta veće prinose!!!

Evo prvi pametni post! Naravno da se to tako radi samo kako bi to ljudi koji su prvi puta kupili dionice trebali znati.

[img][/img]

Mirovinski fondovi i skrbnički računi u TOP 10 svaki dan kupuju a građani prodaju,jel to razlog za paniku? Dionice se kupuju kad padaju 4-5 dana zaredom a ne kad rastu 4-5 dana zaredom.Ako ovo shvatite imat će te 4-5 puta veće prinose!!!

Slažem se.

Knjige i kava

Izgleda da su hrvatski građani izrazito aktivni u rasprodaji ‘obiteljskog srebra’.
Kad se samo prisjetim kritika svim valadama na račun prodaje bilo koje tvrtke.Komentari tipa : ‘Zašto prodajemo poduzeća i banke strancima?’ ,sada gube svaki smisao jer isti ti građani sada prodaju,a da i neznaju kome.Vidim,nije ih ni briga

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

New Report

Close