HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 23:13
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,94
101.247
2,817
36,00
36,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Kupnja – HT-R-A
23 374,99
319 373,00
509 372,20
82 372,00
200 371,00

Prodaja – HT-R-A
67 375,00
26 376,00
629 377,00
463 378,00
25 378,99

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ALA SU JE SRUSILI SVAKA IM CAST!, SADA SE TREBA PRIPREMITI ZA ZIMU TJ. KOPIT KOLIKO MOZES[smiley11]

ne mari za male stvari i ostat ce male

ALA SU JE SRUSILI SVAKA IM CAST!, SADA SE TREBA PRIPREMITI ZA ZIMU TJ. KOPIT KOLIKO MOZES[smiley11]

eh, da nisam sve potrošia na većim razinama…..a ko je moga znat???

Ukoliko uzmem rendgenski snimak trogvine trenutno,čini mi se da ne treba žuriti sa kupnjom,stoka je poludjela,njihovim očima gledano HT propada,znači pomalo čekajmo,mislim da ne treba žuriti. Još nisu rekli na HTV-u….[smiley2]
350?

Napomena:Stabilizacijski period je pri kraju,mogli fondovi imati i ekstra prinosa do kraja godine..[smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Pasti ce do 320 i od tud tek krece obrana cijene te rast.

E hebi ga evo potpora se odmah pojavila..grrr

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

pod pretpostavkom da oni koji su htjeli kupiti dionice atlantic grupe su prodali valjda svoje dionice tht-a dosada te bi trebali danas u biti fondovi na krenu na nadokupljivanje nije mi jasno zasto sada tako naglo pada dionica.
sada je vec na 375 kn.. WTF!?!

vec zovem da nesto prodam, pa da i ja malo kupim po 37x, ovo je fantasticno

ne mari za male stvari i ostat ce male

vec zovem da nesto prodam, pa da i ja malo kupim po 37x, ovo je fantasticno

Ne treba žuriti,ljudska glupost je nenadjebljiva…

Pasti ce do 320 i od tud tek krece obrana cijene te rast.

Gotovo sam siguran da toliko pasti neće..

jel ovaj pad znaći da je izvješće malo lošije od planiranog?

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Mislim da ovo ne znači ništa. Pogledajte promet i sve je jasno. Zadnji paničari skaču s palube. Ali brodu nije ništa. Dragi putnici – ovo je bila samo vježba. Nastavljamo po planu putovanja…

New Report

Close