Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 39,04 | 47.705 | 1,222 | 39,10 | 39,20 | 0,26% |
kolege mi svi znamo da ht vrjedi 500+ ali znate li vi koliko ht-a ima kupit na 400 do 410kn milijone dionica treba to progutat ljudi
ja ovu dionicu vidim na 600 kn tek na proljece akobogda
airfire: ” danas sam bio na razgovoru u svezi tht-a, cijena u 11mj. 460-480kn, informacija ne od tete sa pijaca nego od igraca koji znaju di vrag spava a dok spava di su mu novci, njihova preporuka KUPUJ DOK MOZES![smiley11] ” Kakav tipican, cak ogledni primjer posta bez ikakvih cinjenica, rekla kazala, šatro ono “iz pouzdanog izvora”, ja sam faca, “bio sam na razgovoru”, kod koga? Kada? ” cak cijenu zna tocno” , “njihova preporuka” -cija? Katastrofa… THT ce nadam se rasti, puno ljudi je ovdje to egzaktno i argumentirano ustvrdilo, ali postovi ovog tipa, kao i vecina na ovih par stranica, jednom rjecju – KA TA prexxbena STROFA!
[smiley11]
Molim Vas ako mi možete objasniti gdje se nalaze informacije o skrbničkim računima…
idi na http://www.zse.hr/ pa traži tamo usput ćeš nać tamo puno toga zanimljivog
pozdrav
E Tomo i ti ga pretjera, ja samo ustvrdih da ima više drugih dionica kojima vrijednost naočigled brže raste, samo to, a ti ga ode u čudne priče…. – osim toga DA, ja bi to želio, ali znam da nije moguće.[smiley6]
Slažem se, ali samo srednjeročno – konkurencija nadolazi, neće moći dugo skrivati ključeve u đepu od šahti sa kablovima u velikim gradovima, a to je najveći izvor lovače, tja pa vrapci na grani znaju da su kod otvaranja tel. tržišta (ali samo istinskog, a ne deklarativnog) dugoročno ove dionice upitno stabilne – ja samo velim da su u samo ovih 20 – tak dana neke druge dionice fantastično uznapredovale – samo to velim.[smiley5]
Predsjednik Uprave i glavni izvršni direktor T-HT-a Ivica Mudrinić i gradonačelnik Grada Varaždina Ivan Čehok potpisali su danas Ugovor o partnerskom odnosu u štićenju distributivne telekomunikacijske kanalizacije (DTK) i načinu uređenja prava korištenja javnih površina. T-HT će Gradu Varaždinu, kao vlasniku javnih površina, plaćati naknadu za služnost za . korištenje javnim površinama za izgrađenu DTK te za njenu daljnju izgradnju, polaganje i održavanje.
Predsjednik Uprave i glavni izvršni direktor T-HT-a Ivica Mudrinić i gradonačelnik Grada Varaždina Ivan Čehok potpisali su danas Ugovor o partnerskom odnosu u štićenju distributivne telekomunikacijske kanalizacije (DTK) i načinu uređenja prava korištenja javnih površina. T-HT će Gradu Varaždinu, kao vlasniku javnih površina, plaćati naknadu za služnost za . korištenje javnim površinama za izgrađenu DTK te za njenu daljnju izgradnju, polaganje i održavanje.
Nisi napisao koliko će plaćati gradu Varaždinu. Plaćat će mu manje od milju kn godišnje, što je kikiriki za ht.
asdfgh123: ” Predsjednik Uprave i glavni izvršni direktor T-HT-a Ivica Mudrinić i gradonačelnik Grada Varaždina Ivan Čehok potpisali su danas Ugovor o partnerskom odnosu u štićenju distributivne telekomunikacijske kanalizacije (DTK) i načinu uređenja prava korištenja javnih površina. T-HT će Gradu Varaždinu, kao vlasniku javnih površina, plaćati naknadu za služnost za . korištenje javnim površinama za izgrađenu DTK te za njenu daljnju izgradnju, polaganje i održavanje. ” Nisi napisao koliko će plaćati gradu Varaždinu. Plaćat će mu manje od milju kn godišnje, što je kikiriki za ht.
a i HT definitivno kontrolira potraznju za DTK mrezom u RH (na slican nacin kao i Todoricev Konzum prehrambene artikle) pa mislim da ce i HT biti taj koji diktira uvijete zakupa.[smiley2]
inquirer: ” asdfgh123: ” Predsjednik Uprave i glavni izvršni direktor T-HT-a Ivica Mudrinić i gradonačelnik Grada Varaždina Ivan Čehok potpisali su danas Ugovor o partnerskom odnosu u štićenju distributivne telekomunikacijske kanalizacije (DTK) i načinu uređenja prava korištenja javnih površina. T-HT će Gradu Varaždinu, kao vlasniku javnih površina, plaćati naknadu za služnost za . korištenje javnim površinama za izgrađenu DTK te za njenu daljnju izgradnju, polaganje i održavanje. ” Nisi napisao koliko će plaćati gradu Varaždinu. Plaćat će mu manje od milju kn godišnje, što je kikiriki za ht. ” a i HT definitivno kontrolira potraznju za DTK mrezom u RH (na slican nacin kao i Todoricev Konzum prehrambene artikle) pa mislim da ce i HT biti taj koji diktira uvijete zakupa.[smiley2]
To je samo djelomično točno. To regulira HAT.
Hoće li danas nešto biti sa ovom dionicom? Dosadno je toliko da ću ih prodati po 700 i idem negdje drugdje uložiti 🙂