Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,94 | 96.783 | 2,693 | 36,00 | 36,10 | 0,28% |
nazalost idemo lagano gore a ja nisam uspio dokupit po 385kn, ovaj investitor me kosta zivaca ali i novaca[smiley3]
ja sam izgubila sigurno par tisuća kuna, uplačujući i isplačujući si novce
sa PBZ investor-skrbničkog računa…… još uvijek je Investor samo za gledanje……[smiley13]
je ali mi je lova na investitoru a zelim uhvatiti rasprodaju na burzi zbog atlantika, ovako dok isplatim pa ulozim prode baka sa dionicama[smiley2]
Od ukupnog broja poduzetnika, ali prema ostalim relevantnim pokazateljima poslovanja udio 400 najvećih je daleko značajniji. Kod njih je zaposleno 32,4 posto svih radnika koji rade u gospodarstvu, raspolažu sa 45,7 posto imovine, a ostvaruju 47,7 posto ukupnog prihoda, 45,2 posto dobiti nakon oporezivanja i 24,1 posto gubitaka nakon oporezivanja, rečeno je u utorak na predstavljanju publikacije Privrednog vjesnika “400 najvećih tvrtki 2006.”.
Kao i prethodne godine, prva tri mjesta u ovom rangiranju prema ukupnom prihodu drže INA (22,35 mlrd kuna), HEP (9,99 mlrd kuna) te Konzum (9,73 mlrd kuna).
Po dobiti prvi je HT, a slijede T-Mobile i ENI Croatia B.V.. Najjači izvoznici su Ina, Pliva i Uljanik, a prema vrijednosti imovine vode Hrvatske autoceste, a slijedi HEP i INA. Najbolji rezultat u apsolutnom rastu prihoda ostvario je Konzum, a najveći apsolutni rast izvoza INA – 3,46 milijardi kuna.
Izvor:Bankamagazine
[smiley2]
datum?
datum?
danas objavljeno ali vjerojatno ne obuhvaca 3Q iako se ne bi trebalo po tom pitanju nista promijeniti.
nazalost idemo lagano gore a ja nisam uspio dokupit po 385kn, ovaj investitor me kosta zivaca ali i novaca[smiley3]
Ja ću poluditi od zadavanja naloga. Od 10 sati pokušavam. Zbog investora me bole prsti, kičma,a i glava.
airfire:
”
”
Ja ću poluditi od zadavanja naloga. Od 10 sati pokušavam. Zbog investora me bole prsti, kičma,a i glava.
a sto se cudis? pa na prekucavanju naloga s investora na burzu radi troje liudi, da dobro si cuo, troje ili brojkom 3
a sto se cudis? pa na prekucavanju naloga s investora na burzu radi troje liudi, da dobro si cuo, troje ili brojkom 3
Zavarit cu…dobro su ovo organizirali.
molio bi iskusne da mi daju odgovor hoće li sutra pozitivno utjecati na cijenu izvješće “Privrednog vjesnika” da je ht prvi po dobiti u hrvatskoj.
U svakom slučaju bi trebalo pozitivno djelovati, ali problem je što bakice i tete sa placa ne čitaju već prodaju kad uspiju registrirat dionice.
…..cijena nije važna daj šta daš……………
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. DEUTSCHE TELEKOM AG 41.763.153 51,00 Osnovni račun
2. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 7.779.412 9,50 Osnovni račun
3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FOND HRVATSKIH BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA I ČLANOVA NJIHOVIH OBITELJI 5.732.197 7,00 Skrb. račun
4. PBZ D.D. 3.302.316 4,03 Skrb. račun
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 336.675 0,41 Skrb. račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./RAIFFEISEN MIROVINSKO DRUŠTVO ZA UPRAVLJANJE OBVEZNIM MIROVINSKIM FONDOM D.O.O. ZA RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 291.065 0,36 Skrb. račun
7. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 258.701 0,32 Skrb. račun +2070
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 207.691 0,25 Skrb. račun
9. PBZ D.D. 194.831 0,24 Skrb. račun
10. PBZ D.D. 178.794 0,22 Skrb. račun +5119
Ukupno: 73,33