HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 11:43
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,94
92.391
2,571
35,90
36,10
-0,56%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

HDZ vodi po zadnjoj anketi tak da HT pići na nekih 350kn….to ti je politika

nema to veze pa znas li s koliko love fondovi ulaze u atlantic više im treba nego u ipo tht-a zato jer nema gornjeg limita

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

“Pa bolje malo sačekati jer svaki dan do sad na otvaranju je bila veća cijena u sredini dana niža a na kraju se opet mali digla.”

Joooj, te teorije s pravilnostima padaju obicno u vodu cim ih se krene prakticirat…

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

“Pa bolje malo sačekati jer svaki dan do sad na otvaranju je bila veća cijena u sredini dana niža a na kraju se opet mali digla.” Joooj, te teorije s pravilnostima padaju obicno u vodu cim ih se krene prakticirat…

slažem se nema baš pravila

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Imam 36 dionica i dao sam nalog danas brokeru da ih pusti na 400 kuna, pa me interesira sto ko misli kad ce dogurati do te cijene, i da li je to pametno.posto mislim da je bolje investirati u djuru djakovica

Imam 36 dionica i dao sam nalog danas brokeru da ih pusti na 400 kuna, pa me interesira sto ko misli kad ce dogurati do te cijene, i da li je to pametno.posto mislim da je bolje investirati u djuru djakovica

da ti kazem pa da poslije opet Gatara pise da je forum rasadnik navlakaca i kojecega drugog. pitaj investicijskog savjetnika.[smiley2]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. DEUTSCHE TELEKOM AG 41.763.153 51,00 Osnovni račun
2. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 7.779.412 9,50 Osnovni račun
3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FOND HRVATSKIH BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA I ČLANOVA NJIHOVIH OBITELJI 5.732.197 7,00 Skrb. račun
4. PBZ D.D. 3.302.316 4,03 Skrb. račun
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 336.675 0,41 Skrb. račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./RAIFFEISEN MIROVINSKO DRUŠTVO ZA UPRAVLJANJE OBVEZNIM MIROVINSKIM FONDOM D.O.O. ZA RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 291.065 0,36 Skrb. račun
7. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 256.631 0,31 Skrb. račun +2407
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 207.691 0,25 Skrb. račun
9. PBZ D.D. 194.831 0,24 Skrb. račun +4000
10. PBZ D.D. 173.675 0,21 Skrb. račun +9405

Ukupno: 73,32

Heaven or Las Vegas

9. PBZ D.D. 194.831 0,24 +4000 Skrb. račun (+10100 od 18.10)
10. PBZ D.D. 173.675 0,21 +9405 Skrb. račun (+9087 od 18.10)

skupljaju oni skupljaju,danas je ovaj 10. uzeo kolko je prosli tjedan u 2 dana skupio.Znaci odgovara mu cijena

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

bilo kako da odlučiš ili ht ili djuro znaj da je strpljenje ključ uspjeha

lulu: ” Imam 36 dionica i dao sam nalog danas brokeru da ih pusti na 400 kuna, pa me interesira sto ko misli kad ce dogurati do te cijene, i da li je to pametno.posto mislim da je bolje investirati u djuru djakovica ” da ti kazem pa da poslije opet Gatara pise da je forum rasadnik navlakaca i kojecega drugog. pitaj investicijskog savjetnika.[smiley2]

Ali pazi – pravog investicijskog savjetnika, a ne osobnog bankara koji prodaju fondove i ne znaju ništa o dionicama.
Naime, danas mi je osobni bankar preporučio da kupim taj i taj fond (neću imenovati ni banku ni fond), a ja kažem da je ok ulagati u fondove, ali da mi je isplativije u dionice. Na to on meni kaže da ja ne mogu znati kolika mi je vrijednost kupljenih dionica na određeni dan te da je bolje kupiti fondovske udjele?!?!? Haaaaaalo?!?
[smiley16][smiley16][smiley16].

"Ako ne znate kuda idete, svi vas putevi tamo vode" - kineska

Na 400 je bilo puno naloga i teško će baš tvoj nalog doći na red kad i ako cijena dođe do 400. Ako stvarno želiš prodati moraš biti malo ispod 400 ili ćeš duže čekati. To zna i tvoj broker pa popričaj opet s njim.

Zrno do zrna pogača, burek do bureka pekara, pekara do pekare Mlinar.

sutra bi moglo biti svašta bit ce dosta drhtavih ručica ljudi su uznemireni današnjim padom evo trenutno na portalu preko 30000 gostiju mase su se uznemirile

Imam 36 dionica i dao sam nalog danas brokeru da ih pusti na 400 kuna,
pa me interesira sto ko misli kad ce dogurati do te cijene, i da li je
to pametno.posto mislim da je bolje investirati u djuru djakovica

nije pitanje da li si ispravno postupio prodajom HT-a, nego je pitanje da li ćeš ispravno postupiti kupovinom nećega drugoga ???

P.S. Ne osvrćem se na tvoj prijedlog kupovine DDJH…

New Report

Close