Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,94 | 92.391 | 2,571 | 35,90 | 36,10 | -0,56% |
HDZ vodi po zadnjoj anketi tak da HT pići na nekih 350kn….to ti je politika
nema to veze pa znas li s koliko love fondovi ulaze u atlantic više im treba nego u ipo tht-a zato jer nema gornjeg limita
“Pa bolje malo sačekati jer svaki dan do sad na otvaranju je bila veća cijena u sredini dana niža a na kraju se opet mali digla.”
Joooj, te teorije s pravilnostima padaju obicno u vodu cim ih se krene prakticirat…
“Pa bolje malo sačekati jer svaki dan do sad na otvaranju je bila veća cijena u sredini dana niža a na kraju se opet mali digla.” Joooj, te teorije s pravilnostima padaju obicno u vodu cim ih se krene prakticirat…
slažem se nema baš pravila
Imam 36 dionica i dao sam nalog danas brokeru da ih pusti na 400 kuna, pa me interesira sto ko misli kad ce dogurati do te cijene, i da li je to pametno.posto mislim da je bolje investirati u djuru djakovica
Imam 36 dionica i dao sam nalog danas brokeru da ih pusti na 400 kuna, pa me interesira sto ko misli kad ce dogurati do te cijene, i da li je to pametno.posto mislim da je bolje investirati u djuru djakovica
da ti kazem pa da poslije opet Gatara pise da je forum rasadnik navlakaca i kojecega drugog. pitaj investicijskog savjetnika.[smiley2]
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. DEUTSCHE TELEKOM AG 41.763.153 51,00 Osnovni račun
2. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 7.779.412 9,50 Osnovni račun
3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FOND HRVATSKIH BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA I ČLANOVA NJIHOVIH OBITELJI 5.732.197 7,00 Skrb. račun
4. PBZ D.D. 3.302.316 4,03 Skrb. račun
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 336.675 0,41 Skrb. račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./RAIFFEISEN MIROVINSKO DRUŠTVO ZA UPRAVLJANJE OBVEZNIM MIROVINSKIM FONDOM D.O.O. ZA RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 291.065 0,36 Skrb. račun
7. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 256.631 0,31 Skrb. račun +2407
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 207.691 0,25 Skrb. račun
9. PBZ D.D. 194.831 0,24 Skrb. račun +4000
10. PBZ D.D. 173.675 0,21 Skrb. račun +9405
Ukupno: 73,32
9. PBZ D.D. 194.831 0,24 +4000 Skrb. račun (+10100 od 18.10)
10. PBZ D.D. 173.675 0,21 +9405 Skrb. račun (+9087 od 18.10)
skupljaju oni skupljaju,danas je ovaj 10. uzeo kolko je prosli tjedan u 2 dana skupio.Znaci odgovara mu cijena
bilo kako da odlučiš ili ht ili djuro znaj da je strpljenje ključ uspjeha
lulu: ” Imam 36 dionica i dao sam nalog danas brokeru da ih pusti na 400 kuna, pa me interesira sto ko misli kad ce dogurati do te cijene, i da li je to pametno.posto mislim da je bolje investirati u djuru djakovica ” da ti kazem pa da poslije opet Gatara pise da je forum rasadnik navlakaca i kojecega drugog. pitaj investicijskog savjetnika.[smiley2]
Ali pazi – pravog investicijskog savjetnika, a ne osobnog bankara koji prodaju fondove i ne znaju ništa o dionicama.
Naime, danas mi je osobni bankar preporučio da kupim taj i taj fond (neću imenovati ni banku ni fond), a ja kažem da je ok ulagati u fondove, ali da mi je isplativije u dionice. Na to on meni kaže da ja ne mogu znati kolika mi je vrijednost kupljenih dionica na određeni dan te da je bolje kupiti fondovske udjele?!?!? Haaaaaalo?!?
[smiley16][smiley16][smiley16].
Na 400 je bilo puno naloga i teško će baš tvoj nalog doći na red kad i ako cijena dođe do 400. Ako stvarno želiš prodati moraš biti malo ispod 400 ili ćeš duže čekati. To zna i tvoj broker pa popričaj opet s njim.
sutra bi moglo biti svašta bit ce dosta drhtavih ručica ljudi su uznemireni današnjim padom evo trenutno na portalu preko 30000 gostiju mase su se uznemirile
Imam 36 dionica i dao sam nalog danas brokeru da ih pusti na 400 kuna,
pa me interesira sto ko misli kad ce dogurati do te cijene, i da li je
to pametno.posto mislim da je bolje investirati u djuru djakovica
nije pitanje da li si ispravno postupio prodajom HT-a, nego je pitanje da li ćeš ispravno postupiti kupovinom nećega drugoga ???
P.S. Ne osvrćem se na tvoj prijedlog kupovine DDJH…