Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,94 | 96.783 | 2,693 | 36,00 | 36,10 | 0,28% |
sve je ovo dejavu po ko zna koji put ja iskreno navijam da jos malo padne i da tu ostane do povrata od atlantica
danas promet od može se slobodno reći mizernih 15 milijuna. daleko najmanji od početka trgovanja. to mora da su “iskusni” investitori prodavali.
kolega, onaj koji buba 10 milja u kladionicu, nije kupio dionice vjerujte mi, taj da ima 38 000 isti tren bi to ulupaio na kakav koeficijent ili par brojeva na ruletu, a teško bi stajao u redu par sati radi dionica koje treba čekati.
Namjerno sam to napisao, da vidim kakva će bit reakcija… Shvaćam frustraciju zbog opće korekcije koja se osjetila i na vašem portfelju. Samo hrabro, sve će to doć na svoje i sorry zbog male provokacije
HDZ vodi po zadnjoj anketi tak da HT pići na nekih 350kn….to ti je politika
Meni uopće nije jasno o čemu vi to pričate? Kakve veze ima cijena HT s izborima? Može li mi tu hipotezu netko pojasniti?
Zeko zna: ” … Dobro je znati da fondovima netko pomaže da se riješimo ovih novih nazovi-investitora[smiley1] ” a takvih investitora oko HT-a je barem 200.000
kolega toliko niti “pravih donicara” nema, ako ste vi kupili sa mo jedan paket mnogi nisu a vjerojatno vide bolje prilike od cekanja T-HT -a na 400-440, svejedno to je tek 10% za puno dugih dana… mogu prodat paket dva po cijeni 360 kad im je to tek 1% od porfelja ili 5 % T-HTa zar ne…
nisu svi što sada prodaju HT glupi već imaju bolje inicijative i mislim da bi mogli zavidjeti istima.
osobno nemam toliko vremena za trejdanje i nisam prodao ali da ne pricate gluposti malo da Vas educiram…
[smiley1]
dokupio po 390kn, i spremam se jos po 385, sutra hvala svima koji su mi to svojom prodajom omogucili, molio bih vas da kada dokupim ga spustite na 380 jel jos ocekujem oko 50k da sjedne na racun, hvala unaprijed[smiley11]
Ja neki dan po 397 i nije mi žao a sutra mi sjeda 100 000 bit će veselo
Šta mislite oće sutra još kliznut ili da na otvaranju kupim pa šta bude
Današnji promet u Londonu:
Time/Date Price Volume Trade value Type
12:08:29 22-Oct-2007 75.00 1,550 116,250.00 Automatic Trade
09:08:14 22-Oct-2007 76.00 1,000 76,000.00 Automatic Trade
Jel ima logike da suzdržanost u Londonu utječe na suzdržanost u Zagrebu?
Ljudi moji dragi, da neko mozda prati kretanja na svjetskim trzistima vidio bi da je sve u debelom crvenom, a medju investitiorima neugodan osjecaj u zelucu izazvan strahom od hladjenja privrede i recesije – narocito u USA. Jest da su to oni – kako bi kod nas rekli – drhtavih rucica, ali i ti su dovoljni da spuste cijenu dionica. A kako je i englesko dio tog trzista nista cudno da nam je i HT danas malo pao…
Ispravak: “…bilo u crvenom”.
A raspolozenje u londonu ce sutra uvelike ovisiti o danasnjem zakljucenju DJ-a..
Pa bolje malo sačekati jer svaki dan do sad na otvaranju je bila veća cijena u sredini dana niža a na kraju se opet mali digla.
mislim da hoće al ne puno ja sutra pucam na 382