HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 19:45
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,94
101.247
2,817
36,00
36,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Zamolio bi ako netko može stavit k/p. Čisto da vidimo…

Kupnja Cijena
386 386,00
30 385,70
64 385,20
50 385,10
171 385,05
Cijena Prodaja
386,50 50
386,55 62
386,65 33
387,00 964
387,50 50

jadne količine i na kupnji i na prodaji

ima li tko dovoljno iskusan da mi pobliže objani zadnje minute prošlog petka, ono mi je bilo i više nego zanimljivo, pomalo čudno kad vidim jutros opet 388kn. moje mišljenje je da se na burzi pojavio nemali broj pomalo “tupastih” dioničara koji djeluju nepredvidivo, pa im je potpuno svejedno da li se radi o 388kn ili 399kn. evo vidim cak 386kn. joks

ima li tko dovoljno iskusan da mi pobliže objani zadnje minute prošlog petka, ono mi je bilo i više nego zanimljivo, pomalo čudno kad vidim jutros opet 388kn. moje mišljenje je da se na burzi pojavio nemali broj pomalo “tupastih” dioničara koji djeluju nepredvidivo, pa im je potpuno svejedno da li se radi o 388kn ili 399kn. evo vidim cak 386kn. joks

[color=blue]Mislim da misi u pravu, i da ove sitne naloge puštaju fondovi i tako navlače male da se brže odluče za prodaju.
to je klasična igra predatora i lovine.
IMA LI ISTOMIŠLJENIKA?[/color]

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

Mislim da je u ovom trenutku teško bilo šta prognozirati sa sigurnošću (koliko je ljudi prošlo registraciju na SDA, koliko njih će odmah nakon registracije ići sa prodajom pošto-poto…)
Moj filing je da će se cijena čitav ovaj tjedan (možda i idući) vrtiti na ovim razinama, a onda bi konačno trebala probiti razinu od 400kn.

Glas [b]PROTIV[/b] oporezivanja kapitalne dobiti

Londonski indeks na -1,7%,dobro se THT i drži!!
Danas će se Wall street otvoriti s minusom,bit će jako zanimljivo svakako!Ovo sve smatram kao prolazne “krizice”!

Novac je kisik burze!

Tikvani je blaga riječ za ovo šta se događa, normalan čovjek ovo nemože vjerovati.
Danas je lako biti fond menadžer koju god cjenu ponude ovi pristanu.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

ž
Ocito je da fondovi mogu manipulirati cijenom. Samo je pitanje koliko mogu pobrati na ovakvim razinama. U petak su “pobrali” sve do 400 jer sve je manje vremena, ne bi se cudio da danas imamo isti scenarij.[smiley2]

My God, it's full of stars!!

Pa ocito, kad se povuklo do 399, promet je bio 65 miliona kuna, danas ispod 390, pa je promet 8 mil kuna. Ipak nema toliko prodavatelja na ovim cijenama, ali skuplja se što se može.

HAAB: Institucionalna potražnja mogla bi držati cijenu dionice HT-a

«U kratkom roku cijenu dionice T-HT-a mogla bi podržavati potražnja institucionalnih investitora, posebice lokalne fondovske industrije zbog očekivanog investiranja dijela od 6,8 mlrd kuna preostalih nakon javne ponude T-HT-a», stav je analitičara Hypo Alpe-Adria banke (HAAB). No, rast cijene iznad raspona od 430 do 450 kuna bi mogao biti spriječen unovčavanjem dobiti malih dioničara, stoji u redovitom dvotjednom izvještaju o hrvatskom tržištu kapitala koji pišu analitičari HAAB.
Analitičarka Hypo banke Maja Barać, u svojoj izjavi za Banka TV predviđa kako će dugoročnije dinamika kretanja cijene dionice T-HT-a će ovisiti o politici isplate dividende te o snazi tvrtke da prebrodi operativne neizvjesnosti poput migracije korisnika s fiksne na mobilnu telefoniju i daljnju liberalizaciju tržišta.
«Migracijom alternativnih operatera sa usluge predodabira operatera na vlastitu infrastrukturu kroz raspetljavanje lokalne petlje te izgradnju vlastite infrastrukture, T-HT dobiva prve ozbiljnije konkurente koji kroz agresivnu cjenovnu politiku ugrožavaju njegovu tržišnu poziciju. No, prilikom formiranja dugoročnog pogleda na cijenu dionice ključan rizik leži u rješavanju pitanja vlasništva nad DTK mrežom”, drži Barać.

Izvor: Bankamagazine

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Današnji promet u Londonu:

Time/Date Price Volume Trade value Type
12:08:29 22-Oct-2007 75.00 1,550 116,250.00 Automatic Trade
09:08:14 22-Oct-2007 76.00 1,000 76,000.00 Automatic Trade

Jel ima logike da suzdržanost u Londonu utječe na suzdržanost u Zagrebu?

Kad je dobar vjetar i purani lete!

Očito su se fondovi povukli sa kupnje, tako da manji kupci povoljno kupuju za razliku od neiskusnih prodavatelja ili onih kojima treba novac.
Ja nisam izdržao gledati ove cijene i dokupio. Iako sam razmišljao i o Atlanticu sad me za njega više nije briga.

Najsigurniji način da udvostručite novac je da ga presavijete i vratite nazad u džep. [i]židovska poslovica[/i]

New Report

Close