HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 02:00
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,94
101.247
2,817
36,00
36,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ne prodavajte svoje dionice ispod 400 kn. Fondovi samo to čekaju. I to doslovno ČEKAJU.

Čekajte i vi. Ne nasjedajte ponovno.

161.280 komada za kupnju
57.879 na prodaju

i to je palo na 388?!
[smiley14]

kolega,

šta bi ti rekao koliko ljudi se registriralo preko SDA i stavilo dionice na prodaju??? i koliko ljudi je prodalo dionice i završilo HT priču. da podsjetim 358.000 ljudi je upisalo dionice

Ne prodavajte svoje dionice ispod 400 kn. Fondovi samo to čekaju. I to doslovno ČEKAJU. Čekajte i vi. Ne nasjedajte ponovno.

Kolika je cijena u Londonu?

PBZ INVESTOR - nikad vise!

Kolika je cijena u Londonu?

76.200 Price Move +0.10 +0.13%

76,2 U.S. dollars = 391,120236 Croatian kune

grgice,

koliko god nama ne odgovaralo, ali činjenica je da trgovanje stalno ide po cijenama koje kupnja određuje, a prodaja se stalno prilagođava tome. istina je da su na prodaji uglavnom mali nalozi, ali ipak se prodaja stalno spušta prema kupnji, a ne obratno

Tricky: ” Jel’ to moguće da smo opet na razinama 388? ” Je, moguće je, ali su mali prometi (dalekovod i igh ga šišaju ko malu bebu), a ask se ne spušta nego stoji. Prošlo je vrijeme jeftine kupnje na veliko. Sada će po bidu prodat samo oni kojima lova fakat treba, a drugi su postavili naloge i čekaju.

76 USD.

Ovo trgovanje HT-om mi izgleda kao cijeđenje suhe krpe…
Smrdi mi na reprizu petka… cijeli dan ništa – onda BUM u zadnjih 15 min. A sutra ujutro opet u revijalnom tonu (388-390).

Ne prodavajte svoje dionice ispod 400 kn. Fondovi samo to čekaju. I to doslovno ČEKAJU. Čekajte i vi. Ne nasjedajte ponovno.

Ne prodaju ljudi ovdje na forumu jeftinio dionice, mi smo manjina. Ali ne može se kontrolirati ogromna većina koja je jeftino kupila dionice na IPO-u i sada ih jedva čeka što prije utopiti jer im je dobra bilo kakva zarada.

Knjige i kava

kolega, šta bi ti rekao koliko ljudi se registriralo preko SDA i stavilo dionice na prodaju??? i koliko ljudi je prodalo dionice i završilo HT priču. da podsjetim 358.000 ljudi je upisalo dionice

Robertus mislim da se varaš!
Iako je formalno upisalo 358 000 ljudi,tu se realno nalazi ispod 100 000 stvarnih ulagača a ostalo su samo “manekeni” koji su se trebali prošetati do poslovnice i upisati paket s tuđim novcima!

Novac je kisik burze!

76.200 Price Move +0.10 +0.13% 76,2 U.S. dollars = 391,120236 Croatian kune

Hvala.

PBZ INVESTOR - nikad vise!

rocky,

nadam se da si u pravu, ali vidim stalno na prodaji pakete od 63 komada i manje.

maloprije se prodavale 3 dionice. to je valjda za kruh i mlijeko, evt. jogurt jer plaća je već bila, a gdje je sljedeća plaća??

robertus: ” kolega, šta bi ti rekao koliko ljudi se registriralo preko SDA i stavilo dionice na prodaju??? i koliko ljudi je prodalo dionice i završilo HT priču. da podsjetim 358.000 ljudi je upisalo dionice ” Robertus mislim da se varaš! Iako je formalno upisalo 358 000 ljudi,tu se realno nalazi ispod 100 000 stvarnih ulagača a ostalo su samo “manekeni” koji su se trebali prošetati do poslovnice i upisati paket s tuđim novcima!

kolega, šta bi ti rekao koliko ljudi se registriralo preko SDA i stavilo dionice na prodaju???

Ne znam koliko njih. Imaš li ti taj podatak, Robertus?

New Report

Close