HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 05:06
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,92
141.150
3,627
39,00
39,10
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

je li moguće da je čišćenj nastupilo zbog toga što je u pon izvješće za 3Q,a možda netko zna više,bolje i brže od nas??????????????????????????????????

Ma znaju svi vec kakvo ce biti izvjesce, osim nas pacera [smiley1]. A da li jedna takva firma moze pokazat znacajno vece prihode u 3q? I nije bas vjerovatno.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

3% povecanje prihoda

ne mari za male stvari i ostat ce male

3% povecanje prihoda

a dobiti?

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

tayler: ” je li moguće da je čišćenj nastupilo zbog toga što je u pon izvješće za 3Q,a možda netko zna više,bolje i brže od nas?????????????????????????????????? ” Ma znaju svi vec kakvo ce biti izvjesce, osim nas pacera [smiley1]. A da li jedna takva firma moze pokazat znacajno vece prihode u 3q? I nije bas vjerovatno.

Dečki ponovno,
čisti se sve do 400, povremeno, ali svi se krcaju i jeftinije, zašto ne 10 kuna jeftinije, vidite da ne ide ispod 390.
I tako sve do 5.11.
A onda nema više. Samo iznad 400. I to debelo.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Dečki ponovno,
čisti se sve do 400, povremeno, ali svi se krcaju i jeftinije, zašto ne 10 kuna jeftinije, vidite da ne ide ispod 390.
I tako sve do 5.11.
A onda nema više. Samo iznad 400. I to debelo.

Onaj prvi dio sa …400… 99% se slazem…al onaj dio ispod…390… za sad se moram slozit jer situacija tako izgleda…al osobno mislim da je jos uvijek ima previse ovaca za strizenje a s obzirom da novac ne pozna emocije nije mi jasna sentimentalnost i socijalna osjetljivost velikih igraca koji ne rade pritisak u tom smjeru…jedino logicko objasnjenje mi je DRIVO…tako da i sitni imaju svog Robin Hooda… a sto ce bit kad Robin otidje ili nedaj Boze kad mu dosadi da bude Robin…?

Uz sve duzno postovanje moderatoru, al ljubazno ga molim da razmotri i druge opcije moderiranja jer na zalost ovo je stvarno unistavanje nekih prekrasnih dostignuca moderne tehnologije... nije istina da se moderiranje ne moze obavljat i na puno kvalitetniji nacin. No hard feelings...

vjerujem da ce dionica naglo sada skociti mozdaaa cak i do 500kn.Fondovi uvijek igraju na isti i slicni nacin,gledajuci Inu i sad HT odvija se potpuno ista situacija.Pogledajte samo krivulju Ine i HT-a ne da je ista nego ko da su napravili c/p.Pazite se od ponedjeljka dok ljudi nece promjeniti naloge ili ne budu stigli poletjet ce takvom brzinom da ce sve pobrati do nekih 450-470kn.Pogledajte samo promet na ispod 400kn pa to je katastrofa,nista nisu kupili skoro 3-4 dana.Ne strpljivi su sto se iskazalo u zadnjih 15 min. trgovanja i sto je neko pokazao znak nestrpljivosti mozda malo prerano.Ak bude isla gore mic po mic ljudi ce isto tako dizati naloge,jedino sto mogu je napraviti BUM i pomesti

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Koliko je Vlada platila američkoj banci JP Morgan za savjetničke usluge pri javnoj ponudi T-Ht-a poslovna je tajna.U prospektu T-Ht-a u poglavlju pod nazivom “Stabilizacija” navodi se da će JP Morganu biti na raspolaganju tkz.opcijski paket dionica T-HT-a od 3 471 361 dionicu,pomoću kojih će taj savjetnik moći intervenirati na Zagrebačkoj i Londonskoj burzi,ako cijena dionice ne bude zadovoljavajuća.
Što to konkretno znači regulirano je posebnim ugovorom čiji sadržaj je poslovna tajna…[smiley10]
Izvor-F.Tribune

Ne znam koliko vam je poznato i da li je već netko napisao, ali evo:
Izvješće za 3q ide 08.11.

Izvješće će vjerovatno biti dobro pa će i cijena malo skočiti

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

po FA i po misljenju vecine hrv.analiticara ova dionica je barem 30% podcijenjena na ovim razinama. mislim da je glavni problem u trenutnoj kolicini dionica na trzistu, a kad se barem malo to pocisti ova bi dionica trebala samo rasti. kad ce doci do znacajnijeg rasta tesko je prognozirati ali, uvjeren sam da ce doci.
uostalom ne bi na ovim razinama na kupnji prolazili nalozi od 10.000 i vise komada.[smiley2]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Ak bude isla gore mic po mic ljudi ce isto tako dizati naloge,jedino sto mogu je napraviti BUM i pomesti

ovo se cini vrlo logicnim…cini se da je samo pitanje vremena kad ce se to dogoditi

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

airfire:

3% povecanje prihoda

a dobiti?

povecanje dobiti ovisi o politici [smiley2]

Naime, kad bi analiticki pogledali rashodovne strane HT-a totalno sam uvjeren da troskove maksimalno uvecavaju (i tako vec godinama) kako bi em zaradili oni koji rade usluge, reklame i slicno te kako bi na taj nacin “Hrvatska” barem neke koristi imala, pogotovo sada kada je Vladi gotovo nebitno oce li biti dividende ili ne.
Naravno, treba biti optimist, ali mislim da ov ovog IPO-a nadalje karte idu ponovno na mjesanje. Mozda oni koji su grabili na racun HT-a sad imaju jos malo vece apetite – vise reklama, vise konfeta, jos vise kojekakvih sponzoriranja. 🙂

Naravno, kao i obicno, sve zamotano u celofan sa mashnicom tako ja osobno ne ocekujem ogroman rast ali ce ga biti (u buducim razdobljima).
Sto se dionice tice po meni je jos uvijek podcjenjena.

Formula 1 History Database http://www.geocities.com/f1db2000/

New Report

Close