HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 09:20
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,88
43.096
1,201
35,90
36,00
-0,28%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

HT D.D./REDOVNA HT-R-A 19.10.2007 …

i 7. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND
je podebljao za 3770

Heaven or Las Vegas

Ajde da i ja nabacim proročanstvo:

Ponedjeljak – prvo dole do 395, pa skok na 409. Kraj dana 405.
Do kraja tjedna u rasponu 405-425. Petak – kraj na 422.
Najveće oscilacije u utorak.
I dalje će jačati anticiklonalno polje iznad ZSE-a uz poneku kratkotrajnu naoblaku. Mogućnosti za pljusak minimalne, ali ne i isključene… [smiley11]

Vaš dežurni meteorlog – Stevo Kramp – hrvatski Donald Trump! [smiley7]

A znate li cijenu po DCM metodi. 660 kuna. Da ne kažete da metoda daje samo negativne rezultate. Kad prođe vrijeme od mjesec dana i počne se trgovati ode……………….. Eto da Vam i ja dam savjet za kupnju. A fondovi će navaliti na HT ko muve. Samo zbog toga će morati prodati dosta dionica na velikim visinama. S dužnim poštovanjem Karoje

Ta metoda kolega,kojom računaš,neznam koliko je pouzdana,jer i na nekim dionicama si računao padove do bola,pr. DDJH da će pasti do oko 100 kn (što mi je ostalo u sjećanju od postova) a vidi gdje je sada. A HT je svježa dionica na tržištu koja ima snage i kapitala za daljnji rast barem za par godina,tako da se i bez te DCF metode predpostaviti sa velikom vjerojatnošću da će porasti. A još slijede i izbori,tako da to sve ima veze. To je moja lovačka metoda.[smiley1]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

wiking:

HT D.D./REDOVNA HT-R-A 19.10.2007 …

i 7. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND
je podebljao za 3770

istina moja greska,gledao sam postotke i to mi pobjeglo[smiley16]
Isprika svima ak sam nekog doveo u zabludu[smiley16]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

mislim da nije bitno kada ce porast i kada ce porast nego da nikad nece ici dole vec lagano samo gore[smiley11]

ne,mislim da ce biti isti efekt kao i kod Ine,kada dosegne vrhunac lagaaani pad na svoju nominalu na kojoj ce se odrzat.To je scenario ine koji fondovi prate i sa HT-om.E sad pitanje dal ce ponoviti istu stvar,za sada sve isto u detalj(ne zaboravimo jos rast i pad prije vrhunca)

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

HT D.D./REDOVNA HT-R-A 19.10.2007

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. DEUTSCHE TELEKOM AG 41.763.153 51,00 Osnovni račun
2. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 7.779.412 9,50 Osnovni račun
3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FOND HRVATSKIH BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA I ČLANOVA NJIHOVIH OBITELJI 5.732.197 7,00 Skrb. račun
4. PBZ D.D. 3.302.316 4,03 Skrb. račun
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 336.675 0,41 Skrb. račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./RAIFFEISEN MIROVINSKO DRUŠTVO ZA UPRAVLJANJE OBVEZNIM MIROVINSKIM FONDOM D.O.O. ZA RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 291.065 0,36 Skrb. račun
7. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 254.224 0,31 Skrb. račun
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 207.691 +10000 0,25 Skrb. račun
9. PBZ D.D. 190.831 +10100 0,23 Skrb. račun
10. PBZ D.D. 164.270 +9087 0,20 Skrb. račun

Ukupno: 73,30

Ne znam zašto nisi podebljao i Hypo? On je isto kupovao

If I go there will be trouble, an' if I stay it will be double, so you got to let me know, should I stay or should I go

A znate li cijenu po DCM metodi. 660 kuna. Da ne kažete da metoda daje samo negativne rezultate. Kad prođe vrijeme od mjesec dana i počne se trgovati ode……………….. Eto da Vam i ja dam savjet za kupnju. A fondovi će navaliti na HT ko muve. Samo zbog toga će morati prodati dosta dionica na velikim visinama. S dužnim poštovanjem Karoje

Prijatelju, imaš li kakve tabele iz kojih to računaš da podijeliš sa rajom na forumu.

Hvala ti unaprijed.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Prijatelju, imaš li kakve tabele iz kojih to računaš da podijeliš sa rajom na forumu.

Hvala ti unaprijed.

Nema sigurno, sve ti on to sipa iz glave.
Drugi naziv za tu metodu ti je Debilna Cretenska Metoda

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Prijatelju, imaš li kakve tabele iz kojih to računaš da podijeliš sa rajom na forumu. Hvala ti unaprijed. Nema sigurno, sve ti on to sipa iz glave. Drugi naziv za tu metodu ti je Debilna Cretenska Metoda

E ako je iz glave onda Karoja za predsjednika Vlade, umjesto lepog Ljube.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Može mi tko reći kakav je omjer k/p na T-HT-u, neznam šta fondovi čekaju, pa ovo je ipak još i dalje berba za njih … dok je god omjer malih veći na prodaju cijena neće gore.

Cookie Monster

E ako je iz glave onda Karoja za predsjednika Vlade, umjesto lepog Ljube.

[smiley2][smiley2][smiley2]
trebate procitat sta kolega pise na temi DDJH….isto DCM metoda i ostale navlacke fore…..

DOKUP!

ajde prestanite zafrkavati covjeka, izmislio je novu analiticku metodu, treba je samo patentirati pa ravno na NYSE. zasto da gubi vrijeme ovdje s nama.[smiley2]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

New Report

Close