HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 13:56
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,94
96.783
2,693
36,00
36,10
0,28%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Cijena raste, 395 kn i bit će vjerojatno uskoro još više, ne prodajte sada ni u snu !!! Tko ima nalog na 400 kn, bolje mu je da ga poništi…

Moja prignoza,prije izbora 450-460 kn… ne preporučam kupnju ni prodaju,samo iznosim svoje mišljenje,da me ne bi poslije pljuvali…

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

uhu koje profesionalno čišćenje [smiley11]

Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

Završilo na 398 kn. Ako maknete svoje prodajne naloge s 400 kn, sljedeći tjedam ćemo vidjeti lijepi skok preko te granice. Sudite strpljivi i složni. Dan, dva, tjedan, dva ne igraju nikakvu ulogu. Pozdrav!

Zadnjih 15 minuta je bilo uzbudljivije od većine filmova koje sam gledao u zadnje vrijeme [smiley2]

aaaaaa 399 završeno na 398 zadnjih 10 minuta prošlo 40k dionica baaaa

I has the money, what I do wif it?

uh kakva tekma na kraju dana

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Ljudi, ako je nakon svega što se događalo u zadnja 2-3 dana ovakvo zatvaranje i zadnjih 5 minuta normalno, onda ne znam što nas još ovdje čeka: [smiley9]

Kupnja
1869 398,00
517 395,00
50 389,01
90 389,00
20 388,50

Prodaja
399,00 2169

Al’ ipak prije očekujem dobre stvari nego loše, jer samo danas utuklo se desetke milijuna u ovo. A to znači armirani betonski temelj za UP! [smiley11]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Završilo na 398 kn. Ako maknete svoje prodajne naloge s 400 kn, sljedeći tjedam ćemo vidjeti lijepi skok preko te granice. Pozdrav!

isto i ja dijelim mišljenje da treba maknuti naloge sa 400, a jedino ako je nekome hitno…..

sad se vidjelo u zadnjim minutama kao im (fondovima) gori pod nogama, sve se prašilo što se god našlo na putu.
strašna čišćenja u zadnjim minutama…..
zadnja cijena je praktički 399 kuna, samo tri zadnje transakcije u djeliću sekunde po 398 (po 63 komada)….

vidimo se u ponedjeljak….
[smiley1]

joj ove glupe stranice di nigdje ne pise tocno kolka je cijena, na limunu vijeli dan pisalo 388 i sad na kraju 395 a zavrsilo na 398, ma uzas…[smiley10]

Dosadilo je fondovima cekat i gledat ovu letargiju od 388-390. I promet je veci nego zadnjih dana. Ipak ima jos dosta onih koji bi htjeli vani…

Netko je od fondova prestao biti strpljiv, možemo se nadati sve više ovakovim čiščenjima i skoku cijena i do 10 kn dnevno, uz povremene blage korekcije[smiley2][smiley2]
Ja neću prodavati ni dionicu ispod 600-700 kn, a mislim nešto malo prodati ove godine[smiley2][smiley2]

zadnja cijena je praktički 399 kuna, samo tri zadnje transakcije u djeliću sekunde po 398 (po 63 komada)….

to udruga penzionera spušta da dokupe jeftinije…

Quark, the Ferengi barkeeper, is a self-important con artist who's nowhere near as clever as he thinks he is.

New Report

Close